- 24 Ocak 2011
- 21.771
- 35.594
- 798
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Gidersem daha kotu olmazmi
Ya oyle gitme degilki iki uc günlüğüne gidiyim kafama toparlamiyim diye yoksa kolay kolay atlatamiyorum herkes gordu duydu simdi ben nasil bakacam yuzlerine diye gitmek istedimGerçekten ayrılmak istediğiniz zaman gidin. Gerçekten pişman olmayacaksınız, kendinize bir yol çizme konusunda çok eminseniz gidin.
Öfkeli olduğunuz zaman değil idrarınızın açık olduğu bir zaman karar verin.
Gidemeyecekseniz gitmeyi konuşmayın.
Zaten beni sucluyorlar kendilerinde hic suc yok sanki gerci kk dekiler beni suclarken artik onlarin suçlaması gayet normalBence git aklı başına gelsin braz ayrı kalin
Yok bide ailecek suyun ustune çıkıyorlarAnnem yillarca sizinki gibi bi hayat yasadi.Ben de "meslegim olsun, kocami da hayatin merkezine koymayayim, TEK basima bakabilecegim kadar cocuk yaparim" dersini cikardim.Kocaniz sizin zayifliginizi kesfetmis.Bin kez karakola sikayet eder, darp raporu alurdim.Adam cinayete tesebbus etmis...biraz korku gerek ona
Dayak yedim diyor kadın dövmüş kocası yanlış anladınız konuyu galiba.Yani ilk defa bir gelini suçlu buluyorum... Eşin belliki gitmeni istememiş. Sabah git diye seni oyalamış. Sabah olmuş çocuk gibi ağlıyosun gitcemde gitcem diye. Kayınbaban doğru söylemiş yani.
Gidersem kizimi vermiyeceklr
Idrar derken ?Gerçekten ayrılmak istediğiniz zaman gidin. Gerçekten pişman olmayacaksınız, kendinize bir yol çizme konusunda çok eminseniz gidin.
Öfkeli olduğunuz zaman değil idrarınızın açık olduğu bir zaman karar verin.
Gidemeyecekseniz gitmeyi konuşmayın.
Hayir tabiki o zaman alirim kizimi simdi ben gidersem kizimi vermiyecekler yanima hem ben sizin dediginiz gibi guclu degilim kimse yanimda degil annemler uzakta ne elti ne gorumce kimsede gelip teselli etmedi allahima havale ediyom onlari beni gözü yasli biraktiklari icinBahane arıyorsan orası ayrı. Burda konu açtın diye bi.Çok insan sana yardım etcek, milleti boşa uğraştırma.
Gitmek isteyen her türlü gider, Polis var, dava açmak var, git darp raporu al bak o zmn baba çocuğu alabilecekmi.
Hayir ilk defa diyom bu zamana kadar birsey demedi esim hakkindaSizin gitmeye niyetiniz yok sanırım ama çok sağlıksız ilişkiler dayak hakaret babası görmüş işin içine görünce bile bıktık diyor ne oldu boyle uzun zmaandir mı aynı şeyler yasaniyor
Hic birşey hepberaber biyere gidecektik ben gitmeyim kizim durmuyor sonra durmayinca bana kiziyorsun dedim sonra o dedi ben gitmiyecem diye yatak odasina gecti bende kizim aglamasin diye onun yanina goturdum namaz kilacam diye kizim da aglayinca ona vurdu galiba sonrada geldi bana vurduHep soyledim...
Yeniden soyluyorum...
Eger esiniz size siddet uyguluyorsa, sozlu,fiziki vs vs... Ve siz buna katlanamiyorsaniz. Esiniz konusulacak anlasilacak bir adam degilse...
Eger bosanacak gucunuz varsa,aileniz arkanizdaysa,maddi manevi kaldirabilecekseniz bosanmayi, kesinlikle bosanmaniz lazim...
Ama maddi veya manevi bosanacak gucunuz,cesaretiniz,isteginiz yok ise; o evden adiminizi atmayin. Cunku baba evine gidip geri donmek,evden kacip geri donmek, beraberinde daha buyuk siddet getirir.
Yani eger "ben bu eve birdaha iki dunya bir araya gelse donmem,bitti" diyorsaniz gidin... Aksi halde eainizin,siz babanizin evine gittiniz diye duzelmesini beklemeyin. Bekliyorsaniz da,uzun surmeyecegini unutmayin...
Ve boyle -affedersiniz- insan olmayan esleriniz varsa,ve bosanmayacaksiniz alttan alin. Bunu susun pusun herseyi sineye cekin diye soylemiyorum. Evet oyle yapacakainiz ama evdeki huzur icin,cocugun icin ve beden ve ruh sagliginiz icin adamin huyuna suyuna gitmeniz lazim. Cunku her tahrik edici cevap,size tekme tokat hakaret kufur olarak geri doneceginden, bosanmayacaksaniz adamin huyuna gidecekainiz.Tekrar ediyorum... Bunlari eger bosanmayacaksaniz yapacaksiniz. Bosanacak olan insan zaten bunlara katlanmamali...
Bir de merak ettim. İbadet sirasinda bogaziniza satlrilmasina neden olacak kadar ne aoylediniz ne yaptiniz acaba??? Tabiki hicbirsey bu davranisi gerektirmez ama eainizin siddet esigini merak ettim. Acaba ne oldu da botlyle davrandi. Hem de ibadet sirasinda gozu kararacak kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?