- 24 Ocak 2011
- 21.771
- 35.594
- 798
- Konu Sahibi Samire tmv
-
:) İdrakIdrar derken ?
Hayir tabiki o zaman alirim kizimi simdi ben gidersem kizimi vermiyecekler yanima hem ben sizin dediginiz gibi guclu degilim kimse yanimda degil annemler uzakta ne elti ne gorumce kimsede gelip teselli etmedi allahima havale ediyom onlari beni gözü yasli biraktiklari icin
Ne deseniz dogruHerkes kendi değerini kendi belirler.
Dayak yediğiniz evde kalmaya devam etmeniz,sizin kendinize acımadığınızı gösterir. Sen kendine acımıyorsan kim niye acısın.
Markete,parka gidiyorum diye bile çıkar gidersin evden istesen, bahane hepsi, gücün yok söylediğin gibi.
O zaman susacaksın oturacaksın, madem öyle çocuğunun önünde dayak yiyip çocuğun psikolojisini bari bozmayın..
İdrak...Idrar derken ?
Hic birşey hepberaber biyere gidecektik ben gitmeyim kizim durmuyor sonra durmayinca bana kiziyorsun dedim sonra o dedi ben gitmiyecem diye yatak odasina gecti bende kizim aglamasin diye onun yanina goturdum namaz kilacam diye kizim da aglayinca ona vurdu galiba sonrada geldi bana vurdu
Sen bosver burayial bebeğini gitZaten beni sucluyorlar kendilerinde hic suc yok sanki gerci kk dekiler beni suclarken artik onlarin suçlaması gayet normal
ay. çok üzüldüm samire.Slm arkadaslar suan cok kotuyum dun gece esimle cok kotu tartistik esim beni dövdü namaz kılarken bogazima yapisti tartisma sebebimiz bir yere gidilecekti ben gittim kizim durmuyor hemde durmayinca kiziyon dedim laf lafi acti tartistik namaza durdum geldi saldirdi bana gece babami cagirdim gel al beni diye akşam gondermediler yarin ben gotururum diye kp oyle dedi sabaha kadar agladim sabah soyledim goturecenmi diye yok gitme ne yapacan cocuk gibisin falan demeye basladilar esime dedim gotur annemin yanina diye asagi indik kp le gorumce ne halin varsa gor kp usandim senin elinden s...batirdin baban gelsin alsin gotursun arkadanda gorumce simariklik yapiyon ne halin varsa gor gelsin gotursunler git dedi simdi evdeyim cok kotuyum
Namaz kilarken bile bun saygi duymayip beni dovecek kadar ş... Bir kocam varsa sokakta bankta yatarim yine de o evde durmam. Eger duruyorsam sizlanmaya aglamaya hakkim yok.Hiç anlamıyorsunuz gerçek hayat buradaki gibi klavyeden esip gürlemek değil...
Yahu hadi kadının cebinde 5 kuruş parası yoksa hadi tlfnda hiç lirası yoksa böyle bir adam maddi anlamdada kesinlikle aç bırakmıştır zaten...
Kendisi bu durumlarda nasıl gidecek gidemez bir başına.
baban iyi diyorSimdi evdeyim oturuyorum iste esimin agzini bicak acmiyor babam goturursen bidaha gondermem diyor
ne alaka. ne demek vermeyecekler. kızınla gidersin. olmazsa polis eşliğinde çıkarsın o evdenGidersem kizimi vermiyeceklr
aynen ya. babada kıızı dayak yemiş. gelip almıyor. darp rapıoru alsana ,ne duruyorsunAnnem yillarca sizinki gibi bi hayat yasadi.Ben de "meslegim olsun, kocami da hayatin merkezine koymayayim, TEK basima bakabilecegim kadar cocuk yaparim" dersini cikardim.Kocaniz sizin zayifliginizi kesfetmis.Bin kez karakola sikayet eder, darp raporu alurdim.Adam cinayete tesebbus etmis...biraz korku gerek ona
evet. eşinin şiddetinden kv kp in kovması daha önemli demek.Başlık bile eşimin ailesi kovduYahu adam dövmüş seni bu daha mı az onur kırıcı da onun ailesinin söylediklerini önemsiyorsun. Seni döven bir adamdan ayrılmayı niye düşünmüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?