Esimin ailesi beni evden kovdu

Herkes kendi değerini kendi belirler.

Dayak yediğiniz evde kalmaya devam etmeniz,sizin kendinize acımadığınızı gösterir. Sen kendine acımıyorsan kim niye acısın.

Markete,parka gidiyorum diye bile çıkar gidersin evden istesen, bahane hepsi, gücün yok söylediğin gibi.
O zaman susacaksın oturacaksın, madem öyle çocuğunun önünde dayak yiyip çocuğun psikolojisini bari bozmayın..

Ne deseniz dogru

Sevkatsiz, sevgisiz, merhametsiz biri ancak bunu yapar : hem cocugu aglarken teselli etmek yerine dovecek hem de ibadet ederken sizi dovecek...Allahtan korksa namazinizi bozmaya cesareti olmazdi.Sizin geleceginiz yok onunla, Mac bitmis uzatmalar oynaniyor.Ailesi de kulagini cekse boyle yapmazdi.Bosanma surecinde de iftira atarlar.Bir daga siddet olursa polisi ara ve rapor alin.İlerde delil olur.

Ah ya derdin bir değil ki cekesin .Bu kaçıncı sorun .bence son noktaya gelmissiniz. Siddette olduğuna göre beklenenin hiç bir anlamı yok .

Ufacık çocuğada mı vurdu???????

İnanmıyorum, yazık yavrum ne korkmuştur.

Önce dayak ye, sonra annen dayak yesin.. Nasıl bi evde büyüyo çocuğun bak.

Allahım, çok şey söylemek istiyorum ama anlayacağını düşünmüyorum buna rağmen sustuğunu gördükten sonra.

Bi anneyi çocuğu bile güçlü kılmıyosa, senin için yapacak hiç bi şey yok, üzgünüm.

kimse kovmamış kendin gitmek istemişsin, ayrıca kendin gidemiyomusun kocana kpye beni götürün diyipduruyosun gitmek istesen onların haberi bile olmaz. babanda arkanda değil sanırım hala sabret diyo, sana güven vermediği için gidemiyon belki

Az cesaret yaa lütfennn

Bosanmayacaksan da senden bi korksunlar

Benim annem neler cekmis neler ama bakmis olmuyor cikmis ortaya bana cocuklarima en ufak bi zarar verirseniz bu evinizi yakarım giderim demis oturup pusmuslar kadini biraz rahat birakmislar az dik dur savun kendini yaaa

Dik dur kendini savun dayak yiyeceksen de serefinle ye yaaa

Bence kendin gitmelisin, asla böyle bir durumda da olsa onlardan en ufak birşey istememeliydin diye düşünüyorum. Çıkacaksın yola haydi bana eyvallah der gibi gideceksin, onlar da senin gidemeyeceğini biliyorlarmış gibi hareket diyorlar sanırım.

Hiç anlamıyorsunuz gerçek hayat buradaki gibi klavyeden esip gürlemek değil...
Yahu hadi kadının cebinde 5 kuruş parası yoksa hadi tlfnda hiç lirası yoksa böyle bir adam maddi anlamdada kesinlikle aç bırakmıştır zaten...
Kendisi bu durumlarda nasıl gidecek gidemez bir başına.

ay. çok üzüldüm samire.
babanın evindemisin..dayak varsa bitmiştir benim için. birde kovmuşlar seni. bence yapılması gereken belli.

Namaz kilarken bile bun saygi duymayip beni dovecek kadar ş... Bir kocam varsa sokakta bankta yatarim yine de o evde durmam. Eger duruyorsam sizlanmaya aglamaya hakkim yok.

Durun.. sen hala o evde duruyormusun. pess. banada kızdım. ne demek kal o evde. dayak yemişsin kovulmuşsun. gururlu onurlu ol biraz

aynen ya. babada kıızı dayak yemiş. gelip almıyor. darp rapıoru alsana ,ne duruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…