• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi bitti komşu başladı...

"O an müsait değildik eşim bir sinirle açtı kapıyı kapıyı açar açmazda şirin babaya dönüştü şeker verdi kurban etini aldı falan dedim ver o eti biz kestik kesmeyene versinler verdi geldi."
surdan sonrasını okumadim çünkü hiçbişey anlamadım
keşke konular daha anlaşılır olsa, anlamaya çalışırken boşa zaman kaybediyoruz
Anlamaya çalışmak mı?
Tereliye'nin konularını anlamaya çalışmak dalgalı denizde taş sektirmeye çalışmak gibidir, dil bilmeyen bir ilkel bir kabile ile felsefe konuşmaya çalışmak gibidir, yerçekimsiz ortamda uçmadan durmaya çalışmak gibidir :))

Sorunum malesef ki alt komşu...Gıcığım kadına çünkü eşimden çok söz hakkı var bu sebeple görüşmüyorum sanki eşim kiracı o evinde oturuyor böyle diyeyim siz anlayın aynı zamanda kaynanamın kankası...Bugün eşim kurban etini getirdi çocukları dışardan gördüler büyük kalın poşette bugünlerde et götürülür heralde bunu herkes anlayabilecek kapasitede diye düşünüyorum.Çok geçmedi on dakika ya oldu ya olmadı kapı nasıl çalıyor ama böyle birşey olamaz zil ayrı pencereye vurmak ayrı neymiş bir avuç kurban eti içinmiş bütün yaygara.O an müsait değildik eşim bir sinirle açtı kapıyı kapıyı açar açmazda şirin babaya dönüştü şeker verdi kurban etini aldı falan dedim ver o eti biz kestik kesmeyene versinler verdi geldi.Yok komşuymuş falan bir tas çorbasını görmedim.Yeni kesip vermişlermiş falan bu kadının kocasının maaşı asgari ücretlinin üç katı ve ev alıp iyi paraya kiraya vermiş alt katta ucuza oturan biri sadece güldüm bunu deyince.Dedim benim komşularım var görüyorsun ondan başka herkesle iyiyim çok şükür o eksik kalsın yok bir gıcık kaptığıma daha yaklaşmıyormuşum falan en sonunda tepem attı.Dedim o kadının sözü senden önde kör müsün evi ısınmıyormuş dış cephesini yaptırmış bize hala iki senedir izin çıkmadı.Evi yıkıp döküyor tamirat işi bitmiyor hiç eşim duvara çivi çakmaya korkar kim o ya dedim sen kimsin?O kiracı biz bu evde bedavadan oturuyoruz dedi söylediği söze bakar mısınız...Bu evde oturmayı seçende o ısrarla ben istesemde çıkmayanda nefret ettim iyice şu evden.Kaynanamlarada ne zaman gitsem evin bir tarafını yalıtım yapıyorlar sanırım birden yapmama sebepleri bizim gözümüze batmasın diye artık Allaha havale ettim ama kaynanam çocuğunuz olsun derse diyeceğim sözü çok iyi biliyorum.Son sözüm şu ki aklı olan aile evinde oturmaz sakın ama sakın böyle bir hataya düşmeyin...

Butun konularinizda oturdugunuz eve lanet okuya okuya yikacaksiniz o evi basiniza.

Kurbanlik etin pesinden konusulmaz. Zengine versen bile. Ama 4 senedir istanbulda biri kapimi calib et vermedi . Biz de kesemiyoruz . Merak etdim kurban adiyla kesip dagitmadan yiyorlarmi acaba? Kime akrabaya mi veriyorlar? Bizde ilk komsuya sonra fakire verilir. Mahallede benden fakiri yok mk. Şiştim bu gun kizartma kokulariyla . 2 aylik emziriyorum en son 7 ayliğimda yemiştim :bicak::emir_bebek:
Valla ben küçük bir tencere pişirmek için ayırdım birkaç tanede büyük kemik çok kabaydı onlar o sebepten bizde kaldı gerisini dağıtmaya ayırdım.15 poşet oldu.

En son sizin ramazan ayında ki kaynananızın iftar sofrasını begenmediğinizi okumuştum şimdide et getiren komşuyu ve getirdiği bi avuç ete saydırmışsınız çok tuhafsınız.yazımınız da çok kötü anlamak için on kere okumak gerekiyor inşallah konuşmalarınızda böyle değildir eğer böyleyse karşınızdaki insani 5 dakikada etkisiz hale getirebilirsiniz gözlerim kanadı resmen:))

Kurban eti getirirler bir avuç diye küçümsersin, seni iftara çağırırlar sofra kötüydü der beğenmezsin . Burda bize islam dan ahkam kesiyorsun.
Sen içind e iyi niyet olmayan bir insansın .
Belkide doğrudur herkes melek sen malum kişisindir .

Back
X