Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence sakın çalışma arkadaşım.sen çalışsan kaynanan daha çok para istemeye fırsat bulacak. senin çalışman boşa gidecek. eşin şimdi para veriyorsa o zaman daha çok para verecektir. annenden de para isteme sakın. tam tersine annem faturalarımızı ödemişti şimdi parası kalmamış geri ödememiz lazım de. annen mecbur mu size para vermeye. bu şekilde annenin parası kaynanana gidiyor bir nevi. olacak şey değil.
konuştuk biraz bu para mevzuları açtım.
artık kendi yolumuza bakmamaız gerek böyle şeyleri istemiyorum.kendi hesabımızı bilelim dedim.
ben herzaman kardeşlerimin annemin başında durucam buda böyle devam edicek dedi.
ben dm tabi başında olucan ama herzaman olmaz başları sıkışır ihtiyaç olur tabiki yardım ederiz.
ama hep böyle gitmicek dedim izin vermem.
kalktı masadan biraz tv izledi yattı.hiç konuşmadık birdaha
konuda kapanmadı tabi.
içim şişti vallahi.
belki sevsem onları hani kaynanamla anne kız gibi olsak arada fesatlıklar yalanlar olmasa hiçbirşeyde gözüm olmucak ama malesef kaldıramıyorum.
merhaba arkadaşlar.
doğrumu düşünüyorum yanlışmı bilemedim artık.sizden yardım istiyorum.
eşimin kendi işi var kardeşide yanında çalışıyor.serseri saygısızısın biri.şuan annesinin durumu bizden 10 kat iyi kiraları maaşları var.ama her başları sıkıştığında eşimden para istiyorlar.yok 100 lira 50 lira yok internet faturası yok telefon.
okadar kızıyorumki.akşam geldi bize kaynanam 500 lira istiyo utanmadan.aldığınıda verse tamam dicem.
okadar boş para harcıyorlarki bir gün beni arıyo ağlanıyo yok şöle para yetmedi yok böle.ertesi gün arıyo 1000 liralık alışveriş yaptım bugün ohh rahatladımgülermisin ağlarmısın.hiç unutamadığım kin tuttuğum birçok konu var
mesela düğün günü kuaföre eşim bırakırken beni dediki sana takıcamız bileziklerin 2 sini annem satmış şok oldum.neden dedim diktirdiği elbiselere vermiş parayıbu ufak bir örnk sadece.kayınvalidem hakkında.
9 aylık evliyim.çalışmıyorum şuanda.eşim izin vermiyor kıskançlıktan.
düğün ev masrafları derken açıldık hala toparlanmaya çalışıyoruz.kredi kartlarımın çoğu icralık oldum ödeyemedik.çok çaresiz hissetim kendimi aylarca.
şuanda telefon faturamı bile eşim zorla öderken ailesi para istediğnde yok diyemiyor.annem ödüyor çoğu ödemelerimi.annem bana harçlık vericekse ödemelerimi o yapıcaksa ben niye evlendimki?
çalışmamada izin vermiyor.
düğün zamanı para aldık ailesinden.ama bu para karşılığında başka ortak mal haklarından vazgeçti eşim.bu yüzden onlara borçlu hissediyor kendini.
annesinden nefret ediyorum açık açıkta söylüyorum bunu.ailemi ve beni çok üzdüler.
evlenmeden önce hiç böyle değildi eşimde biran önce kurtulmak istiyordu onlardan.
ama şimdi neden değişti herşey.
ben istiyorumki kendi hesabımızı bilelim evimizi düşünelim.ama izin vermiyorlar buna.
istiyorumki aramızda bir mesafe olsun her kafası estiğinde bize gelmesinler ayrı bir aile olduğumuzu anlasınlar.bu konular yüzünden boşanmayı bile düşündüm kaçkez.eşimden hep öncelik istedim önce beni düşünceksin dedim
çok konuştum bu konuları ama olmadı gün geçtikçe daha kötü oluyor.eşiminde bunu anlaması lazım şu dengeyi nasıl kurdurucam ben.çok konuştum kavga ettim yeeri geldi ama olmadı.
tecrübeli arkadaşlar bi yardım edin![]()
Kusura bakmayında hiç doğru düşünmüyorsunuz .siz düğün yaparken aldığınız paraları geri ödedinizmi hayır. her doğuran oğlunu iş sahibimi ediyor?eşinizin ailesi eşinizi iş sahibi etmiş,bunun karşılığını ödemiş mi?hayır. annesi eşinizi büyütürken yanındamıydınız ne zorlukla büyütmüştür biliyormusunuz?besbelli hayır.
eşinize helal olsun önceliği ailesine veriyor. madem muhasebe tutmak zorunda hissediyosunuz kendinizi o zaman ya kendi paranızı kazanın ya da eşinizin ailesine para vermesine karışmayın.izin vermiyor kıskanıyor,eşiniz kıskanıyor ama evde oturup nikah şekeri ya da takı tarzı şeyler yapıp satsanız buna karışmaz herhalde.en azından adamın parasında hak iddia edersiniz.daha 1-2 yıldır varsınız eşinizin hayatında,ailesiyle arasına para meselesi sokmaya hakkınız yok.evin reisi parayı kim kazanıyosa odur.
keşke kadınlar sadece eşleri masraflarını karşıladığı sürece ve eşleri doğru düzgün aile evladı olduğu sürece kalan paranın nereye gittiğine karışmasalar.
bende evliyim benim eşim de istemiyor, ben de çalışmıyorum ama asla sormuyorum ne yaptın ne ettin parayı annene mi gitti kardeşine mi diye,merak ederseniz.
(notrta halliyiz,öyle tuzun kuru muhabbeti yapılmasın yani)
bende sizdenim bende..Niyyancım sanki beni anlatmışsın... Bende aynı durumdayım ve kayınpederle konuşma, eşime tavır yapma dahil her yolu denedim OLMUYOR!
Ben kendimide paralasam durum hep aynı ve ben çaresiz kalmış durumdayım son çarem ayrılmak ama onda da bi çok kararlı oluyorum bi vazgeçiyorum...
Eşime bu akşam bitirelim dedim ciddiye bile almadı ben konuşmuyorum o muhabbet ediyo ve sonuç sabahın körü oldu bu gecede sabahladım o bilmem kaçıncı uykuda!
Birdaha dünyaya gelirsem yetimhanede büyümüş kimsesiz biriyle evlenicem!
Sana bi akıl veremicem malesef kelin ilacın olsa misali...