kızlar henüz 1 aylık evliyim. eşimin ailesi ilk olarak evimize gelip, bir hafta kadar kalacaklarmış. evimizi ilk olarak görecekler. yeni evliyiz, bir hafta sizce de uzun bir zaman değil mi? eşim ailemi de davet etti, ama ailem daha kalacağımız zamanlar çok olur oğlum deyip kısa bir ziyaret yapmayı planladıklarını söyledi. eşim biraz şaşırdı. neden gelmek istemiyorlar falan diye sordu. yeni evliyiz ya, hem eve hem birbirimize alışalım diyedir herhalde dedim. k.validemle k.pederimden hiç bir şikayetim yok. ama yine de tedirginim, nasıl davranacağım, nasıl ağırlayacağım bir telaş yaptımbunu alışkanlık haline getirmelerinden de açıkcası endişeliyim, onları kırmaktan da çekiniyorum. aramızda mesafe olarak 3 saat var. bu işler böyle mi oluyor? biz onlara, onlar bize zırt pırt gidilecek mi yani?
ne bileyim kızlar ilk defa gelecekler ya biraz panikledim sanırımeşim üniv.e gidecek, ben izindeyim nasıl vakit geçireceğim, ne konuşacağım, nasıl davranacağım vsvsvs
1 aylık evlisiniz ve gelmeleri yanlış tabi ama herkes düşünemiyor işte.Kesinlikle onların gelmelerini eşine laf etme.İlk zamandan tepki çekersin ve bundan sonra sen iyi davransan bile hep göze batan sen olursun.Benimde tavsiyem gelsinler hürmetini yap ama kesinlikle evinin düzenini bozmalarına izin verme.Şuan misafir olduklarını anlasınlar.
1 aylık evlisiniz ve gelmeleri yanlış tabi ama herkes düşünemiyor işte.Kesinlikle onların gelmelerini eşine laf etme.İlk zamandan tepki çekersin ve bundan sonra sen iyi davransan bile hep göze batan sen olursun.Benimde tavsiyem gelsinler hürmetini yap ama kesinlikle evinin düzenini bozmalarına izin verme.Şuan misafir olduklarını anlasınlar.
Aboğğğ eşin olmayacak mı evde?işte bu biraz sıkıntı... sen sürekli çay demle, çay servisi yap, yemek yap bulaşık yıka, mutfaktan çıkma o zaman çok sohbet etmek zorunda kalmazsın , ancak çay içerken sohbet edersin işte o da olsun o kadar
canım eşim üniv. de çalışıyor. evde olmayacak. yani sabah gidip akşam gelecek. şimdi ben oruç tutuyorum, eşim tutmuyor. ailesi tutuyor mu fikrim yok. oruçlu oruçlu hizmet beklerler mi ona da fikrim yok
kızlar henüz 1 aylık evliyim. eşimin ailesi ilk olarak evimize gelip, bir hafta kadar kalacaklarmış. evimizi ilk olarak görecekler. yeni evliyiz, bir hafta sizce de uzun bir zaman değil mi? eşim ailemi de davet etti, ama ailem daha kalacağımız zamanlar çok olur oğlum deyip kısa bir ziyaret yapmayı planladıklarını söyledi. eşim biraz şaşırdı. neden gelmek istemiyorlar falan diye sordu. yeni evliyiz ya, hem eve hem birbirimize alışalım diyedir herhalde dedim. k.validemle k.pederimden hiç bir şikayetim yok. ama yine de tedirginim, nasıl davranacağım, nasıl ağırlayacağım bir telaş yaptımbunu alışkanlık haline getirmelerinden de açıkcası endişeliyim, onları kırmaktan da çekiniyorum. aramızda mesafe olarak 3 saat var. bu işler böyle mi oluyor? biz onlara, onlar bize zırt pırt gidilecek mi yani?
ne bileyim kızlar ilk defa gelecekler ya biraz panikledim sanırımeşim üniv.e gidecek, ben izindeyim nasıl vakit geçireceğim, ne konuşacağım, nasıl davranacağım vsvsvs
Henüz 1 aylık evlisiniz, tabiki 1 hafta fazla ama işte aileler bazen bunu pek düşünemiyor..
Umarım alışkanlık haline gelmez ama zor bir durum, hemen istemiyorum da diyemezsin ama işte yaşayıp göreceksin..
Sana tavsiyem evinin düzenine karıştırma bırak gelsinler, birşeylerin yerini değiştirmesine vs. müsade etme ben böyle seviyorum anne de geç.. Senin evinde senin kuralların geçerli olsun mutlaka..
kayınvalidenler henüz gelmedi evet 1 hafta uzun bir süre olabılır,düşüncesizlik etmiş olabılırler ama bu kadar doldurma bence kendını gereksız ön yargılara girme kadın sırf düzenını bozmak için mi gelıyor hemen savunma mekanızması gelıstırme bir gelsınler bakalım baktın ki anlasamıyorsunuz bir dahaki sefere eşini durumu anlatırsın fazla kalamazlar ...ama daha çok yenisin ilk günden
dişini cıkarma hemen
canım eşim üniv. de çalışıyor. evde olmayacak. yani sabah gidip akşam gelecek. şimdi ben oruç tutuyorum, eşim tutmuyor. ailesi tutuyor mu fikrim yok. oruçlu oruçlu hizmet beklerler mi ona da fikrim yok
Evlilikteki ilk zamanlarımı hatırlattın bana.Bende çok telaş yapardım.Yemek yapmayı bilmezdim ev işi bilmezdim.Biz aynı şehirdeydik ama akşam bi oturmaya gelmeleri bile telaşlanmama yeterdi.Şimdi seni çok iyi anlıyorum kalbin yerinden fırlayacak gibidir.
Onların da senin oruç tutmandan haberi olmayabilir.
Kayınvaliden ile telefonlaşıyorsan,laf arasında söyle bence.
Nasılsın kızım ? İyiyim,havalar sıcak,oruçluyum,susuzluk zorluyor biraz ama dayanıyorum çok şükür gibi..:)
mutfakta geçer zaten çoğu zamanın.o yüzden paniğe gerek yok.onlar açar tv izler falan.baktın çok sıkıldınız biraz dolaşmaya çıkarısnız alışverşe çıkarısnız.çarşıya pazara.zor oluyor ama kayınvalide kayınbaba yanında banyo yapcan yapamassın.uyumalarını beklersin banyoyu kollarsın, evde erkenden uyurlar misafirlikte 1 lere kadar otururlar.yatsan yatamassın onlar yatmadan.ayağını uzatıp dinlenemessin.ama böyle sıkılcak çekinecek bişey yok orası senin evin hakimi sensin yorulcaksın biraz o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?