Eşimin Ailesi Bizi Çok Yıprattı

iyi de eşiniz size verdiği sözü tutuyor. size sormasında da kötü birşey yok ki. bana haddinden fazla darlıyorsunuz gibi geldi.
siz verme diyorsunuz vermiyor neticede. illa kendi düşünsün istiyorsanız ben bunu biraz baskıcı bir tavır gibi algılıyorum.
bir de pes oynamasın, okey oynamasın diye dışarı bir yere gitmesine de izin vermiyormuşsunuz.
erkeklerin böyle durumlarda tepkileri geç ama çok büyük oluyor. biraz esnek olmanızı öneririm.

iyi de eşiniz size verdiği sözü tutuyor. size sormasında da kötü birşey yok ki. bana haddinden fazla darlıyorsunuz gibi geldi.
siz verme diyorsunuz vermiyor neticede. illa kendi düşünsün istiyorsanız ben bunu biraz baskıcı bir tavır gibi algılıyorum.
bir de pes oynamasın, okey oynamasın diye dışarı bir yere gitmesine de izin vermiyormuşsunuz.
erkeklerin böyle durumlarda tepkileri geç ama çok büyük oluyor. biraz esnek olmanızı öneririm.
Gurbetteyiz kimsem yok o yüzden sıkılıyorum evde tek

Niye para isteyip duruyorlar? Maaş vs yok mu?
Köyde ler ve bir sürü gelirleri var mesela bal yapiyorlar satmıyor adam neymiş ucuzmuş şimdi sen ver de ben sonra satınca veririm vs yalanları nedense hep eşimin aldığı hayvanlar ölmüş meğer kızlarına vermiş parayı ölmemiş

Gurbetteyiz kimsem yok o yüzden sıkılıyorum evde tek
iyi de evlilik yada ilişki bireysel birşeyler yapmaktan vazgeçmek değil ki. yalnız başınıza kitap okuyabilir, kız arkadaşlarınızla görüşebilir, sevdiğiniz bir filmi izleyebilirsiniz.
eşiniz bu gidişle büyük patlar size dost tavsiyesi.

Eşiniz yani eşitiniz bir yetişkinden değil de çocuktan bahseder gibisiniz. Resmen sıkı bir disipline etme çabası nerdeyse pedogojik davranışlar. Bir kadın olarak aşkla tutkuyla yaşamak yerine çocuk yerine koyduğunuz biriyle evli olmak çok korkunç. Eşiniz için de aynı şekilde korkunç; eşi değil annesi mürebbiyesiyle Yaşar gibi. Bahsettiğiniz sorunları küçümsediğim için söylemiyorum ama çözümü bu olmamalı sürekli tetikte durmak eşinizi eğitmeye çalışmak filan.

Canım zaten esin senin yanında ve dediklerini yapıyor. Bence tekrar tekrar söylemekten çekinme ve fevri davranma. Onlar benim ailem gönderirim karışamazsın derse (ki bu kızmaların devam ederse diyebilir) evliliğini bitirsen bile üzülen sen olursun. Kızma adama kızılacak birsey yok ortada.

Bütçenizi sarsmadıktan sonra kazandığı paradan versin ailesine nolur yani. Bu kadar kıskanç ve açgözlü olmayın. Aşırıya kaçan yerlerde durmayı bilin sadece yeter.

Bütçenizi sarsmadıktan sonra kazandığı paradan versin ailesine nolur yani. Bu kadar kıskanç ve açgözlü olmayın. Aşırıya kaçan yerlerde durmayı bilin sadece yeter.
Bunu kabul edip etmemek benim tercihim. Bu konuda asla taviz veremem. O kızlarına yardım ederken bizden alamaz. Üstelik durumları var. Kendi kızlarına kv leri yardım ediyor. Ben görümceler yesin diye çalışmam

Ayrıca parama sahip çıkmak bakın kendi parama, niye aç gözlülük olsun beni de annem okuttu ama para ver para ver demiyor ben böyle bir kültürde yetişmedim evlenince Kendi ailen olur maaşın oraya gider siz öyle yapın öyleyse

Ayrıca parama sahip çıkmak bakın kendi parama, niye aç gözlülük olsun beni de annem okuttu ama para ver para ver demiyor ben böyle bir kültürde yetişmedim evlenince Kendi ailen olur maaşın oraya gider siz öyle yapın öyleyse
Kardeşim kesinlikle katılıyorum sana sonuna kadar haklısın. Benim eski eş sadece kendi maaşıyla evimizin giderlerini karşılayamıyordu. Sorun yok ben de çalışıyorum ben de faturası mutfak masrafı ünide okurken aldığı krediyi üstlendim.dediğin GB Bi baktımki ben ev gecindirip bütün maaşımı eve, borçlara harcarken adam kendi anasına kombi parası, yok ablasının çocuklarına kıyafet parası veriyor. Evet adım çirkef oldu ama ben şunu dedim halen de diyorum erkek olarak evini idare et, borçlarını öde paran kalıyorsa hala ben senden Bi ekmek bile istemem git ver ailene, ama ben kendi alın terimi görümceme, kayınvalide ye yediremem.

Kardeşim kesinlikle katılıyorum sana sonuna kadar haklısın. Benim eski eş sadece kendi maaşıyla evimizin giderlerini karşılayamıyordu. Sorun yok ben de çalışıyorum ben de faturası mutfak masrafı ünide okurken aldığı krediyi üstlendim.dediğin GB Bi baktımki ben ev gecindirip bütün maaşımı eve, borçlara harcarken adam kendi anasına kombi parası, yok ablasının çocuklarına kıyafet parası veriyor. Evet adım çirkef oldu ama ben şunu dedim halen de diyorum erkek olarak evini idare et, borçlarını öde paran kalıyorsa hala ben senden Bi ekmek bile istemem git ver ailene, ama ben kendi alın terimi görümceme, kayınvalide ye yediremem.
Sonra açgözlü oluyoruz gerçekten tuhaf insanlar var. Ben çalışayım oh adam annesine baksın daha niye evleniyoruz kendime ben bekarken de bakarım bu dertleri çekmem

Ben sizi fevri ve baskıcı buldum

Para vermesin diyorsunuz amenna vermiyor

Allesi birşey isteyince yapmasın fikriniz çok sert

Adam yapmam istiyor ama kızarsınız diye de danışıyor işte

Ne bileyim inek parası vermesin de geçerken iki kilo şeker de alabilir yani ne olacak

Örneğin bu yapmak isteyip size sorduğu sizin izin vermeyip kızdığınız şeyler ne

Bir de arada gitsin okey de oynasın ne olacak ki evde sıkılıyorsunuz da o da iş ev arasında sıkılıyor işte arasa takılsın dışarıda

Siz de çıkın dışarı olmazsa da gelin burada takılalım

Bak benim eşim de yok toplantısı geç bitti annesine gitti

Değişti mi peki

Ben sizi fevri ve baskıcı buldum

Para vermesin diyorsunuz amenna vermiyor

Allesi birşey isteyince yapmasın fikriniz çok sert

Adam yapmam istiyor ama kızarsınız diye de danışıyor işte

Ne bileyim inek parası vermesin de geçerken iki kilo şeker de alabilir yani ne olacak

Örneğin bu yapmak isteyip size sorduğu sizin izin vermeyip kızdığınız şeyler ne

Bir de arada gitsin okey de oynasın ne olacak ki evde sıkılıyorsunuz da o da iş ev arasında sıkılıyor işte arasa takılsın dışarıda

Siz de çıkın dışarı olmazsa da gelin burada takılalım

Bak benim eşim de yok toplantısı geç bitti annesine gitti
Ben de çalışıyorum ve beraber geçireceğimiz zaman kısıtlı. Yeni evliyiz ayrıca ben tek başıma geçirmek istemiyorum kısıtlı zamanı. Baskıcı değilim en başta söyledim ailene para yediremeyiz ben kabul etmem dedim Malesef annesi sömürücü biri. İhtiyacı olmasa da ben okuttum diyip neredeyse maaşa çökmek istiyor. Bir tane çocukları var onun bütün masrafını bize yıkmak istiyor.

Odeyebileceginiz bir yatirima girin. Esinizden belki o zaman borcu oldugu icin artik para istemeyeceklerdir. Bir de iliskileri yavas yavas minimuma indirin. Esinize de size soyledigi icin kizmayin, kendinizden uzaklastirirsiniz, kizacak diye bazi seyleri de sizden saklamaya baslar. Birakin anlatsin. Guvenini kirmayin. Kayinvalodeye kizip hincinizi da esinizden almayin. Birbirinixi yipratirsiniz.

Değişti mi peki
Yok kzuum ne değişmesi eski eş te ailesiyle bir oldu. Diorum ki ya evini gecindir sonra kime ne verio san ver ben bunu diorum dedim yırtıım kendimi hatta. Yok sözüm ona çok ataerkil aile kadının parası erkeğin parası yoktur dediler. Ya tabiiki yoktur ama oğlunuzun üniversitede aldığı öğrenim kredisini bile ben ödüyorum kirayı bile denkleştiremio, kimin parasıyla kime yardım edio diyorum. Yok işte madem evlendiysek benim param oğullarının da parasıymış.gram değişmedi inadına kredi kartından cekip cekip yolladı. 2 3 ayda 7 bin kredi kartı yapmış ben artık ardını arkasını bırakınca. Ne diim Allah bildiği gibi yapsın onu da ailesini de. Değişmedi boşandım yani.

Back
X