Merhabalar,
Çoğu kişi gibi ben de eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım takma demek kolay ama maalesef takmadan olmuyor başkasına takma demek kolay ama olmuyor.
Eşim evlenmeden maaşının bir kısmını ailesine yolluyordu onlar da hayvan alıyorlardı ama 5 hayvan parası yolladılarsa ikisi öldü demişler. Ben de eşim de artık bu tür şeyler istemedik ona en büyük şartım buydu maaşımız paramız bizde kalacak çocuk değiliz diye. Ama kv sürekli ben onu okuttum diye minnet eden biri beni de annem okuttu ama kadından hiç duymadım böyle bir şey.
Neyse daha nişandan önce kv bana bazı şeyler söyledi ayda şu kadar yollarsınız ben hayvan alır bakarım diye bize sormadan ben de konuştuk alamıycaz dedim daha o zamanlar benimle rakı muhabbeti yaptılar ben de veremem dedim hatta düğünü bırakır gideriz dedik
Daha eşim atandığı ilk sene bunu kefil yapmaya kalktılar kızlarının borcuna.
Neyse hepsini anlatmayayım kısacası eşim eskiden vur ağzına al ekmeğini biriydi.
Ben biraz baskı yaparak ve çok çok yıpranarak eşime bazı şeyleri anlattım ve sağ olsun ne istersem yaptı ailesine tavrını da koydu hak ettiklerinde beni de korudu eşim de çok yıprandı eşimin ailesi de yavaş yavaş kabullendiler bazı şeyleri.
Ama bu süreçte o kadar yorulduk ki artık eşim ailesiyle ilgili bri şey yapmadan bana soruyor ama ben sormasına bile tahammül edemiyorum istiyorum ki sormadan kendi yapmamayı bilsin. Be adam sorunca sinirlenip kavga çıkarıcam niye soruyorsun... Ve ona yüz vermekten korkuyorum 10 seviyorsam 5 gösteriyorum ve o da hem ailesinden uzaklaştı hem ben böyle yapınca bir de dışarı çıkmasını da istemiyorum pese veya okeye gitmesini.
Kendimi nasıl düzeltebilirim? Yüzsüz görümcelerimi takmadan nasıl yaşayabilirim? Bizden para bekleyen aslında ihtiyacı olmayan kv yi de takmamam için ne yapabilirim? Eşim kavga etmeden kızmadan anlamıyor Malesef bazı şeyleri ve yıpranıyorum daha yeni evliyiz sizce bu sürede birden tamamen değişmemesi normal mi?
Lütfen yardım edin.