Eşimin Ailesi Bizi Çok Yıprattı

Yok kzuum ne değişmesi eski eş te ailesiyle bir oldu. Diorum ki ya evini gecindir sonra kime ne verio san ver ben bunu diorum dedim yırtıım kendimi hatta. Yok sözüm ona çok ataerkil aile kadının parası erkeğin parası yoktur dediler. Ya tabiiki yoktur ama oğlunuzun üniversitede aldığı öğrenim kredisini bile ben ödüyorum kirayı bile denkleştiremio, kimin parasıyla kime yardım edio diyorum. Yok işte madem evlendiysek benim param oğullarının da parasıymış.gram değişmedi inadına kredi kartından cekip cekip yolladı. 2 3 ayda 7 bin kredi kartı yapmış ben artık ardını arkasını bırakınca. Ne diim Allah bildiği gibi yapsın onu da ailesini de. Değişmedi boşandım yani.
Benimki öyle değil çok şükür neler varmış meğer

Yok kzuum ne değişmesi eski eş te ailesiyle bir oldu. Diorum ki ya evini gecindir sonra kime ne verio san ver ben bunu diorum dedim yırtıım kendimi hatta. Yok sözüm ona çok ataerkil aile kadının parası erkeğin parası yoktur dediler. Ya tabiiki yoktur ama oğlunuzun üniversitede aldığı öğrenim kredisini bile ben ödüyorum kirayı bile denkleştiremio, kimin parasıyla kime yardım edio diyorum. Yok işte madem evlendiysek benim param oğullarının da parasıymış.gram değişmedi inadına kredi kartından cekip cekip yolladı. 2 3 ayda 7 bin kredi kartı yapmış ben artık ardını arkasını bırakınca. Ne diim Allah bildiği gibi yapsın onu da ailesini de. Değişmedi boşandım yani.
Ama sizde de hata var bence baştan yüz bulmuşlar

Ama sizde de hata var bence baştan yüz bulmuşlar
Hata değil bende direkt mallık varmış ne salakça fedakarlıklar. Bana kalmış evi gecindirmek çünkü. Ne diim canım benim her yolu denedim ağladım olmadı, bagordım olmadı kavga ettim olmadı. Üstüne üstüme yürüdü nasıl laf edersin diye aileme para vermeme. Ben böyle yaptıkça evde tansiyon yükseldikçe yükseldi. Gözüm korksun da ses çıkartmıyım diye eşkiyalık yaptı bana resmen. Seninki maşşallah iyiymiş bak sana danışıomuş kıymetini bil inan neler var. Bak ben boşandım şimdi bildiğin enayi GB hissediyorum kendimi. Ailesinin okuturken aldıkları krediyi bile Bi güzel ödedim, takılarım da düğün borcuna gitii Bi güzel, 5 kuruş almadan da sırf kurtıloyom diye boşandım.

Adamı hapis hayatına sokmuşsunuz. Ailesiyle ilgili konuda haklısınız ama dışarı çıkmasına yada sizden fikir almasına sinirlenmeni çok saçma... Bence bir durun bir nefes alın...

. Ve ona yüz vermekten korkuyorum 10 seviyorsam 5 gösteriyorum ve o da hem ailesinden uzaklaştı hem ben böyle yapınca bir de dışarı çıkmasını da istemiyorum pese veya okeye gitmesini.
Şu noktaya kadar haklısınz. Ama bu cümleye katılmıyorum. Hayatta en nefret ettiğim şey kısıtlamak ve kısıtlanmak. Eşinizin hayatı sadece sizden ibaret değil.

Ayrıca parama sahip çıkmak bakın kendi parama, niye aç gözlülük olsun beni de annem okuttu ama para ver para ver demiyor ben böyle bir kültürde yetişmedim evlenince Kendi ailen olur maaşın oraya gider siz öyle yapın öyleyse
direkt saldırıya geçmişsiniz. Kendi kazandığı paradan bütçenizi sarsmadığı evinizi ihmal etmediği sürece yardım edebilir. Evlendi diye tapusunu mu aldınız adamın?

Ayrıca eşimin ailesinin evinin tüm gider ve masrafları eşimde kp.im kazandığıyla tatile gidiyor kv ile. Hiç de gocunmuyorum, bizi ihmal etmediği sürece yapmasını da destekliyorum. Ana baba hakkı ödenmez, sizin kafanızdakileri anlamıycam ben o yüzden.

Para konusunda haklısın ama genel olarak çok histerik davranıyorsun adamı terbiye etmeyi bırak kendini törpüle sakin ol

Birbirinize uymuyorsaniz evlenmeseydiniz keske.
ailesine ne demesi gerektigini siz soyluyorsunuz, disari cikmasini okey oynamasini istemiyorsunuz.Yapmasi yapmamasi gerektigi her seyi siz soyluyorsunuz. Kukla yonetir gibi, mutlu musunuz gercekten

o değil de kendi kuralları olmayan böyle kukla bi adamla nasıl yaşıyorsunuz

Eşim para vermiyor ben o konuda değişti dedim ama bazı konularda istemediğimi bildiği halde soruyor. Eğer para verseydi bu evlilik zaten biterdi çünkü bu bizim temelimizdi söz verdi en başta
sen yat kalk buna sukret dogruyu görmüş artik onlarin lafini duymaya benimde sabrim yok mesela

Tamam hani yumuşak yüzle olmuyor her şey ama, biraz daha sakin gitseniz eşinize karşı sanki daha iyi olacak. Eşinizi de kaybetmeden güzel olsun her şey. Bu şekilde sadece sizden çekindiği için ve evinde huzur istediği için değişmiş olacak. Madem bir şeyler değişti esinizde, siz de artık daha sakin olun. Bu sefer yaptığını mantıklı bulmaya da başlasin

Merhabalar,
Çoğu kişi gibi ben de eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım takma demek kolay ama maalesef takmadan olmuyor başkasına takma demek kolay ama olmuyor.

Eşim evlenmeden maaşının bir kısmını ailesine yolluyordu onlar da hayvan alıyorlardı ama 5 hayvan parası yolladılarsa ikisi öldü demişler. Ben de eşim de artık bu tür şeyler istemedik ona en büyük şartım buydu maaşımız paramız bizde kalacak çocuk değiliz diye. Ama kv sürekli ben onu okuttum diye minnet eden biri beni de annem okuttu ama kadından hiç duymadım böyle bir şey.

Neyse daha nişandan önce kv bana bazı şeyler söyledi ayda şu kadar yollarsınız ben hayvan alır bakarım diye bize sormadan ben de konuştuk alamıycaz dedim daha o zamanlar benimle rakı muhabbeti yaptılar ben de veremem dedim hatta düğünü bırakır gideriz dedik
Daha eşim atandığı ilk sene bunu kefil yapmaya kalktılar kızlarının borcuna.
Neyse hepsini anlatmayayım kısacası eşim eskiden vur ağzına al ekmeğini biriydi.
Ben biraz baskı yaparak ve çok çok yıpranarak eşime bazı şeyleri anlattım ve sağ olsun ne istersem yaptı ailesine tavrını da koydu hak ettiklerinde beni de korudu eşim de çok yıprandı eşimin ailesi de yavaş yavaş kabullendiler bazı şeyleri.
Ama bu süreçte o kadar yorulduk ki artık eşim ailesiyle ilgili bri şey yapmadan bana soruyor ama ben sormasına bile tahammül edemiyorum istiyorum ki sormadan kendi yapmamayı bilsin. Be adam sorunca sinirlenip kavga çıkarıcam niye soruyorsun... Ve ona yüz vermekten korkuyorum 10 seviyorsam 5 gösteriyorum ve o da hem ailesinden uzaklaştı hem ben böyle yapınca bir de dışarı çıkmasını da istemiyorum pese veya okeye gitmesini.
Kendimi nasıl düzeltebilirim? Yüzsüz görümcelerimi takmadan nasıl yaşayabilirim? Bizden para bekleyen aslında ihtiyacı olmayan kv yi de takmamam için ne yapabilirim? Eşim kavga etmeden kızmadan anlamıyor Malesef bazı şeyleri ve yıpranıyorum daha yeni evliyiz sizce bu sürede birden tamamen değişmemesi normal mi?

Lütfen yardım edin.
Esin yapacağını yapmis daha fazlasını bekleyip sizin kadar kin tutması imkansz

Merhabalar,
Çoğu kişi gibi ben de eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım takma demek kolay ama maalesef takmadan olmuyor başkasına takma demek kolay ama olmuyor.

Eşim evlenmeden maaşının bir kısmını ailesine yolluyordu onlar da hayvan alıyorlardı ama 5 hayvan parası yolladılarsa ikisi öldü demişler. Ben de eşim de artık bu tür şeyler istemedik ona en büyük şartım buydu maaşımız paramız bizde kalacak çocuk değiliz diye. Ama kv sürekli ben onu okuttum diye minnet eden biri beni de annem okuttu ama kadından hiç duymadım böyle bir şey.

Neyse daha nişandan önce kv bana bazı şeyler söyledi ayda şu kadar yollarsınız ben hayvan alır bakarım diye bize sormadan ben de konuştuk alamıycaz dedim daha o zamanlar benimle rakı muhabbeti yaptılar ben de veremem dedim hatta düğünü bırakır gideriz dedik
Neyse hepsini anlatmayayım kısacası eşim eskiden vur ağzına al ekmeğini biriydi.
Ben biraz baskı yaparak ve çok çok yıpranarak eşime bazı şeyleri anlattım ve sağ olsun ne istersem yaptı ailesine tavrını da koydu hak ettiklerinde beni de korudu eşim de çok yıprandı eşimin ailesi de yavaş yavaş kabullendiler bazı şeyleri.
Ama bu süreçte o kadar yorulduk ki artık eşim ailesiyle ilgili bri şey yapmadan bana soruyor ama ben sormasına bile tahammül edemiyorum istiyorum ki sormadan kendi yapmamayı bilsin. Be adam sorunca sinirlenip kavga çıkarıcam niye soruyorsun... Ve ona yüz vermekten korkuyorum 10 seviyorsam 5 gösteriyorum ve o da hem ailesinden uzaklaştı hem ben böyle yapınca bir de dışarı çıkmasını da istemiyorum pese veya okeye gitmesini.
Kendimi nasıl düzeltebilirim? Yüzsüz görümcelerimi takmadan nasıl yaşayabilirim? Bizden para bekleyen aslında ihtiyacı olmayan kv yi de takmamam için ne yapabilirim? Eşim kavga etmeden kızmadan anlamıyor Malesef bazı şeyleri ve yıpranıyorum daha yeni evliyiz sizce bu sürede birden tamamen değişmemesi normal mi?

Lütfen yardım edin.
Ben böyle bir durumda adaletten yanayım. Ailelerden birisine veriyorsa diğerine de verelim. 5 veriyorsak 5 verelim

direkt saldırıya geçmişsiniz. Kendi kazandığı paradan bütçenizi sarsmadığı evinizi ihmal etmediği sürece yardım edebilir. Evlendi diye tapusunu mu aldınız adamın?

Ayrıca eşimin ailesinin evinin tüm gider ve masrafları eşimde kp.im kazandığıyla tatile gidiyor kv ile. Hiç de gocunmuyorum, bizi ihmal etmediği sürece yapmasını da destekliyorum. Ana baba hakkı ödenmez, sizin kafanızdakileri anlamıycam ben o yüzden.
Anlamak zorunda değilsiniz ama bu da benim görüşüm ihtiyaçları yokken sırf elaleme oğlumun parasını yiyorum demek için istiyor ayrıca evimiz yok ev almaya çalışıyoruz durumumuz çok iyi değil

Merhabalar,

Lütfen yardım edin.
Siz evlenmemişsiniz eşinizi kendinize köle yapmaya yemin etmişsiniz.

Kendimi okudum sandım bi an . Niye böyleler ya niye ihtiyacınız yok ne diye gelinin nasibinde gözünüz benim kaynana da robin hood oğlundan alıp altına sıfır araba çeken yoksul(!) borçlu kızına verme peşinde .

Merhabalar,

Lütfen yardım edin.

Hadi tamam ailesine para göndermeme konusunda haklısın da sen adamın dışarı çıkmasını bile istemiyorsun. Bırak adamı biraz kafa dağıtsın Allah aşkına bu nedir ya?

Adam ailesine karşı seni korumuş, şimdi de neden sana soruyormuş da sormadan kendi yapsınmış.. Valla bacım böyle gidersen adam bunalır gider haberin olsun...

Eminim sen bu adamı sensiz dışarı da göndermiyorsundur. arkadaşları ile buluştuğunda sürekli ensesindesindir falan...

Adamı rahat bırak biraz. Gitsin arkadaşları ile takılsın. O da haftanın hergünü yapacak değil herhalde. Haftada bir gün sorun olmamalı bence...

Back
X