- 15 Aralık 2017
- 1.026
- 571
- 38
- 27
- Konu Sahibi Lazkizii54
Merhaba arkadaşlar benim gerçekten bir derdim var. Daha nişanlıyken evlilik öncesi bi gebeliğim oluştu nikahıma 15 gün kala gebe olduğumu öğrendim. Düğünüm temmuzda olacaktı allahın izniyle ama gebeliğim bütün planları alt üst etti aldırmak istemediğimiz için düğünden vazgeçtik sade bi nikahla evimize çıkacağız. Neyse benim ailem bana yardım etmeyeceğini söyledi böyle bi durum olduğu için. Ev kurmak için 30 bine ihtiyacımız vardı bu paranın 3 katı falan eşimin ailesinde mevcut birikmiş paraları var yani. Ama asıl sorun şu o paradan geri ödemeli olsa da eşime vermiyorlar. Veremeyiz vadeli hesapta faizi bozamayız diyorlar. Hamileliği de biliyor keyfi istemediğimizi de biliyorlar ama yine de para vermeye yanaşmıyorlar. Benim önceden biriktirdiğim 5bin ve takılarım var ama yetmiyor işte. Eşimin maaşı iyi ama 30bini bir anda verecek gücümüz yok. Ailesi de yanaşmıyor. Sizce ne yapmalıyım bir kez daha istemek yüzsüzlük olmaz mı? Ben eşime isteme diyorum ama bebeğimiz için istemek zorundayız diyor. Ve şuan böyle cimrilik yapan ilerde de yapmaz mı sizce? Ya ilerde de böyle şeyler yaparlarsa diye tereddütteyim açıkçası.