- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi iyiaileannesi
-
Ya Allah'ın urfasinda gelinler bı laf söylese üzerine üç laf eklenip geri dönüyor. Sürekli top size dönüyor. Sonra eve gidiyorsunuz ama keşke kaynanamda kalsaydimda eve gelmeseydim dedirtiyorlar adamaEşinize diyceksiniz ki ben gelmiyorum buyur git, bunun için mi evlenip 3 çocuk yaptık? Zaten kaçıncı defa söz verip tutmuyorsun saygı yitiriyorum sana karşı.
Gitmiyceksiniz ve çocuklarınızla mis gibi evinizde oturacaksınız. Bu ne saçmalık benim tepem attı burda.
Hem kv niz size o cümleyi kurduğunda bundan ala kötülük mü olur demediniz mi?? Ay can dayanmaz.
Ben farkındayım çok pasifim ama inanın böyle olsun istemezdimSiz gıdın evınızde oturun .Çocuklarınıza uzuldum .Oyle sey olmaz
Eşim. Ama şimdi bu konuya yönelip tekrar herşey iicn üzülmek istemiyorum iyi yolla kavga çıkmadan sizde nasıl bu duruma engel olabilirim çünkü kimsem yok bu dunyada. Annem çok hasta babam vefat etti. Derdimi anlatabilecegim sorup akıl alabilecegim kimsem yok
O zaman daha güzel bırlıkte güçlerinizi birlestirin :) Valla kendinizi ihbar edin en güzeli bu..Sankı baskası ıhbar etmıs gıbı
Şikayet falan hiç bı etkisi yok zaten ikametgah orda hepmizinBu arada bu pandemide misafir yasak degıl mı...Ben yurt dısında yaşıyorum Türkiye'de yasak dıye bılıyorum..Polisi arayıp kendı kendınızı ıhbar edın ceza öderlerse akılları başlarına gelir..Eltin durumundan memnun mu pekı
Ya çok üzüldüm halinize, Allah yardımcınız olsun dua edicem sizin için..Ya Allah'ın urfasinda gelinler bı laf söylese üzerine üç laf eklenip geri dönüyor. Sürekli top size dönüyor. Sonra eve gidiyorsunuz ama keşke kaynanamda kalsaydimda eve gelmeseydim dedirtiyorlar adama
Ben bosansam gidecek bı ailem yok bir mesleğim yok eşimin herhangi kayıtlı bir malı yok maaşı yok evimiz yok hatta evi terk etsem yol param bile yok nasıl yapayım çaresiz gibi siz belki gün gormussunuzdur kavgasız falan çözüm bulunur mu diye yazdım buraya. Çünkü çocukların yanında dayak yemek çok zoruma gidiyor. O yüzden hep iyi geçmiyorum bunlarlaBu adamdan bosanmak bana göre en mantikli cözüm. 3 defa baba yapmakla hata etmissiniz. Lafim cocuklariniza degil kesinlikle..ama kadina siddet uygulayan öküzlere gram acima duygum yok..elleri kirilsin insallah. Sunu da ekleyim: böyle insanlar degismez. Siz ne kadar da plan yapsanız konusmaya calissaniz da böyle. Bence plan yapacaksaniz bunlari toplu basinizdan def etme plani yapin
Sag olun Allah razı olsunYa çok üzüldüm halinize, Allah yardımcınız olsun dua edicem sizin için..
Canım ne yap bılıyor musun..Polisi ara anlat ıkametgahımız da orda dıye de belırt..Mutlaka bır cozum bulurlar..Ben çocuklarım ıcın korkuyorum bu dönemde gidip gelmeye ama eşim aksi biri diyin..Yasak oldugunu da bılıyorum ne esıme ne aılesıne anlatamıyorum diyin onlar bır sekılde hallederler..Yoksa ne esın ne aılesı normal degıl sıze dısarıdan bırının mudahale etmesı lazım..Anladıgım kadarıyla evdekıler laftan anlayan tıpler degıllerŞikayet falan hiç bı etkisi yok zaten ikametgah orda hepmizin
Bu ortaya çıkabilir bı şekilde ortaya cikarirlarsa bitirirler beni.Canım ne yap bılıyor musun..Polisi ara anlat ıkametgahımız da orda dıye de belırt..Mutlaka bır cozum bulurlar..Ben çocuklarım ıcın korkuyorum bu dönemde gidip gelmeye ama eşim aksi biri diyin..Yasak oldugunu da bılıyorum ne esıme ne aılesıne anlatamıyorum diyin onlar bır sekılde hallederler..Yoksa ne esın ne aılesı normal degıl sıze dısarıdan bırının mudahale etmesı lazım..Anladıgım kadarıyla evdekıler laftan anlayan tıpler degıller
Hep diyordum ki okul açılınca yada çocuklar okula gidince değişir evimizde kalırız falan ama okulda bı etken olmadiCanım ne yap bılıyor musun..Polisi ara anlat ıkametgahımız da orda dıye de belırt..Mutlaka bır cozum bulurlar..Ben çocuklarım ıcın korkuyorum bu dönemde gidip gelmeye ama eşim aksi biri diyin..Yasak oldugunu da bılıyorum ne esıme ne aılesıne anlatamıyorum diyin onlar bır sekılde hallederler..Yoksa ne esın ne aılesı normal degıl sıze dısarıdan bırının mudahale etmesı lazım..Anladıgım kadarıyla evdekıler laftan anlayan tıpler degıller
Dua edin inşallah bizde evimizde kalabilirizSiz gıdın evınızde oturun .Çocuklarınıza uzuldum .Oyle sey olmaz
Sen dediğimi düşün veya cocukları tembıhle orda ya huzursuzluk cıkarsınlar ya evde aglasınlar fln gıtmemek ıcın...Çok üzüldüm canım 3 cocukla gıdıp kalmak kolay mı..Manyak mı bunlar ne anlıyorlar cumbur cemaat coluk cocuk ınsan konustugunu bıle anlamaz yaslı ınsanların kafası nasıl götürüyor sesı..Eşini acaba farklı bır yerden mı vursan kac gün orda kalıyorsunuz ayrı yatıyorsunuz hıc mı ısteklerı olmuyorHep diyordum ki okul açılınca yada çocuklar okula gidince değişir evimizde kalırız falan ama okulda bı etken olmadi
Sen dediğimi düşün veya cocukları tembıhle orda ya huzursuzluk cıkarsınlar ya evde aglasınlar fln gıtmemek ıcın...Çok üzüldüm canım 3 cocukla gıdıp kalmak kolay mı..Manyak mı bunlar ne anlıyorlar cumbur cemaat coluk cocuk ınsan konustugunu bıle anlamaz yaslı ınsanların kafası nasıl götürüyor sesı..Eşini acaba farklı bır yerden mı vursan kac gün orda kalıyorsunuz ayrı yatıyorsunuz hıc mı ısteklerı olmuyor
Bizim ailesi dışında hiç bi probleminiz yok hatta ailesinde bizi seviyor yani ama anlamıyorlar. Çocuklarda hiç durmuyor orda her dk ağlıyorlar. Anlamıyorum. Eşimde hiç mi hiç bişey istemiyor hatta bence ayrı uyumak bile işine geliyorSen dediğimi düşün veya cocukları tembıhle orda ya huzursuzluk cıkarsınlar ya evde aglasınlar fln gıtmemek ıcın...Çok üzüldüm canım 3 cocukla gıdıp kalmak kolay mı..Manyak mı bunlar ne anlıyorlar cumbur cemaat coluk cocuk ınsan konustugunu bıle anlamaz yaslı ınsanların kafası nasıl götürüyor sesı..Eşini acaba farklı bır yerden mı vursan kac gün orda kalıyorsunuz ayrı yatıyorsunuz hıc mı ısteklerı olmuyor
Çocukların ağlamasına ragmen evine dönmeyi düşünmeyen bir adamı sen konusmayla asla fıkrını degıstıremezsın canım..Kayınvalıde de anlayıslı degılmıs bu aılede hıc mı normal kımse yok görümce vs. Çok üzüldüm inankiBizim ailesi dışında hiç bi probleminiz yok hatta ailesinde bizi seviyor yani ama anlamıyorlar. Çocuklarda hiç durmuyor orda her dk ağlıyorlar. Anlamıyorum. Eşimde hiç mi hiç bişey istemiyor hatta bence ayrı uyumak bile işine geliyor
Ben aslında ne düşünüyorum biliyor musunuz evlerine tekrar taşınmayı. Böyle bakıyorum kurtulamıyorum hergun valizler elimde iki gün evde kalıp sonra geri gitmektense girerim cilemi orda çekerim en azından evimiz var niye gitmiyoruz diye üzülmemÇocukların ağlamasına ragmen evine dönmeyi düşünmeyen bir adamı sen konusmayla asla fıkrını degıstıremezsın canım..Kayınvalıde de anlayıslı degılmıs bu aılede hıc mı normal kımse yok görümce vs. Çok üzüldüm inanki
Biraz önce eve geldim salı günü tekrar bekliyorlar
Uzaktan bu kadar kolay mı görünüyor anlamadimE gitmeyin sürüklyerek götürecek değil ya eşiniz.
Evin kira mı bılmıyorum ama yine de öyle bişey düşünme canım..1 gün bile 1 gündür evınde nefes alırsınBen aslında ne düşünüyorum biliyor musunuz evlerine tekrar taşınmayı. Böyle bakıyorum kurtulamıyorum hergun valizler elimde iki gün evde kalıp sonra geri gitmektense girerim cilemi orda çekerim en azından evimiz var niye gitmiyoruz diye üzülmem
Evim kira zaten esyamda yok napayim olmuyor kendi ayaklarımızın üstünde firmamıza izin yokEvin kira mı bılmıyorum ama yine de öyle bişey düşünme canım..1 gün bile 1 gündür evınde nefes alırsın((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?