- Konu Sahibi iyiaileannesi
-
Gidip kalmayarak tabiki ne dememizi bekliyorsunuzkiKizlar kafam karmakarışık. On yıllık evliyim 3 çocuğum var. Eşimin ailesiyle araba ile 5 dk surecek bı mesafede oturuyorum fakat bı gün öylesine görmeye gitsek en az on gün orda kalıp eve dönüyoruz. Kıyafetler çocuk ihtiyaçları sürekli valizlerle dolaşıyorum. Artık yoruldum kızım 2. Sınıfa gidiyor hiç ders çalışamıyor. Bir kizm ana okuluna gidiyor hiç devam edemiyor. Oğlum 2 buçuk yaşında anne baba demeden daha öteye gidemedi çocuk konuşamıyor. Nasıl başaracağım bu kötu düzeni düzeltmeyi bı fikri olan var mı durum çok mu vahim
Şoklardayim. Ayni evde yasasaniz daha iyi. Cocuklar der ki evimiz burasi duzenimiz bu. Yazik yavrulara canta gibi oradan oraya. Bu sekilde zaten 3 cocuk nasil oldu onu da anlamadim basbasa kaldiginiz yok kiEltimde memnun değil kim memnun olur bu hayattan o yeni evli.
Aileye bak cehalet pacalardan akiyorAh keşke öyle olabilse. Okutup mühendis mi yapacaksın sanki üniversite okuyor her dk okul okul diye başımızın etini neden yiyorsun sen okudun ne oldu diyorlar ya benim iyi bı yol buluo kimseyle papaz olmadan kurtulmam lazim
Allahim bu insanlarla ayni havayi soluduğum icin utaniyorum.Ah keşke öyle olabilse. Okutup mühendis mi yapacaksın sanki üniversite okuyor her dk okul okul diye başımızın etini neden yiyorsun sen okudun ne oldu diyorlar ya benim iyi bı yol buluo kimseyle papaz olmadan kurtulmam lazim
ZannetmiyorumAllah yardımcınız olsun, çok üzüldüm. Aşiret gibi bir şey mi gelin gittiğiniz aile? Kaynana, kayınbaba yaşları kaç? Durumu çıtlatıp yardım isteyeceğiniz bir aile büyüğü yok mu?
Dayak varmış maalesef.. ben de esiniz gitsin siz gitmeyin diyecektim amaMadem böyle bir durum var neden bu evliliğe 3 cocuk?
Elinizi masaya vurup yeter artık gitmiyorum diyeceksiniz. 5 dakika mesafede 10 gün kalmak nedir Allah aşkına? Siz böyle sustukça ölene kadar devam eder söyleyim.
Çocukları okulundan edecek kadar ne saçma bir durum, yaşamış gibi sinirlendim. Azıcık dişinizi gösterin.
Salı günü sizin için dönüm noktası olsun. Gitmeyin kavga çıkarırsa çıkarsın istediği kadar konuşmasın
Biraz önce okudum malesef, tek çare boşanmak o zaman ama boşanacağını hic sanmıyorum.. böyle erkekleri parçalamak istiyorum, kadını aciz görüp dövüyorlar asıl aciz kendileri. Sabah sabah çok canım sıkıldıDayak varmış maalesef.. ben de esiniz gitsin siz gitmeyin diyecektim ama
Dönüşümlü kalınAh keşke öyle olabilse. Okutup mühendis mi yapacaksın sanki üniversite okuyor her dk okul okul diye başımızın etini neden yiyorsun sen okudun ne oldu diyorlar ya benim iyi bı yol buluo kimseyle papaz olmadan kurtulmam lazim
Benimde.. ozellikle dün yaşanan samsundaki olaydan sonra..Biraz önce okudum malesef, tek çare boşanmak o zaman ama boşanacağını hic sanmıyorum.. böyle erkekleri parçalamak istiyorum, kadını aciz görüp dövüyorlar asıl aciz kendileri. Sabah sabah çok canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?