Eşimin ailesi hergun onlarda kalmamızı istiyor

Gidip kalmayarak tabiki ne dememizi bekliyorsunuzki

Eltimde memnun değil kim memnun olur bu hayattan o yeni evli.
Şoklardayim. Ayni evde yasasaniz daha iyi. Cocuklar der ki evimiz burasi duzenimiz bu. Yazik yavrulara canta gibi oradan oraya. Bu sekilde zaten 3 cocuk nasil oldu onu da anlamadim basbasa kaldiginiz yok ki

Aileye bak cehalet pacalardan akiyor allah yardimciniz olsun.

10 yildir böyle mi yasıyosunuz gerçekten esiniz galiba insan gibi söylemekten anlamamis. O zaman cinnetle söyleyin. O kalsin anasinin dizinde uyusun siz cocuklari alip dönün evinize. Bu ne böyle cin iskencesi gibi.

Allahim bu insanlarla ayni havayi soluduğum icin utaniyorum.
Susmayin lütfen.. Bunlarin önünde biz durmazsak yeni nesillere de sirayet edecek diye cok korkuyorum.
Bu arada neden kimseyle papaz olmadan kurtulmaniz lazim? Gayet de papaz olun hatta belki bu vesileyle araniz bozulur da kurtulursunuz. Bu halde cocuklarin hayatini mahvetmekten cok daha iyi olur..

Çok üzüldüm sizin adınıza. Çocuklar evim demiyor mu? Benim oğlum oyuncaklarım, odam diye ağlar uzun süre kalamaz bir yerde. Çocuklarınız her gün ev ev diye ağlasalar babanne yollamak ister belki. Olmadı çocukları tembihleyin.

Yakin bi arkadasiniz veya kardesiniz ihbar etsin pandemide bu ne? Ama mavi illerdeyseniz sanirim yasak degil.

Bunun disinda benim kv de yuruyerek 10 dk falan mesafede. Kalabaligi cok severim. Biz de kaliriz ama ben misafir olarak giderim. Surekli ayakta surekli hizmet niye?
Misafirim, bitti.

Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm. Aşiret gibi bir şey mi gelin gittiğiniz aile? Kaynana, kayınbaba yaşları kaç? Durumu çıtlatıp yardım isteyeceğiniz bir aile büyüğü yok mu?

Senin kendi gelirin var mı? Yok galiba. Bi gelir elde etmen mümkün mü? Hiç çalışmayı düşündün mü? Belki çalışırsan daha sözün geçer. Dikiş ,nakış falan öğrensen mesela,Urfa da çeyiz işi çok çıkar. Bu arada ben de Urfa'lıyım, ama bu durum senin kayın ailenin cahilliği ile alakalı. Bence ne yap ne et çocuklarını o ortamdan çıkar. Yoksa sonları senden beter olur.

Anneniz çok hastayken niye elin annesinde kalıp hizmet ediyorsunuz ki? İlla bir anneyle kalınacaksa kendi annenizde kalın ona hizmet edin. Adam size şiddet uygulamış,ailesine hizmetçilik ediyorsunuz,üstüne üstlük ayın çoğunluğunda kayınvalide de kalıp ayrı odalarda yatıyorsunuz Evlilik değil,paşazadelerin sülalesine hizmet etme yeri

Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm. Aşiret gibi bir şey mi gelin gittiğiniz aile? Kaynana, kayınbaba yaşları kaç? Durumu çıtlatıp yardım isteyeceğiniz bir aile büyüğü yok mu?
Zannetmiyorum Aşiret mensub olanlar genelde toprak sahibi falan olur. Öyle çocuklarını 320 liralık kirası olan evlerde oturtmazlar. Torunları çocukları genellikle özel okullarda, özel ünüversitelerde tıp ya da hukuk okur . Bunlar çocukların okumasına bile karşı. Eski kafalı cahil bi aile.

Hem üzülüyorum hem kızıyorum.
Senin kocan laftan anlamaz. O aile laftan anlamaz.
Fiziksel ve psikolojik şiddete razı gelip oturduktan sonra burada verilecek hiç bir yöntemle bu düzenden kurtulamazsın.
Yapacağın 3 şey var.
1. Boşanıp annenin yanına döneceksin. Mesleğin yoksa bile dikiş nakış belki evlere temizliğe gidip gelir elde edeceksin. Kendi düzenini kuracaksın.
2. Salı günü valizini toplamadan gideceksin. Akşamda kocan gelsin gelmesin çocukları alıp evine döneceksin.
3. Bu ikisini yapamam diyorsan zaten umutsuz vakasın bari çocukların okuyup kendini kurtarmak için bir şansı olsun. En azından bir düzen olsun. Git kaynanla yaşa ve artık çocuk yapma.
Kız çocuğun varsa ona ayrı üzülüyorum

Madem böyle bir durum var neden bu evliliğe 3 cocuk?
Elinizi masaya vurup yeter artık gitmiyorum diyeceksiniz. 5 dakika mesafede 10 gün kalmak nedir Allah aşkına? Siz böyle sustukça ölene kadar devam eder söyleyim.
Çocukları okulundan edecek kadar ne saçma bir durum, yaşamış gibi sinirlendim. Azıcık dişinizi gösterin.
Salı günü sizin için dönüm noktası olsun. Gitmeyin kavga çıkarırsa çıkarsın istediği kadar konuşmasın

Dayak varmış maalesef.. ben de esiniz gitsin siz gitmeyin diyecektim ama

Dayak varmış maalesef.. ben de esiniz gitsin siz gitmeyin diyecektim ama
Biraz önce okudum malesef, tek çare boşanmak o zaman ama boşanacağını hic sanmıyorum.. böyle erkekleri parçalamak istiyorum, kadını aciz görüp dövüyorlar asıl aciz kendileri. Sabah sabah çok canım sıkıldı

Nick iniz sizinle çok tezat.Tamam şimdi okula göndermeyince oluyormuş ama öncesin de çocuklar okula devamsızlık süreleri vardı.Yani ayda 10 gün okula gitmese atarlar okuldan yada aileye ceza vermezlermi ..Uzun süre okula devamsızlıktan.Biz yaz tatilinde dahi kendi ailem de bile (15 dk mesafe de oturuyoruz)2 günden fazla kalamayız..Evimizi özleriz..Bizde zor günler geçirdik ama başka yerde kalmak çözüm değil.Kendi evimizde kendi çözümüzü düşünüp çabaladık..Siz papaz olmadan kurtulmak istiyorsunuz ama anlattığınız tablo da böyle bir şey mümkün değil..Büyük değişimler için büyük hareketler gerekir..Başta herkes kızıp küsecek ama alışacaklar.Siz yeter ki kararlı olun..Hep bahane bulun gitmemek için belki öyle öyle alışırlar..Aslında işte insan tavrını hep baştan koymalı ki sonradan sorun çıkmasın..

Dönüşümlü kalın
Bir zaman siz diger zaman eltiniz
Üstelik araba ile 5 dakika mesafe de oturuyorsanız çocuğunuzu okula götürüp getirebilirsiniz
2.sınıflar online eğitim alırken egitimi ihmal etmek degil gayret etmeyi düşünün

Kalkalim diyip kalkin. Gelmezse cocuklarinizi alip dönun zaten yakinmis. Kalacaksak bir daha gelmem deyin. Cocuklarin hayati alt ust. Bir an once tepkinizi koyup duzene oturtun. Sasirdim bu ne sacmalik

Benimde.. ozellikle dün yaşanan samsundaki olaydan sonra..

En üzücü olan çocukların egitimi, durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…