Eşimin ailesi= huzursuzluk

çok değişik bir konu aslında..
inanamadım okurken

bir insan günahsız doğmamiş yavruya bir şeye benzemez, belki sorunludur der mi ya hu
Allah korkusu yok heralde

Rabbim ıslah etsin vallahi

Asıl üzen bu zaten günahsız cocuktan ne istiyorsun.. ben onun cocugu oldugu zaman kendi cocugum gibi yataklar aldım götürdüm her yaptıgını sildim çocugun günahı yok diye ama insanlar öyle değil işte..

aynı nispetleri sende ona yap yada o böyle konuştukça gül geç ,insanı sana karşı olan laflarıyla vurursan bir daha o ağzını açamaz

canım benim susma..
sen de lafını söyle
sen sustukça onlar seni daha çok ezecekler
isterse daha kötü sonuçlar olsun, kan davalı bile olsan susma

kendini bakasından düşük görme
sen kendine ne kadar değer verirsen karşıdaki o kadar verir.
ha söyleyemem diyorsan o zaman ayda yılda bir görüşün..

o ne terbiyesiz bir adammış ya. tam olay çıkarmalık valla.

valla o size o lafları söylediği zaman bence böyle acaip şaşırmış gibi yaparak yavaşça diyin ki

"efendim ? sizin ki dış gebelik midir? geçen çocuğum olmazdı şimdi de dış gebelik ? bu bi tahmin mi temenni mi?"

ama böyle abartılı abartılı yavaş yavaş söyle. kayınvalidene de söyle hemen. anne bak oğlun ne diyor. eşine de söyle bak abin ne diyor.

ne güzel dilekler bunlar diye abart iyice.

huyundan vazgeçiremesen bile kv ve eşinin aklına kazımış olursun nasıl bir manyak olduğunu.

bu arada Allah hayırlı evlat versin. güle güle büyütün.

benim böylelerine sölediğim tek bir laf var
"Güzel bakan güzel görür"
:))) bunu gülerek söleyivereceksin
bi de şu var k.validenle aran iyiyse arada diyebilirsin "anne sen ne kadar iyi niyetli bir kadınsın.. hiç böyle laflar etmezsin ne kaynanalar var.. keşke x de birazcık sana benzeseymiş :)
bunlar ilk aklıma gelenler tabi sen biraz daha şekillendirebilirsin.. böylelikle kaynananda tembihleyebilir oğluna..

valla eltim olmadan önce biz kaynımla can ciğerdik... girdiği ilk zamanlar aileden komple kopardı kayınvalidem filan durumu anlamaları çok gec oldu simdi anladı benimle dertleşiyor ama iş işten geçti..Eşim zamanında cok ugrastı onlarla düzeltmek için ama olmadı..

Benim anlamadığım birşey var?! Eşimin kardeşi diyorsunuz, yani eşinizin kücüğü oluyor!! Peki eşiniz kardeşinin ağzının payını veremiyor mu?! Terbiyesiz, saygısız...

Sen hamilesin, bu durumda cocuğunu ve kendini düşün sadece.. Onun bunun boş laflarını takma.. He he de gül gec...

sen sesini çıkartma canım hiç onunda evladı var Allah bilir kimin evladının sağlıklı olup olmayacağını onun kızının bir ömür turp gibi olacağı ne malumne yani oğlu olsa sağlıklı olmasa bir engeli olsa kendi evladını sevmeyecekmiymiş saçma sapan insanlar saçma sapan konuşuyorlar canım işte. birde 33 haftalık hamileymişsin en duygusal zamanların onlarla aynı ortamda durmamaya bak sen benimde 1 aylık kızım var inan hamilelik dönemi çok önemli sen şuan sıkıntılı olursan bebeğin doğduğu günden itibaren resmen cnına okur yani sen sakin güzel birhamilelik geçirirsen bebeğin hiç sıkıntı çektirmez sana benim bebeğimn sesi çıkmıyor maşallah

Son düzenleme:

hahah güzel bir sözmüş valla aklımda bulunsun :) ahhh onlarıda yaptım her yolu denedim yine aynı yere çıktık.. kayınvalideme açıkça söylücem böyle böyle diye sonra o da ahh sen faklısın ne yapayım dicek.. sonra da bizi uzak tutmak için çabalıcak.. sonra ailenin diğer fertleri ne oldu diye sordugunda benim adım gezicek ortada.. çünkü sorunu ortaya cıkaran benim :))

Oratk iş yapmak yanı maddıyatın paylaşılması zaten kıskançlığı doguran şeydir.
bu saldırıların sebebı de bu bence,
hiç aldırış etmeyın ama yeri geldiğinde de lafınızı esirgemeyin.

yoksa yarın bı gun çocuğunu da ezmeye kalkar böyleleri işte o zaman daha çok üzülürsünüz

açıkça demeyeceksin arkadaşım.. kaynının ve k.validenin olduğu ortamda diceksin.. kızım sana sölüyorum gelinim sen anla gibi.. en sonunu da Allah herkesin kalbine göre versin diye bitireceksin :)

öyle bir anda hiç ummadığım seyler söylüyor ki afallayıp kalıyorum.. dış gebelik vs gibi kötü konularda bana karsı cok bilgilidir beni üzmek için... Eşimle bu konuları çok konuştuk, çok çabaladık ayrı durduk onlardan ama işleri aynı yerde oldugu için mecburen konusuyor ve eşim bu konularda biraz fazla iyi niyetli herseyi bosver amann onlar utansın diyor...

bu taktiği denemedim daha önce denicem ama bakalım işe yarıcak mı ? tesekkür ederim.. Amin allah herkese hayırlı evlat versin...

hamılesın ve esın onunla dertlestıgınde sessız kalıp yatmaya gıdıyorr.. sen buna bosuna cocuk doguruyorsun haketmıyor bence..aama erkeklerın cogunda varbu aılesınee toz kondurmamak

hamılesın ve esın onunla dertlestıgınde sessız kalıp yatmaya gıdıyorr.. sen buna bosuna cocuk doguruyorsun haketmıyor bence..aama erkeklerın cogunda varbu aılesınee toz kondurmamak

Bir an geliyor o da bıktım ailemden deyip kendi söyleniyor ama bu aralar nedense bu hale geldi normalde böyle değildir...

arkadaşım yapacağın tek şey küsmek konuşmamak... yarın bir gun doğum yapınca cocuk sevmeye gelirler bunu diyenler yuzsuz yuzsuz...

biz tayin ilimizi cocugumuza göre seçtik bu sene bende 33 haftalık hamileyim bu arada. kv ye eşim bunu anlatıyordu sonra kadın dedi ki durun bakalım ölecek mi kalacak mı ona göre plan yapmayın dedi.

ben şok oldum tabi şimdi arıyor açmıyorum küsüm. en guzeli bu laf sokamaz artık. doğunca cocugumu görmeye ne yuzle gelecek öleceğini üzülmeden söyleyen insan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…