çok değişik bir konu aslında..
inanamadım okurken
bir insan günahsız doğmamiş yavruya bir şeye benzemez, belki sorunludur der mi ya hu
Allah korkusu yok heralde
Rabbim ıslah etsin vallahi
eltinle aranız nasıl konuyu açsan neden böle söylüyo bir çözüm yolu vardır
eşine nekadar anlatsan sölesen sonuçta kardeşi birşey söyleyemez
sen moralini bozma bebeğinde etkileniyordur.
hamileleğin tadını çıkar
benim böylelerine sölediğim tek bir laf var
"Güzel bakan güzel görür"
:))) bunu gülerek söleyivereceksin
bi de şu var k.validenle aran iyiyse arada diyebilirsin "anne sen ne kadar iyi niyetli bir kadınsın.. hiç böyle laflar etmezsin ne kaynanalar var.. keşke x de birazcık sana benzeseymiş :)
bunlar ilk aklıma gelenler tabi sen biraz daha şekillendirebilirsin.. böylelikle kaynananda tembihleyebilir oğluna..
hahah güzel bir sözmüş valla aklımda bulunsun :) ahhh onlarıda yaptım her yolu denedim yine aynı yere çıktık.. kayınvalideme açıkça söylücem böyle böyle diye sonra o da ahh sen faklısın ne yapayım dicek.. sonra da bizi uzak tutmak için çabalıcak.. sonra ailenin diğer fertleri ne oldu diye sordugunda benim adım gezicek ortada.. çünkü sorunu ortaya cıkaran benim :))
Kaynınız çok terbiyesiz ne demek yengesiyle abisinin yatak odalarını konuşmak valla düşünemiyorum.Ayrıca gebelik konusunda da epey bilgili bi adam şaşırdım valla dış gebelik falan her şeyi biliyor.
Siz ne derseniz diyin eşiniz olayı kestirip atmadıkça devam eder kötü olan da siz olursunuz.Eşinize derdinizi anlatın destek olsun size kardeşinin çenesini kapatsın
Çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alın inş
aynı nispetleri sende ona yap yada o böyle konuştukça gül geç ,insanı sana karşı olan laflarıyla vurursan bir daha o ağzını açamaz
açıkça demeyeceksin arkadaşım.. kaynının ve k.validenin olduğu ortamda diceksin.. kızım sana sölüyorum gelinim sen anla gibi.. en sonunu da Allah herkesin kalbine göre versin diye bitireceksin :)
o ne terbiyesiz bir adammış ya. tam olay çıkarmalık valla.
valla o size o lafları söylediği zaman bence böyle acaip şaşırmış gibi yaparak yavaşça diyin ki
"efendim ? sizin ki dış gebelik midir? geçen çocuğum olmazdı şimdi de dış gebelik ? bu bi tahmin mi temenni mi?"
ama böyle abartılı abartılı yavaş yavaş söyle. kayınvalidene de söyle hemen. anne bak oğlun ne diyor. eşine de söyle bak abin ne diyor.
ne güzel dilekler bunlar diye abart iyice.
huyundan vazgeçiremesen bile kv ve eşinin aklına kazımış olursun nasıl bir manyak olduğunu.
bu arada Allah hayırlı evlat versin. güle güle büyütün.
ben bunlari duysam
susmam asla
cok fena laf sokarim
daha beter ederim
ne bu yaa okurken fenalik geldi valla[/QUO
Laf soktugumda oluyor ama anlayana
hamılesın ve esın onunla dertlestıgınde sessız kalıp yatmaya gıdıyorr.. sen buna bosuna cocuk doguruyorsun haketmıyor bence..aama erkeklerın cogunda varbu aılesınee toz kondurmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?