Eşimin ailesi= huzursuzluk

onlar ne biçim laflar öyle...
tam mahalle kadını ağzı varmış bi de erkek olacak..
ver cevabını anlayacağı şekilde kessin sesini..
terbiyesiz vicdansız....

eşinin devreye girmesi lazım orda senin yapabilceğin bişe yokki. gerçekten çok kırıcı ve saygsızca...çokta lazım değil bırak sewmesinler çocuğunu

Eltının aklına uyuyor kendınce bıseyler yapmaya calısıyor ama bır amcaya hıc yakısmıyor soyledıklerı.
Cok acımasızca ve vıcdansızca.
Benım basıma boyle bısey gelseydı kesınlıkle cata cat her dedıgı lafı agzına tıkardım.soz konusu cocugum olunca esımı bıle umursamam.soyledıklerı seyler cok agır.sız de sessız kalmayın o saygısıza karsı.

insan kimde hangi kötülüğü görmeyi isterse Rabbim o kötülüğü onun başına getirir. ne demek o ya daha doğmamış günahsız bebeğe kusurlu olur belki flan demek. Allah göstermesin bir sorun olsa bile kardeş olarak amca olarak en son bunları söyleyip her zorlukta destek olacak kişi onun olması gerekirken inş birşey çıkar o bebekte der gibi konuşmak da neyin nesi tövbe tövbeeeeee. kız erkek diye ayrım yapılır mı yaaaa sende madem erkek adamın erkek çocuğu olur de. hiç jhoşlanmasam da bu cümleden bazıları kaşınıyor yemin ederim

Son düzenleme:
Şimdi ben anlamıyorum bunlar bence en çok eşinizi rahatsız etmeli!
Sadece karına değil bebeğine,senin bebeğine senin canım kanım dediklerin
laf ediyor,saldırıyor yaa.
Bunlara susan erkeklere erkek diyemiyorum ben işte!
Lütfen eşin susarken sen özellikle gerekli cevapları ver,tersle.
Eşin laf ederse de üstüne düşeni yap da senin evladına kadar sayan hadsizlere
haddini sen bildir ben susup seyredeyim de..

senin kaynin ruh hastasi galiba bunlar ne biçim sözler eşin konuşmuyorsa sen ver cevabini sustur canim

bana sanki sana ilgisi varmış gibi geldi:44:
evlenmeden önce de kötülemiş ağabeysini? onda ne buluyorsun falan gibi konuşmalar?
her yaptığınıza kulp takmalar?
eşine sizin yanınızdayken nispet yapar gibi(sizin tabirinizle) ilgi göstermesi?
arkadaşım,aklıma bu kötü düşünceden başka bir şey gelmiyor kusura bakma
allah yardımcın olsun.
eşinle bu konuyu kesin bir şekilde konuşmalısın,seni muhattap etmeden kendisi halletmeli.
ne olursa olsun kendini ezdirme.

Kusura bakmayın ama siz ve eşiniz şaka gibisiniz.tüm bunlar normal olmamakla beraber hadsiz ve terbiyesizce.sırf huzursuzluk çıkmasın yada sonunda beni suçlu çıkartılar düşüncesiyle tüm bunlara sessiz kalmanız akla ve mantığa uymuyor.bunları kafanızdan uydurmuyorsunuz sonuçta bırakın kim ne düşünürse düşünsün.

Bırakın küs kalmayı bana böle şeyler söylemeye cesaret eden biri evime adımını bile atamaz,asla izin vermem.

İnanamıyorum ya sizin ki bi şüphe,arkanızdan söylenen sinsice şeyler değil ki. Adam yüzünüze neler söylemiş eşiniz size güvenmicekmi yani yalan mı söylediğinizi mi düşünecek??öyleyse bu nasıl bi evlilik ,aile olmak çok yazık.

Aile birliğinin devamı ve çocuklar için bazı durumlara katlanmak gerekebiliyor evet ama saygı duyulmak isteniyorsa insanların bi duruşu olmalı,ilk önce siz kendinize değer vermelisiniz.herkes haddini ve sınırını bilmeli.siz sustukça daha çok duyarsınız böle şeyler.

Görüşmemeyi çok denedim ama iş yerleri aynı malasef mecburi karşılaşıyorlar.. hatta ben üzülüyorum diye eşim görüşmek istemedi ama olmadı bir ara düzeldi sonra tekrar kıskanclık damarları tuttu.. bu konuda bende kendime sasırıyorum nasıl bu kadar sabırlı davranıyorum ve sessiz kalabiliyorum diye anlamıyorum bazen kendimi cünkü normalde cadı gibi öten her türlü hakkımı arayan biriyim...

belki de eltin kıskanıyor, sorun çıkarıyordur. o da karısının gönlü olsun diye seni harcıyordur. insanlar neden böyle birbirini üzer anlamam. siz duymayın. oraya gidince sağır gibi davranın. ve olabildiğince az gidin. kimsenin sözü sizin mutluluğunuzu engellememeli. ne güzel hamile kalmışsınız. bundan daha güzel hediye mi var? kimsenin sözü bizim yaşamımızı etkilememeli. eşinizi de bunaltmayın. aynı şekilde devamlı o sizin kardeşiniz hakkında şikayet etse, bunalırdınız. o da üzülüyor belli ki bir şey yapamıyor. hamileliğinizin keyfini çıkarın.

bende bir huy var hemen bir insanı ne yapsın kıramıyorum ya da bu kadar çirkinleşemiyorum... ama sanırım bu konuda çocugum oldugu için işin içinde artık çirkinleşmek zorunda kalıcam..

bende öyle düşünüyorum çünkü eşi olmadığı zamanlar çok farklı davranıyor... etkilememesi için çok çabalıyorum ama insan düşünmeden yapamıyor...

bende allaha havale ediyorum zaten allah gelsin hakkından... eşimin soyadını bizimki yürütcek bundan kalkıpta yanlıs anlamasınlar diye ben onun kızına prenses gibi davrandım ama aptallık ettim işte aslında dediğiniz gibi erkek adamın erkek cocugu olur demek lazım.. Allah hayırlısını nasip etsin herkese...

Bence çok fazla kafanıza takıpta sinirlenmeyin. Karnınızdaki küçük meleğinizde etkilenmesin. Anne ne yaşarsa hissediyolar çünkü... Biraz tavır koyun mesafe bırakın aranızda.. Rabbim Düşmanımın bile çocuğuna hastalık dert vermesin çok zor o cahilce konuşuyor işte.. Siz onunla aynı seviyiye düşmeyin Onun kızıda günahsız bir yavru her ne kdar babası kötü olsada.. İşte insan bazen büyükler yüzünden çocuklarındanda uzaklaşıyor başıma gelmedi değil ama sonradan düşününce onun ne günahı var ki diyebildim.. benimde (2) oğlum var bir akrabam dikkat edinde hastanede karışmasın belki kız olur deyiverdi tam doğuma gittiğimde öyle moralim bozulmuştu ki .Kendi hep erkek istiyordu kızları oldu diye bizede 2. erkek çocuğunu yakıştıramamıştı....Neyse uzun oldu ... Sen hiç kendine dert etme bunları Allah sağlıklı sıhhatli bebeşini kucağına almayı nasip etsin..

Benim tanıdığım böyle bir çift var karısı lafı söyleyemiyordu eşi bir şekilde lafı oraya getirip lafı söylüyordu , ben de bu neden böyle söyledi şimdi diye kalıyordum öyle.
Bir kaç kere tekrar edince anca anladım .
Şakayla karışık laf sokmayı 15 dk arayla birbirlerinden habersiz yapabilir mi karı koca ?Aynı kelimeler, aynı cümle , aynı söyleme şekli araların da daha önce planlamışlar
Sırf kocası laf söylesin diye kadın beni kocasıyla odada bıraktı Ne olduğunu bile anlamadan adam söyleyeceğini söyledi ben saf gibi bakakaldım yine öyle.Sonradan film birleşiyor bende.
He tabi eşim yanımdayken gayet sakin insanlar , eşim anlasa oda kalmaz altta.

En son gittiğimiz bir yerde dayanamadım ve bir patladım pir patladım , kötü ben oldum .Bu laf sokma işini gayet sakin ve alttan yapabilmek sanırım önemli bir meziyet , bazen çok isterim hazır cevap olmak ama yok gece yatarken gelecek aklıma illa.

Arkadaşım eğer yapabilirsen çok etkili bir yöntem olan umursamamayı deneyebilirsin , bu kolay değil ama çok etkilidir.
Karşında ki insan için de eza vericidir.

Son düzenleme:
bence o senin oğlun olucak diye kıskançlığından ne diyeceğini şaşırmış cnm;hiç canını sıkma sende ohhh ne güzelde oğlum olcak dedesinin babasının soyadını devam ettircek diye konuş onun yanında ;
kısasa kısas yap,bu tarz kıskanç insanlara verilecek cevap budur
aynısı bnm başımda şuan,eltim deli gibi oğlu olsun istiyodu,kızı oldu şimdi bzm oğlumuz olacağını duyunca resmen kaynımla kocamın arasına nifak sokmaya çalışıyo
hazmedemiyo bu tarz şeylerle bizle başa çıkmaya çalışıyo; ama yeemezler kusura bakmasınn cevabınıda yeri gelince bi güzel otuttururumm...

oysaki allahın melekleri,emanetleri bebişlerimiz ,koca insanların kötü duygularına alet oluyorlar işte ..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…