33 haftalık hamileyim ama eşimn ailesi ile sorunlar yüzünden hamileliğimi yaşayamıyorum... eşimin kardeşinin 9 ay önce kızı oldu. Ve kardeşiyle evlenmeden önce bir sürü sorun yaşamıştık biraz kıskanç bir yapıya sahip erkek olmasına ragmen. tam bu sorunları hallettik bu sefer onun çocugu olunca bana kısır muhabbeti yapmaya başladı tüp bebek olur sizin vs diye... aslında biz kendimiz istemiyorduk ama yine de insan böyle seyler duyunca takıyor ve üzülüyor. sonra ummadığımız anda hamile kaldım. hamile kalınca da dış gebeliktir belki sağlıklı değildir demeye başladı. onu da atlattık simdi de durun doğsun bakalım belki bir sorun cıkar der gibi konusmaya başladılar..Her aldığım seyde çok erken dogsunda ondan sonra diyorlar. Geçen günde aile içinde rencide edici ve ben yokmusum gibi davranıslar yapmaya basladı. Oğlum olcak kısmetse oğlandansa kız cocuk daha iyi iyiki kızım var, doğsun bişeye benzemez ne sevcez ne kucağıma alcam demeye basladı. tabi üzüldüm...Aslında eltimin yanında böyle eltim yokken çok farklı... Eskiden eşim bana hak verir, oturur dertleşirdik ben sıkıntımı atardım. Şimdi hiç konusmuyor, onların yanında başka biri oluyor resmen. evde konuyu açsam sesini cıkarmıyor gidip yatıyor.. kafayı yicem kimseye de anlatamıyorum yardım edin bana ne yapmalıyım..
33 haftalık hamileyim ama eşimn ailesi ile sorunlar yüzünden hamileliğimi yaşayamıyorum... eşimin kardeşinin 9 ay önce kızı oldu. Ve kardeşiyle evlenmeden önce bir sürü sorun yaşamıştık biraz kıskanç bir yapıya sahip erkek olmasına ragmen. tam bu sorunları hallettik bu sefer onun çocugu olunca bana kısır muhabbeti yapmaya başladı tüp bebek olur sizin vs diye... aslında biz kendimiz istemiyorduk ama yine de insan böyle seyler duyunca takıyor ve üzülüyor. sonra ummadığımız anda hamile kaldım. hamile kalınca da dış gebeliktir belki sağlıklı değildir demeye başladı. onu da atlattık simdi de durun doğsun bakalım belki bir sorun cıkar der gibi konusmaya başladılar..Her aldığım seyde çok erken dogsunda ondan sonra diyorlar. Geçen günde aile içinde rencide edici ve ben yokmusum gibi davranıslar yapmaya basladı. Oğlum olcak kısmetse oğlandansa kız cocuk daha iyi iyiki kızım var, doğsun bişeye benzemez ne sevcez ne kucağıma alcam demeye basladı. tabi üzüldüm...Aslında eltimin yanında böyle eltim yokken çok farklı... Eskiden eşim bana hak verir, oturur dertleşirdik ben sıkıntımı atardım. Şimdi hiç konusmuyor, onların yanında başka biri oluyor resmen. evde konuyu açsam sesini cıkarmıyor gidip yatıyor.. kafayı yicem kimseye de anlatamıyorum yardım edin bana ne yapmalıyım..
eşinin devreye girmesi lazım orda senin yapabilceğin bişe yokki. gerçekten çok kırıcı ve saygsızca...çokta lazım değil bırak sewmesinler çocuğunu
Kusura bakmayın ama siz ve eşiniz şaka gibisiniz.tüm bunlar normal olmamakla beraber hadsiz ve terbiyesizce.sırf huzursuzluk çıkmasın yada sonunda beni suçlu çıkartılar düşüncesiyle tüm bunlara sessiz kalmanız akla ve mantığa uymuyor.bunları kafanızdan uydurmuyorsunuz sonuçta bırakın kim ne düşünürse düşünsün.
Bırakın küs kalmayı bana böle şeyler söylemeye cesaret eden biri evime adımını bile atamaz,asla izin vermem.
İnanamıyorum ya sizin ki bi şüphe,arkanızdan söylenen sinsice şeyler değil ki. Adam yüzünüze neler söylemiş eşiniz size güvenmicekmi yani yalan mı söylediğinizi mi düşünecek??öyleyse bu nasıl bi evlilik ,aile olmak çok yazık.
Aile birliğinin devamı ve çocuklar için bazı durumlara katlanmak gerekebiliyor evet ama saygı duyulmak isteniyorsa insanların bi duruşu olmalı,ilk önce siz kendinize değer vermelisiniz.herkes haddini ve sınırını bilmeli.siz sustukça daha çok duyarsınız böle şeyler.
Eltının aklına uyuyor kendınce bıseyler yapmaya calısıyor ama bır amcaya hıc yakısmıyor soyledıklerı.
Cok acımasızca ve vıcdansızca.
Benım basıma boyle bısey gelseydı kesınlıkle cata cat her dedıgı lafı agzına tıkardım.soz konusu cocugum olunca esımı bıle umursamam.soyledıklerı seyler cok agır.sız de sessız kalmayın o saygısıza karsı.
belki de eltin kıskanıyor, sorun çıkarıyordur. o da karısının gönlü olsun diye seni harcıyordur. insanlar neden böyle birbirini üzer anlamam. siz duymayın. oraya gidince sağır gibi davranın. ve olabildiğince az gidin. kimsenin sözü sizin mutluluğunuzu engellememeli. ne güzel hamile kalmışsınız. bundan daha güzel hediye mi var? kimsenin sözü bizim yaşamımızı etkilememeli. eşinizi de bunaltmayın. aynı şekilde devamlı o sizin kardeşiniz hakkında şikayet etse, bunalırdınız. o da üzülüyor belli ki bir şey yapamıyor. hamileliğinizin keyfini çıkarın.
doğsun bişeye benzemez ne sevcez ne kucağıma alcam demeye basladı. tabi üzüldüm...
insan kimde hangi kötülüğü görmeyi isterse Rabbim o kötülüğü onun başına getirir. ne demek o ya daha doğmamış günahsız bebeğe kusurlu olur belki flan demek. Allah göstermesin bir sorun olsa bile kardeş olarak amca olarak en son bunları söyleyip her zorlukta destek olacak kişi onun olması gerekirken inş birşey çıkar o bebekte der gibi konuşmak da neyin nesi tövbe tövbeeeeee. kız erkek diye ayrım yapılır mı yaaaa sende madem erkek adamın erkek çocuğu olur de. hiç jhoşlanmasam da bu cümleden bazıları kaşınıyor yemin ederim
bu da ne demek yahu? "amcasına çekmez inşallah yoksa işte o zaman bişeye benzemez" derdim ben olsam.. asabım bozuldu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?