Eşimin ailesi= huzursuzluk

Gercekten cok ayip oyle sozler sarfedlir mi ustelik abisinin karisina ve henuz dogmamis bir bebege valla pes dogrusu. Bu insancikin hic mi abisine saygisi yok. Her ne kadar terbiyeli iyi aile terbiyesi almis olsan da bence kayninin hakaretlerine sessiz kalmamalisin en guzeli eger imadan iyi lafdan anlamiyorsa sert bir dille haddini bildirmek. Sen izin verdikce o hakaretlerin dozunu daha da arttiracak ve sonu gelmeyecek.

canım senle hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız,bende hamileyim görümcemde hamile eşimin tüm ailesi görümcemin oğlu olsun diye dua ediyolardı onun kızı benim oğlum olacak bu sefer erkek çocuğu kötülemeye başladılar hiç takmıyorum çünkü Allah herkesin gönlüne göre veriyo bunu gördüm gerçi bazen diyorum şeytana uy deki madem erkek çocuğu kötü ne diye hepiniz kıçınızı erkek doğurmak için yırtıyosunuz (5 görümcem var ve hepsininde 2şer 3er kızı var) ama diyemiyosun

ve bende de beyinsiz bir kayın var üstelik bekar onun derdi de kız kardeşlerimle iyi anlaşmam beni bu yüzden eşime şikayet etti abi yengem neden kardeşleriyle daha çok vakit geçiriyo neden onlarla foto çekiliyo falan saolsun eşim ağzının payını verdi sustu bende konuşmuyorum şimdi onunla o konuşuyo yenge falan diyo ama eskisi gibi sevmiyorum onu o da farkında burda eşinin rolü büyük herşey kocada bitiyo sen muhattap olma o konuşsun sustursun kaynını

tek kelimeyle hasta
kıskanç biri çekemiyor sizi sanırım mahalle kadınları gibi bişey olmalı
siz görüşmeyin eşiniz görüşsün madem
eşinize söyleyin böyle konuşmaya devam ederse kardeşinle sen git gel ben görüşmeyeceğim diye.
hem bilmiyormu kara cahil illaki bi hastalık çocukta anne karnındayken mi olur desene sende sonradan da engelli (Allah korusun çocuklarımızı) olunuyor diye
çok sinirlendim ya

bebegimi kaybetmiş bi anne olarak cıldırdım resmen bunu okuyunca.agzını bozdurur bunlar insana.
dogmamıs bir bebege böle yakıstırmalar yapmak(Allahım sen koru) nasıl bi vicdan???
cocukları kullanan insanlardan nefret ediyorum.parcalamak geliyo suan içimden kaynınızı.
Ama eşinede ayrıca kızdım.evladına nasıl öle laflar dedirtir.Aklım almıyor.
öle olmasını temenni etmek dua etmek gibi bişey söledikleri.sizde evladınıza laf söylettirmeyin.
hatta bence hiçmi hiç görüşmeyin.eşiniz görüşüyorsa görüşsün.neden suclu olacaksınki?
onun senin en degerli varlıgın hakkında yaptıgı yorumlara baksınlar.sucluyu yanlıs yerlerde aramalarına gerek kalmaz.
illa gözlerine sokmak gerekmiyo.hersey asikar ortada.

bunları yapan insan olamaz gerçekten. aklım almıyor gerçekten. bu kadar insanlıktan çıkmış olabilirlermi diye. hiç görüşme bence.. düşmanın olsun daha iyi.

valla kayının resmen senı kıskaıyor canım anladıqım kadarıyla bu . şakasına bı ınsan yapar ama bu kadarda abartılmaz kı yahu . eşinin sessiz kalmsıda cabası . tam konusmları okuyamadım ama bu sorunu eltınle konusmayı denesın neden boyle yapıyor dye . ? sonucda evlenmeden once aranız ıyıymıs sımdı kotulesmıs anlamadım kı

bencede kiskanclik yaa sen duyma soylenenleri cahili karsina alsan ne almasan ne malesef kocaciklar ne analarindan gecerler ne kardeslerinden ne icine at ne ona anlat bebegini dusun her uzuldugunde oana mutsuzluk gectigini dusun Allaha havale et gitsin

canım sen hiç önemseme bile böyle konuları bak gör sen Allah tarafından senin bebeğin her konuda onlarınkinden üstün olur çünkü kalpte fesatlık olunca Allah senin yanında olacaktır

Bu kıskançlıktan başka bir şey değil. Kaynım bundan beter.

Ben hiç muhatap olmadım. Eşimin abisi olduğu için eşime havale ettim.

Eğer bu durum devam ederse karakolluk olacağımızı söyledim ve eşim kesin olarak onun çenesini kapattı.

Artık dedikodudan öte gidemiyor. Ben zaten duymuyorum, umursamıyorum. Onlar karı koca çatlasın.

ne biçim bi adam bu kaynın yaaa
suratına iki tane patlatmak lazım ozaman adam olurda olmuyor işte...
bence boz ver cevabını çekinme canım bunlar ne biçim insandır yahu...

Canım hepimize allah sabır versin valla... Erkek kendileri doğurdukları zaman kıymetli olur her zaman... 5 görümce ile işin daha da zor valla allah kolaylık versin sana da bana da .. Ve en önemlisi allah cocuklarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin..

Eşimde başa çıkamadı artık... Görüşmemeyi de cok denedim ama her seferinde suclu olan taraf ben oldum işte.. ne yapacağını bilemez bir durum benimkisi..

Sen başarmışsın canım darısı basıma inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…