Eşimin ailesi ile başım dertte

Çok yanlış coook.ama anlamıyorlar.bende gitmiyorum üç aydır kvdeye.cocuklari izliyormuş ne arıyor ne soruyor anasını sevmiyosam çocuklarını napayim

İzin verme ayrı yollama cocugunu, sevmek istiyorsa senin yanında sevecek annesi sensin

Onlarda hata olmaz. Bi yanlış yaptılarsa ya nazar olmuştur ya da başkalarının dolduruşuna gelmişlerdir kendileri prensesleri kıskandıracak güzelliktedir, mükemmellerdir, sen tüü pis k.ka

Bebeği görmeye getirenleri size getirirse takıları da siz alırsınız. Ama gelenlere görmeye o gitmişti. Takıyı da o takmıştı. Aslında mantık bu. Tamamen duygusal geldi bana

Bebek bebektir, annesi olmadan bir yere gidemez yanında babası bile olsa, göndermeyin
İleride gönlünüzü alırsa, davranışllarını toparlarsa birlikte gidersiniz

:) güldüm istemsizce kv çoğunun ortak özelliği demek
Vallahi birebir aynısı.ona sonsuz saygı yapılacak sen birtanesin denicek.ama o istedigi gibi davranacak sen kirilmayacaksin.benim eşimde direk annen şunu yapti dersen direk annesini savunur.ben her defasında alıngan fesat olurum bide bende kaynanadan beter birde kpeder varki sorma

Onlarda hata olmaz. Bi yanlış yaptılarsa ya nazar olmuştur ya da başkalarının dolduruşuna gelmişlerdir kendileri prensesleri kıskandıracak güzelliktedir, mükemmellerdir, sen tüü pis k.ka
Evet tam olarak böyle ya onlar hep haklı bi sorun varsa sebebi sensin

Bebek bebektir, annesi olmadan bir yere gidemez yanında babası bile olsa, göndermeyin
İleride gönlünüzü alırsa, davranışllarını toparlarsa birlikte gidersiniz
Bende böyle düşünüyorum ama gönder boşver diyenler oluyor acaba ben mi yanlış yapıyorum psikolojisine sokuyorlar

Aaa aynı şeyler bizde de öyle bende kpeder yokta ekti ve görümce var yetiyorlar zaten

Bende böyle düşünüyorum ama gönder boşver diyenler oluyor acaba ben mi yanlış yapıyorum psikolojisine sokuyorlar

Torununu çok seven anasını hoş tutar, kimse kimseyi çok sevmek zorunda değil ama saymak ve incitmemek zorunda, ileride olabilecekleri düşünüp ona göre hareket etseydiler, bunun için üzülmeyin.

Torununu çok seven anasını hoş tutar, kimse kimseyi çok sevmek zorunda değil ama saymak ve incitmemek zorunda, ileride olabilecekleri düşünüp ona göre hareket etseydiler, bunun için üzülmeyin.
Çok doğru onların amacı bence buydu eşim pasif kalcak onlar istedikleri zaman bebeğide al gel diye arıcaklar böyle gitcekti benden böyle bir hareket beklemediler muhtemelen

Gondereceksin tabi ki
Cocuk onun torunu

Geliniyle iyi gecinmeyen gelin arkasını döndüğü an bebeğe bir seyler vermeye calışan kaynana torununu ancak uzaktan sever kaynanam gibi.Ben çalısiyorum esimin yengesi bakıyor ona gidip seviyormus ah ah ben böyle gidip sevemiyorum suratima bakan mı var diyormuş geliniyle iyi iliski kuramayan kaynana uzaktan seyirci kalmaya mahkumdur. Asla bir yere gönderme ben zamanında gönderdim salakligima doymayayim neyse ki erken farkettim hatamı

Evet kararım net göndermicem çok isterse buyursun evimde gözümün önünde sevsin ama rahatsız oluyormuş benim bakmamdan o ayrı :) bende ileride keşke demek istemiyorum. Beni saymayanı saydım herşey daha kötü oldu

Sizde kayınvalidenizin taktıginı uygulayın eşinizin yanında annecim annecim diyin eşiniz yokken sizde istediğinizi söyleyin gitmek istediğiniz yere gidin cagiracaksaniz çağırın bebeğinizi yanlız gondermeyin eşinize annesini şikayet etmeyin bir toplumda kayın validenizle nasıl iyi gecindiginizi anlatın o sizi kötü anlatiyorsa herkes nasıl biri olduğunu bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…