Çok yanlış coook.ama anlamıyorlar.bende gitmiyorum üç aydır kvdeye.cocuklari izliyormuş ne arıyor ne soruyor anasını sevmiyosam çocuklarını napayimEvet doğru söylüyorsunuz ama evime gelmek isteyenleri dahi kabul etmedi bana sormadan bende iyice takıntı oldu bu durum neden ben bu kadar dışarıda kaldım diye yanlış olduğunun farkındayım ve hep eşime konuşmamın da bize zarar verdiğini biliyorum istemsizce yapıyorum. En başından öyle söyledim görmek istedikleri zaman müsaitsek buyursun gelsinler burada görsünler diye ama asla ayaklarına bekliyorlar bensiz
İzin verme ayrı yollama cocugunu, sevmek istiyorsa senin yanında sevecek annesi sensinUmarım görür hep böyle giderse nasıl olur bilemiyorum. Ben gidersem gördüğü an fenalaşır muhtemelen gelmesin diyormuş sanki çok gitmek için can atıyorum. onun amacı ben olmadan bebeğim gitsin son görüştüğümüz zamanlarda ben onun olduğu yerden çıkcam o öyle sevecekmiş bebeğimi ben bakıyormuşum rahatsız oluyormuş
Onlarda hata olmaz. Bi yanlış yaptılarsa ya nazar olmuştur ya da başkalarının dolduruşuna gelmişlerdirİşte bende onu anlamıyorum neyi kanıtlamak istiyor ama hep onun dedikleri olcak hep onlarla vakit geçirceksin misafir gelmicek sen gitmiceksin onlara adıcaksın kendini ama o canı nasıl isterse öyle davranacak çünkü o çok düzgün insan yanlış yapmaz ne yapıyorsa doğru odur öyle bi karakter. Direk savunamıyor ama ille onu haklı çıkartmak için bi sebebi oluyor mesela bana şunu yaptı gördün sende diyorum e aranız bozuktu o zaman ondan öyle yapmıştır diyor çıkış bulamayınca da napayım onun huyu o ben nasıl değiştircem oluyor
Bebeği görmeye getirenleri size getirirse takıları da siz alırsınız. Ama gelenlere görmeye o gitmişti. Takıyı da o takmıştı. Aslında mantık bu. Tamamen duygusal geldi banaDoğrudur tabi belki ben abartıyorumdur doğum yaptığım gece emzirme sana alışmasın demesi de belki iyi niyetliydi ben abarttım. Eltimin oğluna doğduğu günden itibaren emziğe alışsın diye reçelinden kahvesine kadar verdiği için belkide ben çok takıldım. Ben kv beni gezdirsin istemedim ki ne kadar çok yanlış anlaşılmışım bazen olması gereken şeyler vardır bir yer vardır herkes oradadır ama siz hiç bir sebep olmadığı halde yoksunuzdur evinize bebek görmeye kimse getirilmez kendi evinde habersiz ağırlanır mesela getirmesin tabikide benim için daha iyi yeni doğum yapmışım bebeğimle vakit geçirmek dinlenmek daha iyi benim için ama olması gereken olmayıp ortaya çıkınca da bi şekilde olay bende patlıyorsa tabikide sorun yaratırım.
Merhaba,
3 senelik evliyim. 5 aylık bebeğim var. Eşimin annesi ile nişanlıyken çok iyi anlaştığımızı düşünüyordum fakat gözüm açılmaya başladıkça canım da yanmaya başladı. Kv asla beni bir yere götürmez birilerini bana getirmez kimseyle tanıştırmaz öyle bir tip ama sorsan beni çok sevdiğini söyleyip duruyormus eşime. Suratından geçilmez canının istemediği bişey olsun hemen küser surat asar sana bişey söylemez eşimi arar şikayet eder. Beni tek bulduğu zamanlarda bana farklı konuşur eşime farklı çok uzun süre sessiz kaldım ama istemsizce hep eşime söylenmeye başladım bu süreçte oda her defasında abartıyor olabilir misin annem seni çok seviyor der kapatmaya çalışırdı. doğum yaptıktan sonra kv bana emzirme milletede emzirsin diye gezindi bende geçmişte olanlar o süreçte yaptığı dengesizlik iki yüzlülüklerden dolayı soğuma oldu ve belli etmeye başladım ama asla laf söylemedim terbiyesizlik yapmadım maalesef hep eşime söylendim bu süreçteki en büyük hatam ama eşim tabi hep annesini savunan cevaplar verdi. Bi sğre sonra kv hiç bi sebep yokken benimle konuşmamaya başladı bu uzun bi süre böyle gitti bir süre sonra bende konuşmamaya başladım aynı ortamdayız ama yok gibi davranıyoruz baktık oluru yok gitmeme kararı aldık bu arada çocuğumunda yüzüne bakmadı neymiş benden bakışlarımdan rahatsız oluyormuş sebebi bu. Devamlı sana çikolata vercem sana şeker vercem kahve içircem az kaldı deyip gezerdi bende gülerek saçmalama ne gerek var çok küçük onun öyle şeylere uzun sğre ihtiyacı yok derdim kızardı. Dahası da var öyle uzun ki neyse Bende bu süreçte bebeğimi iki kez gönderdim birdaha göndermedim şimdi her yaptığım bi şekilde olay oluyor devamlı eşim aranıyor ben şikayet ediliyorum hiç boş yok kesinlikle birdaha mecburiyet olmadıkça bir araya gelmicem ama bebeğimi babasıyla göndermelimiyim bebeğimi göndermeyerek eşimi zor durumda mı bırakıyorum napmam lazım hiç bilmiyorum tarafsız düşünceye ihtiyacım var. Eşimde annesinin yaptığı herşeyin farkında olduğunu ama değiştiremeyeceğini söylüyor ama bir kez olsun beni savunacak tek bişeyde söylememiştir çekinir oda ayrı bir sorun ne yapmam lazım akıl verir misiniz ?
:) güldüm istemsizce kv çoğunun ortak özelliği demekVallahi sanki benim kvyi anlatmışsın.kendimmi yazdım acaba dedim
Ah ah bi farkına varsalar bize değil kendi evlatlarına yapıyolarÇok yanlış coook.ama anlamıyorlar.bende gitmiyorum üç aydır kvdeye.cocuklari izliyormuş ne arıyor ne soruyor anasını sevmiyosam çocuklarını napayim
Evet bende öyle düşünüyorumİzin verme ayrı yollama cocugunu, sevmek istiyorsa senin yanında sevecek annesi sensin
Vallahi birebir aynısı.ona sonsuz saygı yapılacak sen birtanesin denicek.ama o istedigi gibi davranacak sen kirilmayacaksin.benim eşimde direk annen şunu yapti dersen direk annesini savunur.ben her defasında alıngan fesat olurum bide bende kaynanadan beter birde kpeder varki sorma:) güldüm istemsizce kv çoğunun ortak özelliği demek
Evet tam olarak böyle ya onlar hep haklı bi sorun varsa sebebi sensinOnlarda hata olmaz. Bi yanlış yaptılarsa ya nazar olmuştur ya da başkalarının dolduruşuna gelmişlerdirkendileri prensesleri kıskandıracak güzelliktedir, mükemmellerdir, sen tüü pis k.ka
Bende böyle düşünüyorum ama gönder boşver diyenler oluyor acaba ben mi yanlış yapıyorum psikolojisine sokuyorlarBebek bebektir, annesi olmadan bir yere gidemez yanında babası bile olsa, göndermeyin
İleride gönlünüzü alırsa, davranışllarını toparlarsa birlikte gidersiniz
Aaa aynı şeyler bizde de öyle bende kpeder yokta ekti ve görümce var yetiyorlar zatenVallahi birebir aynısı.ona sonsuz saygı yapılacak sen birtanesin denicek.ama o istedigi gibi davranacak sen kirilmayacaksin.benim eşimde direk annen şunu yapti dersen direk annesini savunur.ben her defasında alıngan fesat olurum bide bende kaynanadan beter birde kpeder varki sorma
Bende böyle düşünüyorum ama gönder boşver diyenler oluyor acaba ben mi yanlış yapıyorum psikolojisine sokuyorlar
Çok doğru onların amacı bence buydu eşim pasif kalcak onlar istedikleri zaman bebeğide al gel diye arıcaklar böyle gitcekti benden böyle bir hareket beklemediler muhtemelenTorununu çok seven anasını hoş tutar, kimse kimseyi çok sevmek zorunda değil ama saymak ve incitmemek zorunda, ileride olabilecekleri düşünüp ona göre hareket etseydiler, bunun için üzülmeyin.
Gondereceksin tabi kiMerhaba,
3 senelik evliyim. 5 aylık bebeğim var. Eşimin annesi ile nişanlıyken çok iyi anlaştığımızı düşünüyordum fakat gözüm açılmaya başladıkça canım da yanmaya başladı. Kv asla beni bir yere götürmez birilerini bana getirmez kimseyle tanıştırmaz öyle bir tip ama sorsan beni çok sevdiğini söyleyip duruyormus eşime. Suratından geçilmez canının istemediği bişey olsun hemen küser surat asar sana bişey söylemez eşimi arar şikayet eder. Beni tek bulduğu zamanlarda bana farklı konuşur eşime farklı çok uzun süre sessiz kaldım ama istemsizce hep eşime söylenmeye başladım bu süreçte oda her defasında abartıyor olabilir misin annem seni çok seviyor der kapatmaya çalışırdı. doğum yaptıktan sonra kv bana emzirme milletede emzirsin diye gezindi bende geçmişte olanlar o süreçte yaptığı dengesizlik iki yüzlülüklerden dolayı soğuma oldu ve belli etmeye başladım ama asla laf söylemedim terbiyesizlik yapmadım maalesef hep eşime söylendim bu süreçteki en büyük hatam ama eşim tabi hep annesini savunan cevaplar verdi. Bi sğre sonra kv hiç bi sebep yokken benimle konuşmamaya başladı bu uzun bi süre böyle gitti bir süre sonra bende konuşmamaya başladım aynı ortamdayız ama yok gibi davranıyoruz baktık oluru yok gitmeme kararı aldık bu arada çocuğumunda yüzüne bakmadı neymiş benden bakışlarımdan rahatsız oluyormuş sebebi bu. Devamlı sana çikolata vercem sana şeker vercem kahve içircem az kaldı deyip gezerdi bende gülerek saçmalama ne gerek var çok küçük onun öyle şeylere uzun sğre ihtiyacı yok derdim kızardı. Dahası da var öyle uzun ki neyse Bende bu süreçte bebeğimi iki kez gönderdim birdaha göndermedim şimdi her yaptığım bi şekilde olay oluyor devamlı eşim aranıyor ben şikayet ediliyorum hiç boş yok kesinlikle birdaha mecburiyet olmadıkça bir araya gelmicem ama bebeğimi babasıyla göndermelimiyim bebeğimi göndermeyerek eşimi zor durumda mı bırakıyorum napmam lazım hiç bilmiyorum tarafsız düşünceye ihtiyacım var. Eşimde annesinin yaptığı herşeyin farkında olduğunu ama değiştiremeyeceğini söylüyor ama bir kez olsun beni savunacak tek bişeyde söylememiştir çekinir oda ayrı bir sorun ne yapmam lazım akıl verir misiniz ?
Evet torunu neden o zaman haftalarca yüzüne bakmadı gittiğimiz zamanlarda o zaman torunu değil miydiGondereceksin tabi ki
Cocuk onun torunu
Evet kararım net göndermicem çok isterse buyursun evimde gözümün önünde sevsin ama rahatsız oluyormuş benim bakmamdan o ayrı :) bende ileride keşke demek istemiyorum. Beni saymayanı saydım herşey daha kötü olduGeliniyle iyi gecinmeyen gelin arkasını döndüğü an bebeğe bir seyler vermeye calışan kaynana torununu ancak uzaktan sever kaynanam gibi.Ben çalısiyorum esimin yengesi bakıyor ona gidip seviyormus ah ah ben böyle gidip sevemiyorum suratima bakan mı var diyormuş geliniyle iyi iliski kuramayan kaynana uzaktan seyirci kalmaya mahkumdur. Asla bir yere gönderme ben zamanında gönderdim salakligima doymayayim neyse ki erken farkettim hatamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?