Eşimin ailesi ile başım dertte

En kötüsü kincilik işte benimkide kincidir hemen küser birisiyle küstü mü sende küseceksin sebebe gerek yoktur. Herşeyi yapar söyler ama dediğiniz gibi biz ne diyelim onun huyu o der susar çocukları gerçi evlatlarına bile küsebilen birisi. Çok zor şeyler dediğiniz gibi ölümlü dünya ne olur ki sınırı aşan olaylar olmadıktan sonra huzur verseler huzur bulsalar yada hiç mi oluru yok o insanla anlaşma şansın hiç görüşme konuşma ama kötüde olma. En iyisini yapmışsınız görüşmemekle eğer çocuğum derdini anlatabilecek yaşta olsa gitmek istese gönderirdim ama çok küçük. Hiç ölmücek hiç hasta olmucak sanıyolar.

Benimki normal değil ki onunla şuan görüşmek istememem bile ona batıyor rahatsız ediyor söyleyemiyor gelmesin zaten ben ona naptım ki diye geziyormuş fakat yakında neden nefes alıyor almasın diye olay çıkartacak

Cocugunu gozunden ayırma beraber gidin gerekırse esınde bı yerden sonra gorur herseyı dıye dusunuyorum
Umarım görür hep böyle giderse nasıl olur bilemiyorum. Ben gidersem gördüğü an fenalaşır muhtemelen gelmesin diyormuş sanki çok gitmek için can atıyorum. onun amacı ben olmadan bebeğim gitsin son görüştüğümüz zamanlarda ben onun olduğu yerden çıkcam o öyle sevecekmiş bebeğimi ben bakıyormuşum rahatsız oluyormuş

Kayinvalide beni gezdirsin bi yerlere gotursun diyen birinden cok da müspet sikayetler gelecegini sanmiyorum. Ki zaten oyle cok somut bi sorun da anlatamamissiniz. Cocuga "hadi büyü de senle de kahve icelim" vs demek zaten abartilacak bir sey degil. Biz de kendi cocugumuza severken boyle seyler söylüyoruz. Bilemedim. Ilk cumlelerinizden sonra ben size tarafsiz bakip da hakli goremedim, abarti seziyorum

Evet çok çevresi olan birisiydi kimse kalmadı küse küse :) hamileliğimde yaşattığı sıkıntılardan sonra asla bir arada vakit geçirmemek için uğraştım zaten sorunlar bebeğim dünyaya geldikten sonra patlak vermeye başladı. Kendisi devamlı emzirme mama ver derdi kafasına göre davranır sevcem diye oturtur düzgünce uyarırım bozulurdu bişeyde söyleyemiyordu eşime bebeğim konusunda bana öyle oturtma dedi gibi haklı olduğuma inandığı için. Sorunda orda zaten ben eşimin yapma anne verme anne diyebileceğine inanmıyorum ki bundan önceki göndermelerimde isteyerek olmadı resmen kapının önünde dk saydım bekledim lohusa psikolojisi mi bilmiyorum şuanda asla göndermek istemiyorum. Kayınvalidemle görüşmeme kararı aldığımda evime huzur gelmişti aylardır herşey çok güzeldi kavgamız yoktu fakat onlar benim hemen özür dilememi beklediler bense görüşmediğim için mi bilmiyorum benim 4 günde bir evimde huzursuzluk çıkartıyor bende kendisine yada kayınvalide problemleri yaşamaya meraklı değilim ki kim ister huzuru kaçsın çıkmaza sokulsun.

Doğrudur tabi belki ben abartıyorumdur doğum yaptığım gece emzirme sana alışmasın demesi de belki iyi niyetliydi ben abarttım. Eltimin oğluna doğduğu günden itibaren emziğe alışsın diye reçelinden kahvesine kadar verdiği için belkide ben çok takıldım. Ben kv beni gezdirsin istemedim ki ne kadar çok yanlış anlaşılmışım bazen olması gereken şeyler vardır bir yer vardır herkes oradadır ama siz hiç bir sebep olmadığı halde yoksunuzdur evinize bebek görmeye kimse getirilmez kendi evinde habersiz ağırlanır mesela getirmesin tabikide benim için daha iyi yeni doğum yapmışım bebeğimle vakit geçirmek dinlenmek daha iyi benim için ama olması gereken olmayıp ortaya çıkınca da bi şekilde olay bende patlıyorsa tabikide sorun yaratırım.

Evime bebek gormeye birilerinj getirmeye kalksa kiyamet kopardi herhalde. Kendisini zor kabul ettim. Hala ayni noktadayiz. Gelincilik oynamak icin ölüyorsunuz , o yuzden diger yazdiklariniza da makul bir insanin gözünden bakamiyorum

Evet çok çevresi olan birisiydi kimse kalmadı küse küse :) hamileliğimde yaşattığı sıkıntılardan sonra asla bir arada vakit geçirmemek için uğraştım zaten sorunlar bebeğim dünyaya geldikten sonra patlak vermeye başladı. Kendisi devamlı emzirme mama ver derdi kafasına göre davranır sevcem diye oturtur düzgünce uyarırım bozulurdu bişeyde söyleyemiyordu eşime bebeğim konusunda bana öyle oturtma dedi gibi haklı olduğuma inandığı için. Sorunda orda zaten ben eşimin yapma anne verme anne diyebileceğine inanmıyorum ki bundan önceki göndermelerimde isteyerek olmadı resmen kapının önünde dk saydım bekledim lohusa psikolojisi mi bilmiyorum şuanda asla göndermek istemiyorum. Kayınvalidemle görüşmeme kararı aldığımda evime huzur gelmişti aylardır herşey çok güzeldi kavgamız yoktu fakat onlar benim hemen özür dilememi beklediler bense görüşmediğim için mi bilmiyorum benim 4 günde bir evimde huzursuzluk çıkartıyor bende kendisine yada kayınvalide problemleri yaşamaya meraklı değilim ki kim ister huzuru kaçsın çıkmaza sokulsun.

Kesınlıkle tek gondemryon ben erken doğum yapmıştım dıkıslerimi aldırmaya godınce kv ve kap kızıma mandalına suyu emdırmıs hemde 10 günlük ve 35 haftalık doğmuştu suan 3 yaşında anca anca yalnız bırakıyorum. Bu konuşmama süresi de önceden yatan bırseyler varmış ıcınde demekki onu çıkarmış bence bosverın esınız gıtsın . Bebegınız de büyüdüğün de gınderırsınız yada ayda bor beraber gıdın 1 saat kalın gelın ama asla tek gondemryın öyle dıyorlarsa verırler bebeğe bırseyler

bazen olması gereken şeyler vardır bir yer vardır herkes oradadır ama siz hiç bir sebep olmadığı halde yoksunuzdur evinize bebek görmeye kimse getirilmez kendi evinde habersiz ağırlanır mesela
Bebek görmeye gelen gelsin gelmeyen gelmesin. Lohusalık bitip bebek biraz ele avuca gelince misafir gelebilir. Sizi değil kayınvalidenizi arayan da oraya gitsin otursun ne güzel işte. Hem siz ikram hazırlık derdine düşmemiş oluyorsunuz. Bir yerde konusu olup niye gelmedin gitmedin diye soranlara kayınvalidem uygun görmemiş haberim olmadı deyin o uğraşsın milletin ağzıyla. Kayınvalide kadar çevresi de tuhaf. İnsan sormaz mı, bebek hayırlamaya geldik bebek nerede diye?

Yalnız şu var; bebek görmeye gelen hediye de getirir. Bunları size veriyor mu kayınvalide?

Benim olmadığım yere bebeğim gidemez, beni görmekten rahatsız olan bebeğimi de görmesin. Ki anasını sevmeyen danasini da sevmez. Sizi huzursuz etmek için istiyor. Ya siz de gidin ya göndermeyin.

Evet doğru söylüyorsunuz evet bir kaç hediyeyi göndermiş eşimle

Evet bende ondan korkuyorum benim olmadığım yerde rahat rahat istediklerini yapabilecekler sonuçta onlar bu tarz şeylerin kötü olduğunu düşünmüyorlar

Evime bebek gormeye birilerinj getirmeye kalksa kiyamet kopardi herhalde. Kendisini zor kabul ettim. Hala ayni noktadayiz. Gelincilik oynamak icin ölüyorsunuz , o yuzden diger yazdiklariniza da makul bir insanin gözünden bakamiyorum
Haklısınızdır sizin açınızdan bakmaya çalıştığım zaman gelincilik oynama isteğim çokmuş heralde diyebiliyorum sonuçta tarafsız yorumlar almak istemiştim teşekkür ederim :)

ne kadarlık bebeğiniz?
göndermeyin bence
zor durumda kaldığınızı düşündüğünüz eşiniz siz üzülürken hiç arkanızda durdu mu? onu düşünün siz üzülürken

mesafe çok mu uzak birde? hiç tek gönderdiniz mi?
göndermediyseniz göndermeyin alıştırmayın

5 aylık. Vicdan yapıp bir süre sonra kendimi düşününce neden hep ben suçlu gibi alttan alıyorum üzüleceğim şeyleri sırf o üzülmesin diye yapmaya çalışıyorum neden ailesiyle düzgünce konuşup çözemedi hiç bişeyi diyorum ve istemsizce soğuyorum. Hayır çok yakınız diyebilirim 2 defa eşim için gönderdim ama çoook kısa sürdü sonrasında yaşadığım üzüntüyle bidaha izin vermedim

göndermemeye devam edin
annesiyle iş olmayan huzursuzluk çıkaran bebeğini de görmesin
acımasız oldu yorumum ama

Vallahi sanki benim kvyi anlatmışsın.kendimmi yazdım acaba dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…