Esimin ailesi ile isim krizi

ff1453

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
118
68
48
36
Kizlae merhaba size bisey sormak istiyorum.30 yasinda egitimli bir bayanim fakat oyle seyler yasiyorum ki aklim almiyor..9 aylik hamileyim cocuguma isim koyamadik.Esim ile bir isim koycagimi hayel ederken esim bu konuyu ailesine pasladi ve butun sikintilar basladi..bende esimi mutlu etmek icin esimin ailesinin bir isim koymasina,kendimde bir isim koymak sarti ile razi oldum..4 aylik hamileyken cinar ismi hosuma gitti ve oglumla iletisim kurmak adina oyle seslenmeye basladim,esimin aileside 8 ayda ona yabanci isimler dusunmeye basladi..bu benim istemedigim ve esimle anlastigim bir konuydu..cocuguma arnavutca yabanci isimler koymak istediler rizam yok dedigim halde beni kayle almadilar..koydugum ismide kesinlikle begenmeyip kabuletmediler.o ismi bana koydurmamak icin elinden geleni yaptilar.ben onlarin koyacagi isme karismadim sadece turk adi olmasini istedim.bende bu sorunu basima musallat eden esimle tekrar konustum gel biz bi isim koyalm bu isim konusunu kapatalim dedim.esimle tekrar bi isim koyduk gittik yanlarina vee o ismide begenmediler bana ismi biz koycaktik dediler..esimle sabaha kadar tartisdik esim bana heves etmisler onlar koysun dior ve ailesini tutuyor..ya bi isim neolcak diyeceksiniz belki ama benim 4.ayda koydugum ismi begenmeyecek ve kendilerine isim koyma hakki nerden geliyor..size boyle bisey yapilsa ne yapardiniz nasil tepki verirdiniz?!!!

Onlar heves ediyo ama 9 ay karninda tasiyip buyuten kadin heves edemiyo
Bence esine resti cek
Kimseye sormak yada istedikleri ismi koymak zorunda değilsin
Senin evladın ve bi omur istemedigin bi ismin pismanligini yasayacaksin geri adim atma
Kusen kussun darilan darilsin bu ne hadsizlik
Ne olursa olsun kendi istedigin ismi koy

Yorumunuz icin cok tesekkur ederim...inanin 9 aylik hamileyim dogurdum dogurcam son 1 haftadir agliyorumm,ya bir isim konusu bu kadar mi buyur..benim.kesinlikle isim koymami esimde dahil istemiyor..koydugum isimlere tepin tepin tepiniyorlar...ve esim ailesini hakli goruyor...bana dior ki yarin git beb vazgectim siz bir isim koyun dicekmisim

Sebebi neymis
Seni kendi evladina isim verrmeyecek yapan neymis yani
Isim koymaya cok meraklilarsa kv dogursun bi tane soz hakki olur en azindan

Esinle halledeceksin ancak
Sakin kiskirtmalarina bakipta pes etme
Senin evladınsen bakacaksın
Insanlarin bu anlayissizligi karsisinda sakin kalmak mumkun degil

offfff ilk başta nasıl siz böyle bir hata yapıp kabul ettiniz. ilk konuyu görünce dedesinin adını koymaya çalışıyolar sandım. ama olay çığrından çıkmış. kesinlikle kendi seçtiğiniz ismi koyun. yoksa içinizde yara kalır. çocuğa seslenmek bile istemezsiniz ismiyle.

ayy bende aynı durumu yaşıcam gibi eşimin aileside çok meraklı ben baştan diyorum ismi ben koyacam eşim nüfusa ben gidicem koyarım diyo gıcıklık ediyodeli ediyor bizdede kavga çok çıkacak gibi , madem onlarda koysun sizde iki isim yaptırın bi onlardan bi sizden siz çınarı kullanın benimde bayan olarak iki ismim var kim ne demek isterse

Hamile degilsin sanirim
Bence esinden bunun sozunu almadan hamilelik dusunme. Bebek cok istiyosa annesine saygı duymayi ogrensinler

Inanin iyi niyetimden ve mutlu olsunlar die ama konu oyle bi gale geldiki sen isim koyma senin koydugun isimleri biz begenmiyoruz bizim ilk torunumuz bu ismi biz koyacagizzz.yanii ben neyim ki

Inanin iyi niyetimden ve mutlu olsunlar die ama konu oyle bi gale geldiki sen isim koyma senin koydugun isimleri biz begenmiyoruz bizim ilk torunumuz bu ismi biz koyacagizzz.yanii ben neyim ki
Arkadasim baslalarinin mutlulugu senin mutluluğundan daha mi önemli
Son gunlerini bile burnundan getiriyolar
Birak mutlu olmayan olmasin
Sen bu gunleri bi daha mi yasayacaksin

ayy bakalım suan muhb oluyor eşim ismi ben vercem diyor bende ortak bakarız diyorum ama baştan dedim aileler kesinlikle karışmıcak ben 9 ay taşıcam derdini ben çekicem isim hakkıda bende tabiki diyorum

Isim mevzulari karisik islermis. Burada onu anladim. Benim kv de cocugunuz olursa sunu koyariz bunu koyariz diyip duruyor ama ben diyorum anne benim aklimda isimler var oglunla konusup onlardan birini koyariz diye :) cokta hevesini kirmak istemiyorum acikcasi. Sonucta oglunun cocugu. Kv bana isim soylesin begenirsem koyarim tabi ama soyledigi isimler guzel degildi.

Yok hayir cinari kesinlikle istemiyorlarrrr,degistiriyorum onuda begenmiyorlar bide hic utanmadan biz koycaktik diorlar..ben tavirlarine deli oluyorum ve hep beraber beni suclu ilan ediyorlar esimde dahil

Yok hayir cinari kesinlikle istemiyorlarrrr,degistiriyorum onuda begenmiyorlar bide hic utanmadan biz koycaktik diorlar..ben tavirlarine deli oluyorum ve hep beraber beni suclu ilan ediyorlar esimde dahil
Esin arkanda olmadigi icin onlarda kafalarina gore takiliyolar
Ya ortak begenilen bi isim olur yada senin istedigin
Taviz verme

biz koyacaktık diyorlarsa bzde vazgeçtik biz koyacaz değin ona ben hitap edicem bir ömür boyu diyin siz bugun var yarın yoksunuz ölümlü dünyaaa bu diyin sırayla , abooovv kavga sebebii ağlamayın bebekte etkilenir beğenmiyorum çınar dedim ben ona 4 aylkken çınar dedim hep anlarlarmı bilmem ama

Kesinlikle taviz vermeyecegim...bugun cocuguma isim.koymama izin vermeyen yarin cocugumla ilgili hangi karari bana aldirir ki...isimden cok kendilerine herseyi hak gormeleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…