Onlar heves ediyo ama 9 ay karninda tasiyip buyuten kadin heves edemiyo
Bence esine resti cek
Kimseye sormak yada istedikleri ismi koymak zorunda değilsin
Senin evladın ve bi omur istemedigin bi ismin pismanligini yasayacaksin geri adim atma
Kusen kussun darilan darilsin bu ne hadsizlik
Ne olursa olsun kendi istedigin ismi koy
Sebebi neymisYorumunuz icin cok tesekkur ederim...inanin 9 aylik hamileyim dogurdum dogurcam son 1 haftadir agliyorumm,ya bir isim konusu bu kadar mi buyur..benim.kesinlikle isim koymami esimde dahil istemiyor..koydugum isimlere tepin tepin tepiniyorlar...ve esim ailesini hakli goruyor...bana dior ki yarin git beb vazgectim siz bir isim koyun dicekmisim
offfff ilk başta nasıl siz böyle bir hata yapıp kabul ettiniz. ilk konuyu görünce dedesinin adını koymaya çalışıyolar sandım. ama olay çığrından çıkmış. kesinlikle kendi seçtiğiniz ismi koyun. yoksa içinizde yara kalır. çocuğa seslenmek bile istemezsiniz ismiyle.
Hamile degilsin sanirimayy bende aynı durumu yaşıcam gibi eşimin aileside çok meraklı ben baştan diyorum ismi ben koyacam eşim nüfusa ben gidicem koyarım diyo gıcıklık ediyodeli ediyor bizdede kavga çok çıkacak gibi , madem onlarda koysun sizde iki isim yaptırın bi onlardan bi sizden siz çınarı kullanın benimde bayan olarak iki ismim var kim ne demek isterse
Hamile degilsin sanirim
Bence esinden bunun sozunu almadan hamilelik dusunme. Bebek cok istiyosa annesine saygı duymayi ogrensinler
Arkadasim baslalarinin mutlulugu senin mutluluğundan daha mi önemliInanin iyi niyetimden ve mutlu olsunlar die ama konu oyle bi gale geldiki sen isim koyma senin koydugun isimleri biz begenmiyoruz bizim ilk torunumuz bu ismi biz koyacagizzz.yanii ben neyim ki
Esin arkanda olmadigi icin onlarda kafalarina gore takiliyolarYok hayir cinari kesinlikle istemiyorlarrrr,degistiriyorum onuda begenmiyorlar bide hic utanmadan biz koycaktik diorlar..ben tavirlarine deli oluyorum ve hep beraber beni suclu ilan ediyorlar esimde dahil
Esin arkanda olmadigi icin onlarda kafalarina gore takiliyolar
Ya ortak begenilen bi isim olur yada senin istedigin
Taviz verme
biz koyacaktık diyorlarsa bzde vazgeçtik biz koyacaz değin ona ben hitap edicem bir ömür boyu diyin siz bugun var yarın yoksunuzYok hayir cinari kesinlikle istemiyorlarrrr,degistiriyorum onuda begenmiyorlar bide hic utanmadan biz koycaktik diorlar..ben tavirlarine deli oluyorum ve hep beraber beni suclu ilan ediyorlar esimde dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?