Esimin ailesi ile isim krizi

Bu konuda esimde benim arkamda durmuyor,ailesinin gonlunu yapma taraftari..gidicem.annemin dedigi ismi koycam dior bana..yada gidip kendi koycakmis bi isim ben artik kendi karari olduguna nasil inancaksam...anasinin oglu

Hersey esinde bitiyo ama oda sanki komsunun cocuguna isim telasi gibi kendini geri cekmis izliyo

Baba olacak hicbi fikri yok mu isim konusunda
Ailem koysun deyip ustunden atiyo
Saka gibi tavirlar gercekten

Kesinlikle esim isim konusunda duyarsizzz hic bi fikri olmadigi gibi birde beni ailesiyle karsi karsiya getirdi simdide benim tepeme basarak onlari mutlu etmeye calisiyor

sakın koydurtma ben iki isim koydum ilki kv nin ismi ikincisi benim istediğim oldu ama çocugu öğretiyorlar senin ismin bu diye zaten sevmiyordum iyice gıcık oldum sildirtcem kimlikten şimdi olmazsa 18 yaşına geldiğnde nefret ediyorum şu isme karışanlardan

Vallahi bende kendileri yapiyor 3 tane 2 tane heveslerini hatta hizlarini alamayip torunlarinada karisiyorlar kendilerini gerseyin ustunde goruyorlar

Kusura bakmayın ama en büyük suç eşinizde.boyle birşey nasıl olur aklım almıyor.benim yavruma isim koymak kimin haddine.ben isim bulurum eşimin de içine sinerse koyarız,başka da kimse karışamaz.onu dokuz ay karnimda taşıyan benim,ömür boyu annelik yapacak olan da benim.ağırlığınızı koyun,tavrınızı net belirtim.

Tavrim 1 haftadir esimle konusmuyoruz ve bundan sonrada benden iyi hicbir iyi tavir alamazlar...maalesef herseyi kendilerine hak goren insanlar ve oblari destekleyen destekleyiciler var

Kimse 9 ay karnımda taşıdığım çocuğun ismine karışamaz. Benim etrafımdan da çok yorum geliyordu, hiç aldırmadım bile. Hata eşinde, çek resti koy ismi. Ne demek senin beğendiğini beğenmemek?

Suan esimin ailesi ve esim bana cephe aldi ama hicmi hic umraumda degillll!!!

2018 yılında olduğumuzu eşinin ailesine anlat bence. Senin anlattığın şeyler M.Ö de kaldı artık. Kusura bakmasınlar. Anasın sen ana

Çok zor bir durum olsa gerek. Esiniz yanlis yapmis.
Biz kimseye fikrini sormadik. Hamileligin 3.ayinda adini koyup oyle seslendik. Sormadik diye bozuldular ama cabuk kabullendiler. Sorup koymasak daha cok bozulurlardi eminim. Simdi her duyan cok guzel isim, insallah adi gb olur diyor.
Kendi icinize sineni koyun.

Pardon da çocuk sizin mi kimin?
Kim taşıyor karnında kim emzirecek?
Annesi kim?
Eğer Ailesi hepsini yapacaksa onlar koysun

HEy allahım ya!!
Hadi eşini bi hata yapmış onlara pas atmış ama omlardan fazla ısrarcı hatta gereksizce konuşmalar yapmışlar

Şimdi bu hakkı onlara verirseniz ömür boyu arkası gelir derim

İnanın adınıza çok üzüldüm. Son günleriniz ve sizi soktukları şu duruma bakın. Bu streste doğuma nasıl hazırlanılır. Allahlarından bulsunlar vicdansız insanlar. Üzme sen yinede kendine. Eşine acıtasyon yap yanında ağla iki güne doğumum var beni ne hale getirdin. Bunu unutmayacağım ileride benim yanımda olmadığını bebeğime anlatacağım falan de. Umarım insafa gelir. Eşin yanında olmaz ise çok zor durumun

Bu devirde böyle manda zihniyeti kaldı mı ya? Kusura bakma kaba olacak ama eşinde azıcık akıl olsa senin gönlünü hoş etmeye çalışır. Çocuğunun annesisin onun sen. Ben anlamıyorum nedir bu aileye şirin görünme çabaları? Böyle tiplere asla ama asla yüz vermeyeceksin. Net bir şekilde tavrını koymalısın.

Dünyaya bir çocuk getireceksin onun huzurlu ortamlarda büyümesi gerekiyor.

Böyle anlayışsız kot kafalar insanı yıpratırda yıpratır.
"huzurunu ben bile bozsam benden bile uzak dur" Demişti öz babam bana.
Astala vistaaaaaaaa

Kesinlikle o kadar haklisiniz ki ailesi bu duruma oyle bir atladi hatta size daha tuaf bi durumdan bahsedeyim kaynanam ben cocuklarima hic isim koyamadim die hayiflanirkennn ayni seyi bana yapmaya calisiyorr!!!valla en iyisi herkesten uzak durmakkk

Varmis valla bende evlenince ogrendim esim tam bi yaranmaci zaten o kadar yanlis biriyle evlenmisim ki!!ailem.heves etmis dior tam bir kazma..ay sinirden ne yazcagimi sasirdim kinamayin valla kizlar insan kimlerle muhattap olcagini bilemiyor

Varmis valla bende evlenince ogrendim esim tam bi yaranmaci zaten o kadar yanlis biriyle evlenmisim ki!!ailem.heves etmis dior tam bir kazma..ay sinirden ne yazcagimi sasirdim kinamayin valla kizlar insan kimlerle muhattap olcagini bilemiyor

Sen ne yap biliyor musun? Doğum belgesinin sana verilmesini iste, o belgeyi de kimseye verme. Ayaklanınca gidersin nüfusa istediğin ismi koyarsın. Onlar da tepindikleriyle kalırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…