biz koyacaktık diyorlarsa bzde vazgeçtik biz koyacaz değin ona ben hitap edicem bir ömür boyu diyin siz bugun var yarın yoksunuzölümlü dünyaaa bu diyin sırayla , abooovv kavga sebebii ağlamayın bebekte etkilenir beğenmiyorum çınar dedim ben ona 4 aylkken öyle olsun diyin
Hersey esinde bitiyo ama oda sanki komsunun cocuguna isim telasi gibi kendini geri cekmis izliyo
Baba olacak hicbi fikri yok mu isim konusunda
Ailem koysun deyip ustunden atiyo
Saka gibi tavirlar gercekten
sakın koydurtma ben iki isim koydum ilki kv nin ismi ikincisi benim istediğim oldu ama çocugu öğretiyorlar senin ismin bu diye zaten sevmiyordum iyice gıcık oldum sildirtcem kimlikten şimdi olmazsa 18 yaşına geldiğnde nefret ediyorum şu isme karışanlardan
İnanın adınıza çok üzüldüm. Son günleriniz ve sizi soktukları şu duruma bakın. Bu streste doğuma nasıl hazırlanılır. Allahlarından bulsunlar vicdansız insanlar. Üzme sen yinede kendine. Eşine acıtasyon yap yanında ağla iki güne doğumum var beni ne hale getirdin. Bunu unutmayacağım ileride benim yanımda olmadığını bebeğime anlatacağım falan de. Umarım insafa gelir. Eşin yanında olmaz ise çok zor durumun
Bu devirde böyle manda zihniyeti kaldı mı ya? Kusura bakma kaba olacak ama eşinde azıcık akıl olsa senin gönlünü hoş etmeye çalışır. Çocuğunun annesisin onun sen. Ben anlamıyorum nedir bu aileye şirin görünme çabaları? Böyle tiplere asla ama asla yüz vermeyeceksin. Net bir şekilde tavrını koymalısın.
Dünyaya bir çocuk getireceksin onun huzurlu ortamlarda büyümesi gerekiyor.
Böyle anlayışsız kot kafalar insanı yıpratırda yıpratır.
"huzurunu ben bile bozsam benden bile uzak dur" Demişti öz babam bana.
Astala vistaaaaaaaa
Varmis valla bende evlenince ogrendim esim tam bi yaranmaci zaten o kadar yanlis biriyle evlenmisim ki!!ailem.heves etmis dior tam bir kazma..ay sinirden ne yazcagimi sasirdim kinamayin valla kizlar insan kimlerle muhattap olcagini bilemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?