Esimin ailesi ile isim krizi

Kesinlikle o kadar haklisiniz ki ailesi bu duruma oyle bir atladi hatta size daha tuaf bi durumdan bahsedeyim kaynanam ben cocuklarima hic isim koyamadim die hayiflanirkennn ayni seyi bana yapmaya calisiyorr!!!valla en iyisi herkesten uzak durmakkk
İnsanlar kendi yaşadıklarını başkaları da yaşasın istiyorlar. Gerçekten ne kadar olunabiliyorsa o kadar uzak dur arkadaşım Allah ıslah etsin

Val
Valla canım onlar heves ediyosa yapsınlar madem bir tane daha cocuk. Yok öyle yağma

Aynı sorunları kendi ailemle ben de yaşamıştım daha hamileliğimin başında babam dedemin ismini koymak istedi. Benim zaten düşündüğüm isim vardı ve de doğacak çocuğua anne babadan başka birilerinin isim vermesi olayını doğru bulmuyorum istemediğimi bir şekilde söyledim bi ara küstü tavır yaptı sonra kabullendi ve haklı gördü bu konuda kapandı. Çocuk sizin çocuğunuz eşinizle karar verip isim koymanız en doğru bir de 9 ay karnınızda taşıyan annesi olarak da en büyük hakkınız alttan almayın bu öyle basit bir konu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…