eşim huzursuz olsun istemiyorum a
Kpder bana laf söyleme cesaretini gösteriyorsa,esimde bi zahmet huzursuz olsun valla!Ne münasebet kpderim beni elestirsin?. Ben aslında tavır koymak istemiyorum çünkü eşim huzursuz olsun istemiyorum ama artık dayanamıyorum.
Şu laftan sonra eşinin seni oradan alıp gitmesi gerekirken sustu bir de üzerine özür dilediniz öyle mi? eşime kalmaz ben onun ağzının payını verirdim hadsize bak sen. siz niye bu kadar pasif kalıyorsunuz ki? Hakaret eden birine neden saygı duyurusunuz?Eşime ya karın ya biz seç demeye basladı. Ben de tamam özür dilerm kızdırdıysam dedim geçiştirdim orda konu kapandı.
Konu başlığı ne kadar yanlış değil mi Calcifer?Şu laftan sonra eşinin seni oradan alıp gitmesi gerekirken sustu bir de üzerine özür dilediniz öyle mi?
Ben hep bunu söylüyorum. Yanlış kişiye kızıyorlar hep. Orda eşinin babası hakaret ederken "saygıdan" susan bir kadın var ve eşi üzülmesin diye özür diliyor alttan alıyor saygıda kusur etmiyor. Gerçekten bize hakaret eden birine bu kadar saygı duymamız gerekiyor mu sırf Eş annesi ya da babası diyeKonu başlığı ne kadar yanlış değil mi Calcifer?
Aslında başlık eşimle ilgili sorunlarım olmalıydı, karısını ezdirip hakaret ve küfür edilmesine sesini çıkarmayan kocadır sorun, kadınlar problemi hep yanlış kişilerde arıyor maalesef.
Kendi yerinizi acip kendi işinizi yapmak istiyorsaniz ve sartlariniz elveriyorsa yapin tabi ama ulkenin hatta dunyanin cogunlugu sizin begenmediginiz asgari ucret ve civarlarinda calisiyor zaten. Hem sizin de maddi manevi kendinize daha cok guveniniz olur, kocaniz bile bu guveninizden dolayi sizden belki biraz cekinir.ayrıca işe başlarsam ya asgari ücretle çalışacağım ya da kendi ofisimi açacağım bunun icin de 100bin tl lazım en az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?