- 13 Ocak 2022
- 88
- 46
- 3
- 34
- Konu Sahibi Zeynep uzun
-
Merhaba arkadaşlar.2 yıllık evliyim çocuğum yok henüz.esimin ailesiyle farklı sehirlerdeyiz ama iki saat Kadar bı mesafemiz var.Buna rağmen ya Kendi milleti toplayıp gelmek istiyor ya bizim gitmemizi istiyor.surekli konserve yiyecekleri veriyor aşırı ısrarcı evi o kadar piski tuvaletten çıkıp elini bile yıkamaz elinden hiçbir şey yiyemiyorum.mesafe koymak istiyorum sürekli arıyor günde üç defa mesaj atıyor.ailedeki herkes çok iç içe ve herkesin herseyine karışmak istiyorlar bi grip olsam gelip ben bakarım sana diyor Kendi ailemden soğutmaya çalışıyor beni.Surekli çalış çalış diye laf sokuyor.en son eşimin kuzeni yani kayınvalidem on en sevdikleri olur kendileri bana ne Zaman çalışacaksın diye sorular soruyorlar eşime şunu işe ver dedi biri en son çok moralim bozuldu o an nedense hiçbir şey diyemedim normalde derim. Uzun lafın kısası aşırı sık boğaz ediyorlar beni beni sevip düşünüyorlar mış gibi ama fısır fisirlar hep ve ben hiç samimi bulmuyorum sewemiyorum hiçbirini napmaliyim.
Benimki de aynısı. Israr denen sy ne kadar korkunc olabilir ki diye düşünen varsa benim kaynanamla tanismasi lazim. Gercekten hayatimda ters giden baska hicbir sey olmamasina ragmn tek basina bu kadinin israri "ölsem de kurtulsam" noktasına getiriyor beni. Hele o konserveler. Ben annemin evinde konserve gormedim yemedim. Biz her seyi dodurucuya atar hem zahmetsiz hem taze yeriz. Onun o özensiz lezzetsiz korkunc hazirladiklarini qsla yiyesim gelmiyor. Verme diyorum dinlemiyor. Hepsi evimde uzun uzun bekleyip kalabalik ettikten sonra çöpü boyluyor. Biktimmmmmm lanet olsun biktim
Mesafe koy neden koyamıyorsun?Merhaba arkadaşlar.2 yıllık evliyim çocuğum yok henüz.esimin ailesiyle farklı sehirlerdeyiz ama iki saat Kadar bı mesafemiz var.Buna rağmen ya Kendi milleti toplayıp gelmek istiyor ya bizim gitmemizi istiyor.surekli konserve yiyecekleri veriyor aşırı ısrarcı evi o kadar piski tuvaletten çıkıp elini bile yıkamaz elinden hiçbir şey yiyemiyorum.mesafe koymak istiyorum sürekli arıyor günde üç defa mesaj atıyor.ailedeki herkes çok iç içe ve herkesin herseyine karışmak istiyorlar bi grip olsam gelip ben bakarım sana diyor Kendi ailemden soğutmaya çalışıyor beni.Surekli çalış çalış diye laf sokuyor.en son eşimin kuzeni yani kayınvalidem on en sevdikleri olur kendileri bana ne Zaman çalışacaksın diye sorular soruyorlar eşime şunu işe ver dedi biri en son çok moralim bozuldu o an nedense hiçbir şey diyemedim normalde derim. Uzun lafın kısası aşırı sık boğaz ediyorlar beni beni sevip düşünüyorlar mış gibi ama fısır fisirlar hep ve ben hiç samimi bulmuyorum sewemiyorum hiçbirini napmaliyim.
bıktığınızı ben burdan hissettimBenimki de aynısı. Israr denen sy ne kadar korkunc olabilir ki diye düşünen varsa benim kaynanamla tanismasi lazim. Gercekten hayatimda ters giden baska hicbir sey olmamasina ragmn tek basina bu kadinin israri "ölsem de kurtulsam" noktasına getiriyor beni. Hele o konserveler. Ben annemin evinde konserve gormedim yemedim. Biz her seyi dodurucuya atar hem zahmetsiz hem taze yeriz. Onun o özensiz lezzetsiz korkunc hazirladiklarini qsla yiyesim gelmiyor. Verme diyorum dinlemiyor. Hepsi evimde uzun uzun bekleyip kalabalik ettikten sonra çöpü boyluyor. Biktimmmmmm lanet olsun biktim
Sevgi değil ama saygı mecburi bence. Eşinizle paylaşın durumu. Yaşınız kaç bilmiyorum ama şunu ise ver deyince aklıma 13 yaşında erkek çocuğu geldi. Çok terbiyesizce bir hareketMerhaba arkadaşlar.2 yıllık evliyim çocuğum yok henüz.esimin ailesiyle farklı sehirlerdeyiz ama iki saat Kadar bı mesafemiz var.Buna rağmen ya Kendi milleti toplayıp gelmek istiyor ya bizim gitmemizi istiyor.surekli konserve yiyecekleri veriyor aşırı ısrarcı evi o kadar piski tuvaletten çıkıp elini bile yıkamaz elinden hiçbir şey yiyemiyorum.mesafe koymak istiyorum sürekli arıyor günde üç defa mesaj atıyor.ailedeki herkes çok iç içe ve herkesin herseyine karışmak istiyorlar bi grip olsam gelip ben bakarım sana diyor Kendi ailemden soğutmaya çalışıyor beni.Surekli çalış çalış diye laf sokuyor.en son eşimin kuzeni yani kayınvalidem on en sevdikleri olur kendileri bana ne Zaman çalışacaksın diye sorular soruyorlar eşime şunu işe ver dedi biri en son çok moralim bozuldu o an nedense hiçbir şey diyemedim normalde derim. Uzun lafın kısası aşırı sık boğaz ediyorlar beni beni sevip düşünüyorlar mış gibi ama fısır fisirlar hep ve ben hiç samimi bulmuyorum sewemiyorum hiçbirini napmaliyim.
Gel bi deneyelim İstemiyorum lafindan anlıyor mu?
Benimkinde de vardı aynı sorun.
Bu sene 1 tane bile almadım çünkü istemediğimi söyledim.
Evin her yeri kavanoz doluydu delirmemek elde değil cidden.
Gel bi deneyelim İstemiyorum lafindan anlıyor mu?
Araya dalmış gibi olacağım.3. senenin sonunda anladı :)
Bu sene daha 1 tane veremedi
Araya dalmış gibi olacağım.
3. Senenin sonunda nasıl anladı?
Senden bir çöp bile istemiyorum mu dedin?
Bu arada eşine karşı ailesi yüzünden sevgin saygın azaldı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?