• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi kabusum oldu

Zeynep uzun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
88
46
3
34
Merhaba arkadaşlar.2 yıllık evliyim çocuğum yok henüz.esimin ailesiyle farklı sehirlerdeyiz ama iki saat Kadar bı mesafemiz var.Buna rağmen ya Kendi milleti toplayıp gelmek istiyor ya bizim gitmemizi istiyor.surekli konserve yiyecekleri veriyor aşırı ısrarcı evi o kadar piski tuvaletten çıkıp elini bile yıkamaz elinden hiçbir şey yiyemiyorum.mesafe koymak istiyorum sürekli arıyor günde üç defa mesaj atıyor.ailedeki herkes çok iç içe ve herkesin herseyine karışmak istiyorlar bi grip olsam gelip ben bakarım sana diyor Kendi ailemden soğutmaya çalışıyor beni.Surekli çalış çalış diye laf sokuyor.en son eşimin kuzeni yani kayınvalidem on en sevdikleri olur kendileri bana ne Zaman çalışacaksın diye sorular soruyorlar eşime şunu işe ver dedi biri en son çok moralim bozuldu o an nedense hiçbir şey diyemedim normalde derim. Uzun lafın kısası aşırı sık boğaz ediyorlar beni beni sevip düşünüyorlar mış gibi ama fısır fisirlar hep ve ben hiç samimi bulmuyorum sewemiyorum hiçbirini napmaliyim.

Şöyle oldu; gitme konusunda arayı açtıkça açtım.
Gidince de şunu vereyim bunu vereyim dedikçe şuan dursun, şimdi almayayım gerek yok, daha sonra, şimdi istemiyorum dedim ve almadım.
Eşim de konuştu bir kaç sefer öyle çözüldü.
Sürekli ısrar etmesini sevmediğimi söyledim aşırı baskı yapıyordu çünkü artık bıkmıştım.

Eşimle gayet iyi durumdayız ama annesini görmek istemiyorum :KK70: ( tabi başka şeyler de var sadece bu kavanoz meselesi değil )
Bu kadar ısrarcı insanların başka meseleleri olması da olağan tahmin edebiliyorum. :)
Bende yüzünü bile görmek istemiyorum ama minimum düzeyde eşim için görüşüyorum. Yarın bunun çoluk çocuk meselesi olur diye.
Fakat bu bile beni yoruyor. Hayatımdan tamamen yok olmasını istiyorum. Böyle olunca eşimi daha çok sorgular hale geliyorum. Ondan merak ettim.

Bu kadar ısrarcı insanların başka meseleleri olması da olağan tahmin edebiliyorum. :)
Bende yüzünü bile görmek istemiyorum ama minimum düzeyde eşim için görüşüyorum. Yarın bunun çoluk çocuk meselesi olur diye.
Fakat bu bile beni yoruyor. Hayatımdan tamamen yok olmasını istiyorum. Böyle olunca eşimi daha çok sorgular hale geliyorum. Ondan merak ettim.

Bende hep mesafeliydim ama oğlan anaları kendinde her şeye karışma hakkı görüyorlar.
Gelinini susmadan eleştirmeye, sanki sadece kendi oğullarının eviymiş gibi davranmaya çalışıyorlar.
Benimki de onları yapmaya çalıştı ama yemedi.
Beni koparan nokta bebeğimle ilgili konuştuğu şeylerdi.
Bu kavanoz yemek konusunda zaten canımı sıkıyordu artık mesafeyi iyice açtım.
Eşime git görüş diyorum ama ben gelmeyeceğim, annen de bize gelmesin.
Anlamıyor çünkü başka türlüsünden aylar oldu telefon bile etmedim.
Evimiz de 10 dk mesafede yani ama o kadar soğudum.
Umarım senin öyle olmaz ama çocuk olunca kendilerini daha da karışmak zorunda hissediyorlar.

Tabi her şey senin elinde istemezsen kimse karışamaz :)

Merhaba arkadaşlar.2 yıllık evliyim çocuğum yok henüz.esimin ailesiyle farklı sehirlerdeyiz ama iki saat Kadar bı mesafemiz var.Buna rağmen ya Kendi milleti toplayıp gelmek istiyor ya bizim gitmemizi istiyor.surekli konserve yiyecekleri veriyor aşırı ısrarcı evi o kadar piski tuvaletten çıkıp elini bile yıkamaz elinden hiçbir şey yiyemiyorum.mesafe koymak istiyorum sürekli arıyor günde üç defa mesaj atıyor.ailedeki herkes çok iç içe ve herkesin herseyine karışmak istiyorlar bi grip olsam gelip ben bakarım sana diyor Kendi ailemden soğutmaya çalışıyor beni.Surekli çalış çalış diye laf sokuyor.en son eşimin kuzeni yani kayınvalidem on en sevdikleri olur kendileri bana ne Zaman çalışacaksın diye sorular soruyorlar eşime şunu işe ver dedi biri en son çok moralim bozuldu o an nedense hiçbir şey diyemedim normalde derim. Uzun lafın kısası aşırı sık boğaz ediyorlar beni beni sevip düşünüyorlar mış gibi ama fısır fisirlar hep ve ben hiç samimi bulmuyorum sewemiyorum hiçbirini napmaliyim.
Eşiniz ile konuşup mesafe koymalisiniz bence bu şekilde sağlıklı yürümez evliliğiniz hoş durumlar değil

Benimki de aynısı. Israr denen sy ne kadar korkunc olabilir ki diye düşünen varsa benim kaynanamla tanismasi lazim. Gercekten hayatimda ters giden baska hicbir sey olmamasina ragmn tek basina bu kadinin israri "ölsem de kurtulsam" noktasına getiriyor beni. Hele o konserveler. Ben annemin evinde konserve gormedim yemedim. Biz her seyi dodurucuya atar hem zahmetsiz hem taze yeriz. Onun o özensiz lezzetsiz korkunc hazirladiklarini qsla yiyesim gelmiyor. Verme diyorum dinlemiyor. Hepsi evimde uzun uzun bekleyip kalabalik ettikten sonra çöpü boyluyor. Biktimmmmmm lanet olsun biktim
Hala israr ediyorsa uzun uzun bekletmenize gerek yok. Direkt gozunun onunde cope atin. Israf oldugunu gorunce belki vermez.
Bu arada ben de konservexen hic hoslanmam. Evde yapilmazdi. Her sey dediğiniz gibi dondurucuya atilirdi. Tek konservemiz salcaydi.

İşin zor bacımm.. ama tersleyin lütfen size laf söyleyenleri onların haddi değil.. kendilerine verme bu fırsatı ve mesafe koy.. eşine de söyle istemediğini ve evliliğini düzenini olusturana kadar da çocuk yapma sakın

Aileyi toplayıp getirdiğinde ben kocamın malı değilim.
Beni kimse ise veremez.Ben istersem calısırım derseniz anlarlar belki.

evi o kadar piski tuvaletten çıkıp elini bile yıkamaz elinden hiçbir şey yiyemiyorum
elini yıkamadığını gördünüz mü?
bu durumu eşinize anlatın çözecek kişi eşiniz.
erzak vb verdiği ürünleri eşiniz almayacak orda durduracak
yoksa bu çok uzun sürer

Hala israr ediyorsa uzun uzun bekletmenize gerek yok. Direkt gozunun onunde cope atin. Israf oldugunu gorunce belki vermez.
Bu arada ben de konservexen hic hoslanmam. Evde yapilmazdi. Her sey dediğiniz gibi dondurucuya atilirdi. Tek konservemiz salcaydi.
Salça da ben adanaliyim. Biz biber salcsi yeriz. Yemegimiz damak tadimiz oyle. Domates salcasi hic yapmazdik, ara sira marketten hazir domate salcsi aliriz bazi seylere kullanmak icin. Hazir olanlar tatli ve tuzsuz. Domates salcasi yapiyo 5 kiloluk bidonla veriyor. Tuzlu , yemeklerime uymuor Kullanamıyorum. 5 kiloluk bidon ne ya 2 kisiyiz

Benim hatam. Kadinin niyeti kotu degil kalbini kirmayim dedikce sinirlerimi mahvetti. Hele su dogum surecinde evime gelmeye, her halta bulasmaya kalkarsa bu sefer canavar cikicak icimden

Onlar kırılmadıkça biz kırıldık her seferinde.
Ben artık bu düşünceyi de bıraktım kim olursa olsun inceldiği yerden kopar.
Umurumda da değiller ben eşimle iyiysem gerisi vız gelir tırıs gider.

Bende şimdiden diyorum kimse gelip kalmaya çalışmasın diye kimseyle uğraşamam.

Onlar kırılmadıkça biz kırıldık her seferinde.
Ben artık bu düşünceyi de bıraktım kim olursa olsun inceldiği yerden kopar.
Umurumda da değiller ben eşimle iyiysem gerisi vız gelir tırıs gider.

Bende şimdiden diyorum kimse gelip kalmaya çalışmasın diye kimseyle uğraşamam.
Iste butun derdim esimin de kalbini kirmmak. Cunku butun bu beni zorlayan konularda esim benden daha cok mucadele ediyor ama kadin laftan anlamıyor, yok mumkun dgeil anlamior. O da mahcup oluyor bana karsi. Bir yandn da annesinin yaptigi hicbir syei kötü niyetle yapmadığını söyleyip benden anlayış bekliyor. Sirf esimin kalbi kirilmasin diye tahammul ediyorum. Sert ciksam esim üzülecek. Cok zor bu ikilemde kalmak gercekten

Iste butun derdim esimin de kalbini kirmmak. Cunku butun bu beni zorlayan konularda esim benden daha cok mucadele ediyor ama kadin laftan anlamıyor, yok mumkun dgeil anlamior. O da mahcup oluyor bana karsi. Bir yandn da annesinin yaptigi hicbir syei kötü niyetle yapmadığını söyleyip benden anlayış bekliyor. Sirf esimin kalbi kirilmasin diye tahammul ediyorum. Sert ciksam esim üzülecek. Cok zor bu ikilemde kalmak gercekten

Sen ben misin yoksa :D
Bende senin gibiydim ama sustukça sinirlerim bozuldu, sinirlerim bozuldukça kendimi yedim, eşimle aram bozuldu, sağlığımdan oldum.
Değer mi?
Asla.
O yüzden ben üzüleceğimi artık karşı taraf üzülsün.
Bu kv görümce olayı değil yani kim olursa olsun.

Bak sonra anlayacaksın kuş gibi hafif olacaksın :)

Sen ben misin yoksa :D
Bende senin gibiydim ama sustukça sinirlerim bozuldu, sinirlerim bozuldukça kendimi yedim, eşimle aram bozuldu, sağlığımdan oldum.
Değer mi?
Asla.
O yüzden ben üzüleceğimi artık karşı taraf üzülsün.
Bu kv görümce olayı değil yani kim olursa olsun.

Bak sonra anlayacaksın kuş gibi hafif olacaksın :)
Insallah insallah. Bebek olunca daha cok darlanicam gibi geliyor ödum kopuyor

Back
X