Eşimin ailesi kabusum oldu

Zeynep uzun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
88
46
3
34
Merhaba arkadaşlar.2 yıllık evliyim çocuğum yok henüz.esimin ailesiyle farklı sehirlerdeyiz ama iki saat Kadar bı mesafemiz var.Buna rağmen ya Kendi milleti toplayıp gelmek istiyor ya bizim gitmemizi istiyor.surekli konserve yiyecekleri veriyor aşırı ısrarcı evi o kadar piski tuvaletten çıkıp elini bile yıkamaz elinden hiçbir şey yiyemiyorum.mesafe koymak istiyorum sürekli arıyor günde üç defa mesaj atıyor.ailedeki herkes çok iç içe ve herkesin herseyine karışmak istiyorlar bi grip olsam gelip ben bakarım sana diyor Kendi ailemden soğutmaya çalışıyor beni.Surekli çalış çalış diye laf sokuyor.en son eşimin kuzeni yani kayınvalidem on en sevdikleri olur kendileri bana ne Zaman çalışacaksın diye sorular soruyorlar eşime şunu işe ver dedi biri en son çok moralim bozuldu o an nedense hiçbir şey diyemedim normalde derim. Uzun lafın kısası aşırı sık boğaz ediyorlar beni beni sevip düşünüyorlar mış gibi ama fısır fisirlar hep ve ben hiç samimi bulmuyorum sewemiyorum hiçbirini napmaliyim.

Valla ben daha onu yapamadım ama bir dahakine bu kadarına müsade etmemeyi düsünüyorum bende. Benım annem görmüs cekmeceleri benim haberm yoktu yatıyordum o ara. Anneme göstermis annem demis bence böyle olmamış keşke kızın düzenini bozmasaydınız demis. Ama dinlemiyor. Bana diyor cifi niye bu dolaba koydun mutfakta. Diyorum lazım oluyor el altında dursun diyr kalsın orda anne bırak diyorum yok götürüyor kilere dinletemiyorum🤤 kendi yatıyor hadi sizde yatın diyor. Esimi markete göndercektim domates soğan bitmiş. Dedm alırsın hemen araya giriyor yok siz bilemezsiniz ben alırım onları bırak o bilemez diyor bana.😁 yani 1 haftada baya psikolojim bozulmustu gidince resmen arkasından zil takıp oynayacak konuma gelmiştim:) diyo cocuk doguna koridora yolluk alın. Bende gerek yok böyle güzel dedim. Şimdi kaydırmaz coraplar var cocıklar düsmüyor dedm. Olsun alın böyle cok cıplak ben sevmem diyo bende tip tip baktm öyle bakınca tabı siz bilirsiniz benim fikrim diyo😂😂
Benimki evlendgmden beri halilar inceymis diye darlayip duruyor. Ben sicka yerde buyudum. Sicak yerde yasiyorum su anda. Kendisi evde 4 parmak kalınlığında hali seriyor. Ben de oyle yapim istiyor. Cocuk olunca basimiza neler gelecek allah bilir

Benimki evlendgmden beri halilar inceymis diye darlayip duruyor. Ben sicka yerde buyudum. Sicak yerde yasiyorum su anda. Kendisi evde 4 parmak kalınlığında hali seriyor. Ben de oyle yapim istiyor. Cocuk olunca basimiza neler gelecek allah bilir
Aman diyim bu kadar karısmasına müsade etme gerekirse anne burası benım evim benim düzenim ben böyle istiyorum de. Valla ben derim artık belki niyeti kötü değil kücüklügünden beri üstüne cok sorumluluk yüklendiği için her şeyi kendi bildiğini ve yapabileceğini sandığından yapıyor bunları ama gene de yerini bilmesi gerek

Merhaba arkadaşlar.2 yıllık evliyim çocuğum yok henüz.esimin ailesiyle farklı sehirlerdeyiz ama iki saat Kadar bı mesafemiz var.Buna rağmen ya Kendi milleti toplayıp gelmek istiyor ya bizim gitmemizi istiyor.surekli konserve yiyecekleri veriyor aşırı ısrarcı evi o kadar piski tuvaletten çıkıp elini bile yıkamaz elinden hiçbir şey yiyemiyorum.mesafe koymak istiyorum sürekli arıyor günde üç defa mesaj atıyor.ailedeki herkes çok iç içe ve herkesin herseyine karışmak istiyorlar bi grip olsam gelip ben bakarım sana diyor Kendi ailemden soğutmaya çalışıyor beni.Surekli çalış çalış diye laf sokuyor.en son eşimin kuzeni yani kayınvalidem on en sevdikleri olur kendileri bana ne Zaman çalışacaksın diye sorular soruyorlar eşime şunu işe ver dedi biri en son çok moralim bozuldu o an nedense hiçbir şey diyemedim normalde derim. Uzun lafın kısası aşırı sık boğaz ediyorlar beni beni sevip düşünüyorlar mış gibi ama fısır fisirlar hep ve ben hiç samimi bulmuyorum sewemiyorum hiçbirini napmaliyim.
Eşin adam olup müdahale edecek. Şu dediğin benim karım, çırak değil diye.
O gelme diyecek.
Demiyorsa sana yol verecek demen için.
Olmuyorsa uzatma.
Sonuç değişmiyor.
Ya hasta olmuş sen ya da boşanmış sen.

O aşamaya getirmişler. Sizin için hanım ağzı var dili yok muhabbeti yapıp stres hastalık sahibi yapacaklarına siz laflarını verin aranız bozulsun kafanız rahat olsun
Ah keşke kusseler engeliyorum kizzzzz kötü gelin engellemissin diye sululuk yapıyorlar 😄

"Şunu ver ise"kustahliga bak sen!nasıl cevap vermezsiniz, adınıza ben çıldırdım.esiniz buna ne cvp verdi? inşallah o da susmamistir.bu kadar kendinizi ezdirirseniz sonunda çok pişman olacaksınız.bazen susmak asalet değil saygısızlık ve değersizlik getiriyor.bilin isterim.

"Şunu ver ise"kustahliga bak sen!nasıl cevap vermezsiniz, adınıza ben çıldırdım.esiniz buna ne cvp verdi? inşallah o da susmamistir.bu kadar kendinizi ezdirirseniz sonunda çok pişman olacaksınız.bazen susmak asalet değil saygısızlık ve değersizlik getiriyor.bilin isterim.
Kalabalık bı ortamda eşim telefonla konuşuyor ordan lafa atlıyor sende şunu işe ver artık diye eşimde ben duymadım duysam cewap verirdim dedi ama illaki duyup duymamazlıktan geldi

Burası onun evi gibi davranıyor.Annem 13 saatlik yoldan geldi inanın 3 gün Zor kaldı.Annem gelince oda gelmek istiyor annem gelip gidiyor o halaa kalmaya devam.Bir insan ewinden daha fazla nasıl rahat eder başka bir ewde😓
Annem kırk yılda bir geliyor biz birlikte vakit gecirmek istiyoruz sen daha sonra gel deyin neden kabul ediyorsunuz ki anneniz varken gelmesini. Günler cuvala mi girmiş

Annem kırk yılda bir geliyor biz birlikte vakit gecirmek istiyoruz sen daha sonra gel deyin neden kabul ediyorsunuz ki anneniz varken gelmesini. Günler cuvala mi girmiş
Sözde annem uzak yoldan gelmiş görmeye gelmezse ayıp olurmuş geliyorum dii gelio kadın öyle birşey ki gelme desen bi türlü gelince anlayışı yok.

Kaynanaya gelene kadar ben eşiniz olsam çalışmayan, parasını kazanmayan kadın istemezdim. Tabi size ve eşinize kalmış, eğer eşiniz de siz de memnunsanız bu düzenden, kaynanaya pek laf düşmüyor. Ağızlarını kapatacak kişi de eşiniz. Gelmelerine de bir şey yapamazsınız, sonuçta oğlunun evi.
Mesleğini yapacak düzgün Bir yer yoksa yaşadığın şehirde evlisin ve öyle heryerde çalışamıyorsun maalesef.Bunu bildikleri hâlde üstüme gelmeleri farklı bir olay

Kadinin yaptigi receller vs her sey kufleniyor. Onca konserveyi getiriyor. Eriste kesiyor aşırı fazla. Verme burasi sizin oralara benzemez burasi nemli ve sicak bozuluyor diyorum. Her seyi dolaba koymami istiyor. Oldu canim. Sebzemi meyvemi zor sigdiriyorum , senin lüzumsuz erzaklarinla doldurayim dolabi. Ama salcasi asla kuflenmiyor, cunku basıyor tuzu. Yemekleri mahvediyor tuzu.
Ooo oyleyse kuflenmez tabi. Allah sabir versin size.

Zaten eş ailesi me yapıyorsa çok seviyoruz kisvesi altında yapıyorlar, bence mesafe koyun ve hiçbirine prim vermeyin, eşinizle de konuşun sizi rahat bıraksınlar...

Eskiden evde bozulana kadar beklerdim, şimdi getirdiği gibi direkt çöpe atıyorum.
Bu arada kendisinin elinden gözümün önünde yapmadığı, yani nasıl yaptığını bilmediğim hiç bir şeyi yemem.
Çünkü pis. Bazen yarım akıllı gibi şeyler yapıyor.
Mesela suların olmadığınsa su ihtiyacı için tuvalet maşrafasındaki sudan pilav yapmak istemesi gibi..
Bu tuvalet maşrapası inşallah tuvalette aktif kullanılmıyordur. 🤢
Gerçi mutfak tezgahı falan yıkamak için de olsa iğrenç.

Back
X