esimin ailesi kizimin dogum gününü hatirlamadi bile..

Bir çocuğum olsa hiç umrumda olmaz doğum gününü ister hatırlasın ister hatırlamasınlar. Minnoşunuza sarılıp öpüp kutlayın doğum gününü.
Doğum günü kutlaması yaptınız mı? Belki hediye almamak için böyle yapıyorlardır. Cimri kişiler mi?

Tsk ederim zaten en iyi özeti sen gecmistin.

Evet kutladik. Ama onlar tr de gelme gibi durumlari yoktu zaten. Ama ben hediye Falan diye degil sadece telefonda bir hatirlayip kutlasinlar isterdim bukadar torunlari icin özlrm hasret dillerinden düsmedigi icin üzüldüm hatirlanmayinca

Evet:)) En iyisini ben kaptim gerisi 5 para etmez. Karakter yoksunu hepsi.

takmimda sözde ozaman seviyoruz ediyoruz ölüyoruz torunumuz icin demesinler.. dedikleri yaptikalrina uysun.. bu sekilde daha cok sinirlerim bozuluyor

Sizde,aradiklarinda ay cok ozledik soyle boyle dediklerinde,belli ne kadar özlediğiniz,dogum gununu bile hatirlamadiniz yavrumun deyin

Boyle detaylara cok takilmamak lazik diye dusunuyorum rahmetki kvayinvalidem sg iken ben arardim babannesi kizim bugun bir yas daha buyudu vb diye kizika verirdim teli kendinizi nasil yonlendirirseniz o sekilde gider cocugunuzuda o yinde yetistirmezseniz kafanizda kurdugunuz gibi uzuntuye dusmez en kotu gizliden arar hatirlatirsiniz herkezden kendi hassasiyetinizi bekleyip caninizi sıkmayin

Allah aşkına insanlar kendi öz çocuklarının hatta aşık oldukları karısının bile doğum gününü unutup kutlamiyorlar sizin dert ettiginiz şeye bak . Ayrıca eşinizin ailesi sizin çocuğunuzun doğum gününü kutlamak zorunda değiller ki. Şahsen benim de cocugum olduğu zaman eşimin ailesi aramış veya aramamis aklima bile gelmez. Ben kapımı kapatırım yaşarım kapının dışındakiler arasa noluuurr aramasa noluur

sadece dogum günleri degil canim hep böyleler herseyi gectim kizim icin bari hatirlasaydilar.. sürekli esim arar ben artik cok sogudum kizim icin üzülüyorum.
Kızın için neden üzüldüğünü anlamadım annesi babası sizsiniz başkaları neden üzdü tyhaf

Ben takilmazdim sonuçta bu insanlar önem verse kendi çocuğuna önem verirdi beklemediği aslında.

Eski nesil pek doğum günü kutlamayı sevmiyorlar bende ilk torundum :) kaç yaşına geldim bir kere kutlamadılar gavur işi dyorlar sıkmayın canınızı siz kendi ailenizi zaten kurmuşsunuz .

Sizde demekki önemli degil canim herkes farklidir. Ben ailemden öyle gördügüm icin Benim icin önemli biz kimin dogum günü varsa aileden ya bi araya gelir pasta keseriz gelemesekte arasir telefonda kutlariz. Tsk yorum icin

Eski nesil pek doğum günü kutlamayı sevmiyorlar bende ilk torundum :) kaç yaşına geldim bir kere kutlamadılar gavur işi dyorlar sıkmayın canınızı siz kendi ailenizi zaten kurmuşsunuz .
Öyle tabiki tskler yorum icin :)

Ben takilmazdim sonuçta bu insanlar önem verse kendi çocuğuna önem verirdi beklemediği aslında.
Evet haklisin. Ama torun icin ölüp bitiyoruz denince insan bi bekliyor bi telefon :) tşk yorum için

Sizde,aradiklarinda ay cok ozledik soyle boyle dediklerinde,belli ne kadar özlediğiniz,dogum gununu bile hatirlamadiniz yavrumun deyin
Yok ben demem. Ben üstelemem bir kac defa eşim için demiştim sonuç sıfır aynı :). Tşk yorum için

Önemsemeyeni önemsemek lazım bunu öğrenmiş oldum bu olayda. Tşk yorum için

Evet olabilir insan kendi ailesinden öyle görmeyince tuhaf geliyor dediğim gibi . Tşk yorum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…