Esinle mutluysan dertlerine düşmekten ve kendini huzursuz etmekten vazgec.. Nedir yani, aramazsa aramasinlar..merhaba arkadaslar,
kizim esimin tarafindan ilk torun 5 gün önce 1 yasina girdi.. ama sözde özlüyoruz seviyoruz dillerinden düsmez hic bir zaman ama kesinlikle bir defa aradiklarini bilmem biz aramasak aylarca aramazlar.. buna cok üzülüyorum ama kendim icin degil ben alistim zaten ama insan oglunu arar onu birak dilinden güya düsürmedigin torunun icin ara bari oda yok.. bunlari gectim kizim 1 yasina girdi ne aradilar nede akilarina geldi.. görümcem olsun kaynim olsun onlar arada bir yazar bende yazarim konusuruz hersey sorup ediyorlar ama kizimin yine dogum günü kimsenin aklina gelipte kutlanmadi bende tabiki bisey demedim ben dedikten sonra ne manasi kalir :S siz olsaniz ne yaparsiniz nasil davranirsiniz?? sözde bide ölüp bitiyorar kizima
Boyle dusunen ne cok kadin var surda dmiKeşke bizimkiler de aramasa
Boyle dusunen ne cok kadin var surda dmi
Cocugu kullanip surekli bi bahaneyle karisan, gormeye gelen evden cikmayan, cilkini cikaran tipler vs vs..
Bende kutlamistimda dalga gecme dedi konu sahibi bana :)Ay valla fransız kaldım noldu :)
seni gayet iyi anlıyorum cnm. ben de bebek bekliyorum ve eşimin kardeşlerinden biri bile arayıp sormadı merak etmedi yani, cinsiyeti bile. Ama ben de onları sormuyorum. Kızımın sevgisi de ona göre şekillenir. Şimdi her yer teyze, amca, dayı, hala. Onlardan gelecek şefkat Allah'tan gelsin diyorum.madem öyle söyzde ozaman ölüp bitmicekler torunlari icin gösteris icin.. mesele sadece dogum günü degil hic aramazlar .. alay edilecek bi durum degil gercekten..
kac defa daha yazarım bilmiyorum ama kendileri tr de tşkler yorum içinHatirlamasinlar ne olacak ki?
Simdi bir başka torunu daha olsa baska çocuklardan onu gun gun ay ay bilse senin evladini secse hadi diyecegim gercekten bir giciklari var bu geline ...
Madem o kadar onemsediniz anneciğim abicigim su gun yavrumun doğum günü var ailece pasta keselim birlikte bu günü kutlayalim diye siz hatirlatsaydiniz boylece bir daha ki dogum gunu not edilir su tarihte kutlama olmustu diye hatirlanirdi...
Kısacası dert etmeyin bos yere diyorum. ..
ÖptümBende kutlamistimda dalga gecme dedi konu sahibi bana :)
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Tşkler yorum içinseni gayet iyi anlıyorum cnm. ben de bebek bekliyorum ve eşimin kardeşlerinden biri bile arayıp sormadı merak etmedi yani, cinsiyeti bile. Ama ben de onları sormuyorum. Kızımın sevgisi de ona göre şekillenir. Şimdi her yer teyze, amca, dayı, hala. Onlardan gelecek şefkat Allah'tan gelsin diyorum.
Tşkler yorum içinEşimin ailesini severim iyi insanlardır ama bırakın bu tarz durumlarda kutlamayı eşim il dışına göreve gittiğinde bile aramazlar,eşimi ararlar ben doğuda iki çocukla napmışım umurlarında olmaz... Bende takılmam eşime tek kelime etmem hayırlısı olsun der çıkarım... Sonuçta herkesden aynı ince düşünceyi bekleyemeyiz... Bu arada bende yengem fotoğraf gönderdiğinde ölüp biterim yeğenlerime ama aramak sormak çok gelmez aklıma... Bu durumda beni kötü hala yapmaz... Bu kadar ufacık şeylere takılmayın...
Tşkler.iyi de cocuk sizin
siz hatırlamalısınız bence dede babanne hatırlamak zorunda degil diye düşünüyorum
merhaba arkadaslar,
kizim esimin tarafindan ilk torun 5 gün önce 1 yasina girdi.. ama sözde özlüyoruz seviyoruz dillerinden düsmez hic bir zaman ama kesinlikle bir defa aradiklarini bilmem biz aramasak aylarca aramazlar.. buna cok üzülüyorum ama kendim icin degil ben alistim zaten ama insan oglunu arar onu birak dilinden güya düsürmedigin torunun icin ara bari oda yok.. bunlari gectim kizim 1 yasina girdi ne aradilar nede akilarina geldi.. görümcem olsun kaynim olsun onlar arada bir yazar bende yazarim konusuruz hersey sorup ediyorlar ama kizimin yine dogum günü kimsenin aklina gelipte kutlanmadi bende tabiki bisey demedim ben dedikten sonra ne manasi kalir :S siz olsaniz ne yaparsiniz nasil davranirsiniz?? sözde bide ölüp bitiyorar kizima
Kelimelerinizin bedeli gelmis size iyi niyetle yaklasilmazmis anlasildi.Öptümhala aynı terane :)
@Kazen bey lütfen el atarmısınız burda çift nickli olduğuma dair imalar var. Lütfen bakıp bu insanlara anlatınız. Yoksa bukadar günah almaktan ne yapacaklar bilemiyorum
Yok degil bence. Ben de yurddisinda yasiyorum. Biraz alingan oluypr insan gurbette. Benim yorumumu da yanlis anladikazene havaleden sonra niye engellenmiş ki ikinci üyeliği miymiş yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?