Aman sana bir şey demiyorsa sen de üzerinde durma. Baya da olmuş evleneli. Daha kötü olmasın da7 senelik evliyiz ve sürekli böyleler.. esim üzülüyor görüyorum ama ailesi onlarda öyle ne yapabilirim diyor
biz kutlariz aslada unutmayiz :)
hangi nickler anlayamadim ben?
O degilde ben diger arkadasin yorumunu merak ettim.
Konu sahibi pardon? Diye cevap yazmis ya.
Bende 1 kac defa okudum o yorumu nedemek istemis acaba diye merak ettim :)
Tekrardan derken daha onceden tartismami yasadiniz benimle.siz varya beni zorla tartismaya sürülemeye calisiyorsunuz ama ben o topa girmem tekrardan tskler :)
olmaz canim standart öyle kavga falanda edilmez.. ama burdaki insanlarin ön yargisina hayran kaldim günah almak ne kadar dogru bilmiyorum .. :)Aman sana bir şey demiyorsa sen de üzerinde durma. Baya da olmuş evleneli. Daha kötü olmasın da
cok canim burda herkes fikrini dusuncesini söylebilir.. sadece ön yargi cok kötü birsey .. tsk ederim yorumunuz icin..Bence o yazmıs kendı kaynanasını anlatmıs en snunada benım kcam nasl cıktı o aıleden dıye yazmıs ama mesajın snu gelmıs sacede :)
Knu sahıbı sıze cevap yazmaya cekınyrum acıkcası cunku masallah her yrum yapanı paylamıssınızneyse bısmıllah deyıp baslıyım kucuk sylere takılmayın eskı ınsanların sevgı anlayısıyla su zamanların sevgı anlayısı aynı degıl bıze gre onemlı tarhlerı akılda tutmak karsındakıne deger verdgını gsteruır ama onlara gre deger guleryuz tatlıdıldır trunu ıstese canını verır belkı ama dgum tarıhını aklında tutamaz nasıl tutsun yaslı ınsanlar dgerlerıne gelırsek hala amca kısmına yanı herkesın hayat mucadelesı verdgı turlu problemlerle evıne kendını dar attgı cagda yasıyruz ınsanlar nerden bılsın dgumngununu nerden hatrlasın benım mesela yıgenım var ben onun kucuk annesıyım aramızda ozel bı bag var bı sure ben baktım falan cok sevyrum ama dgum gununu srsan bılmıyrum dgum gununu hatrlamadım dıye kımse benım sevgımı srgulayamaz anlatabıldım mı? bence abartıyrsunuz
özlüyorsunuz niye gelmiyorsunuz diye birsey yok.. onlar hic aramaz ama biz arariz ama aramayalim 1 hafta onlar aramaz aranmayi beklerler sonradan neden aramadiniz diye sorarlar sadece :)Ben sen neye takıldın tam anlamadım. Sizi Hiç aramiyorlarsa ve özel günler akıllarına bile gelmiyorlarsa özlüyoruz muhabbetleri çok da yok anladigim kadariyla. Siz gittiğinizde veya aradığınızda sizi rahatsız eden bir şeyler mi yapıyorlar veya söylüyorlar. Onu söyleyin ona göre yorum yapayım. Böyle havada kaldı. Özlüyoruz niye gelmiyorsunuz niye daha sık aramiyorsunuz diye sizi mi sucluyorlar falan ?
evet benim icin tek kizim.. ama evrende degl caim.. senin icinde snein cocugun tektir öyle degilmi canim.. tskler yorum icinçok alıngasınız yukarıda arkadaş kutlamış siz alay ettiğini düşünmüşsünüz. yani sizin gözünüzde şu an çocuğunuz evrende bi tane ve dünya onun etrafında dönüyor beni de yanlış anlamayın ama o günleri çok şükür yaşayıp gördük.Ama çekirdek aile dışındakiler ne kadar sevse de bir yere kadar oluyor.doğum gününü hatırlamayabilirler ya da sizden davet bekleyebilirler.büyütülecek bir durum yok.siz öncelikle kendi dünyanızda mutlu olmaya bakın ayrıntılara takılmayın derim.
evet degilCok mu onemli bosver.
onlar görsün diye degil ama paylastim zaten. tekler yorum icin :)Valla burda kocasının tarafı arayıp sormasa mutluluktan oruç tutacak o kadar kişi var ki
Böyle şeylere takılmayın bence. ne guzel kendi halinize bırakmışlar sizi . Karışan eden yok . Siz plan yapmışken ellerinde pasta çıkıp gelseler planlarınızı alt üst etseler çok mu daha iyi. Kendiniz eşinizle kutlayın. Cok da istiyorsanız sosyal medyada paylaşın i ki fotoğraf mesaj yerine ulaşır zaten :)
merhaba arkadaslar,
kizim esimin tarafindan ilk torun 5 gün önce 1 yasina girdi.. ama sözde özlüyoruz seviyoruz dillerinden düsmez hic bir zaman ama kesinlikle bir defa aradiklarini bilmem biz aramasak aylarca aramazlar.. buna cok üzülüyorum ama kendim icin degil ben alistim zaten ama insan oglunu arar onu birak dilinden güya düsürmedigin torunun icin ara bari oda yok.. bunlari gectim kizim 1 yasina girdi ne aradilar nede akilarina geldi.. görümcem olsun kaynim olsun onlar arada bir yazar bende yazarim konusuruz hersey sorup ediyorlar ama kizimin yine dogum günü kimsenin aklina gelipte kutlanmadi bende tabiki bisey demedim ben dedikten sonra ne manasi kalir :S siz olsaniz ne yaparsiniz nasil davranirsiniz?? sözde bide ölüp bitiyorar kizima
özlüyorsunuz niye gelmiyorsunuz diye birsey yok.. onlar hic aramaz ama biz arariz ama aramayalim 1 hafta onlar aramaz aranmayi beklerler sonradan neden aramadiniz diye sorarlar sadece :)
biz kutlariz aslada unutmayiz :)
hangi nickler anlayamadim ben?
onalri cagirmak gibi bi sansim yoktu tr deler. bende dogum gununden hoslanan birisi degilim.. ama kizim 1 yasina girdigi icin ailecek ufak birsey yaptik.. tskler yorum icinyani bazi aileler yada insanlar icin dogum gununun bir anlami yok zaten bizim kulturumuzde olan birseyde degil sonradan katilmis birsey, ozellikle bazi yaslilar icin bir anlami yok, anadolu kulturunde daha cok sunnet dugunu var ,dis hedigi (bugdayi) var ,dogduktan sonra mevlutu falan var, hayirli olsuna gelip altin takma var yani. Simdiler bu dogum gunu yok babay showerlar falan cidden cok itici olmaya basladi bence. Herneyse demek istedigim adamlarin kulturunde yoksa bu zamaninda kendi cocuklarininkini falanda hic kutlamadilarsa cok birsey beklememek lazim. Bence hic umursamayin yani yada cok buyuk partili falan birsey yapmak istersede seneye hazirlayip herkesi bilhassa arayip cagirirsini boylece sorun kalmaz herkes gelir.
cok kes söyledim ama yinede ayni.. esimle birlikte hep arariz ilk o konusur sonra ben arada sorunda yok :) tskler yorum icinHep biz arıyoruz biraz da siz arayın, özlediyseniz bir telefon etsenize diye biraz uygun bir dille sorsana. Ya da sordun mu ne diyorlar?
Sen mi ariyorsun esin mi? Ben eşimin ailesini aramak hiç aklıma gelmez. Önemli bir konu varsa merak ettiğim o zaman arıyorum.
Kızını da bu tarz şeylere önem vererek yetiştirme derim. İnsanlar böyle aramazlar sormazlar sen arayınca hiç aramiyorsun diye sitem ederler. Ben de hiç anlamam. 3 ay görüşmemisiz bir arkadaşımla aklima gelmis aramışım hayırsız hiç aramiyorsun diyor. Ulan sen arasana çok hayirliysan. Ya da bir yıl olmuş neredeyse hiç görüşmemisiz aramış hiç aramiyorsun diyor. Bir yıldır gorusmuyorsak demek ki sen de aramiyorsundur.
onalri cagirmak gibi bi sansim yoktu tr deler. bende dogum gununden hoslanan birisi degilim.. ama kizim 1 yasina girdigi icin ailecek ufak birsey yaptik.. tskler yorum icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?