- 8 Ağustos 2014
- 170
- 32
- 123
- Konu Sahibi elifsude90
-
bu sinirli halimde yorumunla beni güldürdün cnm ya :) çok iyi tarif etmişsin..bu kocalara beyin naklini yasallaştırmak lazım nasıl bir genetik nasıl bir kromozom nasıl bir hücre hepsinde salt değişmez aynı..vay arkadaş bi ana baba bu heriflerde mi var .sanacan ki eşeylü üredik biz yumurta kabuğundan çıktık cismi belirsiz mahlukat kuluçkaya yattı ya da leylekler getirdi bizi..ne bu anama babama gardaşıma ben verecem sneinkinide verecem kimden gelirse verecem ..ee niye evlendik hacııı
aynen alıntı yapabilirsin kocana canım telif hakkını veriyorum..bu sinirli halimde yorumunla beni güldürdün cnm ya :) çok iyi tarif etmişsin..
sinirlenmek ne kelime kafayı sıyırıcam bigün. Ama iş eşlerde bitiyor yani onların bi sınır koyması lazım yoksa onlar hep ister sonu yokGaliba herkes bu tip sorunlar yaşıyor. Sende benim kadar sinirleniyormusun
bunu ezberleyip kocamın sömürülmeye başladığı ilk fırsatta söyleceğim cnm :)aynen alıntı yapabilirsin kocana canım telif hakkını veriyorum..
daha ne bekliyon boşanan kadının sözleri misali donunuda mı alsınlarbunu ezberleyip kocamın sömürülmeye başladığı ilk fırsatta söyleceğim cnm :)
cnm ben eşimle konuşma, maaşımı vermeme, tartışma gibi gibi yöntemler deniyorum ama üstüne gittikçe mi düzelmiyor anlamadım. En son bi evlilik danışmanına götüreceğim herhaldesinirlenmek ne kelime kafayı sıyırıcam bigün. Ama iş eşlerde bitiyor yani onların bi sınır koyması lazım yoksa onlar hep ister sonu yok
ya aslında vur kafasına al ekmeğini gibi biri değilim ama iş evlilik olunca insan mecburen kendini frenliyor :Sd
daha ne bekliyon boşanan kadının sözleri misali donunuda mı alsınlar
O zaman sende akıllı olacaksın. Onlar tilki ise sen çakal olacaksın. Bu hayatta iyilik yapmak sevap almak gerektiğine çok inanırım. Ama enayi yerine konmaya dayanamıyorum . Valla ben sinirlendim buradan. Akıllı ol. Ben çareyi eşimi ikimiz girtla Gi mi za kadar borca sokmak ta buldum. Gittim 150 bin TL lik eve girmeye ikna ettim. Şimdi aldigimiz toplam maaşı yüzde doksan i evimizin borcuna gidiyor. E haliyle kimseye de beş kuruş para kalmıyor. Abisi bile sordu evin borcu ne zaman bitecek diye düşün benim es im deki aileyi. Çok beklerler. Evin borcunun bitmesine iki ay kala yani 2016 temmuz da bi de son model araba aldırır iki sene de onun borcunu öderim. Sonrada çocuk olur zaten Allah in izniyle . Çocuğun adına bi hesap açar para yatırımı yaparım yada bireysel emeklilik zaten çocuk olursa çocuğumuzun riski der çıkarım Zir nik koklatmam. Böyle dediğime bakma bende çalışıyorum. Kendi kazandığım la kendimize alalım yeter. Başka şey istemem.inan annesiyle babasıyla konuşmuyorum. Mümkün olduğunca uzak kaçmaya çalışıyorum.Kayınbabam çok sessiz. Saman altından su yürüten birisi. O da tıpkı diğerleri gibi ne koprarsak kar diye düşünüyor. Bunlar ailecek bi tuhaf
Tıpkı anlattıklarını uygulamaya çalışacağım. Bazen canıma tak ediyo ama kavgayla gürültüyle çözüm bulamadım. Hatta tartıştıkça o ailesine daha çok bağlandı. İlk adım ev konusunda ikna etmek galiba. Yorumun için çok sağol cnmO zaman sende akıllı olacaksın. Onlar tilki ise sen çakal olacaksın. Bu hayatta iyilik yapmak sevap almak gerektiğine çok inanırım. Ama enayi yerine konmaya dayanamıyorum . Valla ben sinirlendim buradan. Akıllı ol. Ben çareyi eşimi ikimiz girtla Gi mi za kadar borca sokmak ta buldum. Gittim 150 bin TL lik eve girmeye ikna ettim. Şimdi aldigimiz toplam maaşı yüzde doksan i evimizin borcuna gidiyor. E haliyle kimseye de beş kuruş para kalmıyor. Abisi bile sordu evin borcu ne zaman bitecek diye düşün benim es im deki aileyi. Çok beklerler. Evin borcunun bitmesine iki ay kala yani 2016 temmuz da bi de son model araba aldırır iki sene de onun borcunu öderim. Sonrada çocuk olur zaten Allah in izniyle . Çocuğun adına bi hesap açar para yatırımı yaparım yada bireysel emeklilik zaten çocuk olursa çocuğumuzun riski der çıkarım Zir nik koklatmam. Böyle dediğime bakma bende çalışıyorum. Kendi kazandığım la kendimize alalım yeter. Başka şey istemem.
Neyse başka çözüm gelmedi aklıma.
Eşinin ailesiyle sakin muhatap olma.
Sinirlenen de olma. Sakinca çözmeye çalış. Tatlı dille hallet akıllı ol.
yok canm evlilik danışmanı bile değişteremez onları. Benim eşim bayılıyor ailesi için bişeyler almaya. Biz evimiz için eşya alırken şunuda annemlere alalım onlarınki eskimiş bozuk. e be adam sen yeni evleniyosun önce bi kendi evini düzde yani. Hatta ben üstüme başıma bişey aldığımda şunu da X'e (kızkardeşi) alalım der. yani düşün bana telefon alırken bile bi tane de kardeşine alıyor abartmıyorum cidden. ya valla ihtiyaçları olsa gücüme gitmeyecek. ha birde ben daha çalışmaya başlamadım birde çalışsam ve benim maaşımıda onlara verecek vallaha pıçaklarımm.cnm ben eşimle konuşma, maaşımı vermeme, tartışma gibi gibi yöntemler deniyorum ama üstüne gittikçe mi düzelmiyor anlamadım. En son bi evlilik danışmanına götüreceğim herhalde
Tıpkı anlattıklarını uygulamaya çalışacağım. Bazen canıma tak ediyo ama kavgayla gürültüyle çözüm bulamadım. Hatta tartıştıkça o ailesine daha çok bağlandı. İlk adım ev konusunda ikna etmek galiba. Yorumun için çok sağol cnm
aynen anlattıkların bizde de oluyor. Eşya alsak dediğin gibi annesigilide düşüyor. Hatta ayıptır söylemesi 2 gün önce balık yiyorduk. Ben bundan 20 tane alıp donduruyum. Bizimkilere götüreyim dedi. Güler misin ağlar mısın? Onlarsız boğazından lokma geçmiyoryok canm evlilik danışmanı bile değişteremez onları. Benim eşim bayılıyor ailesi için bişeyler almaya. Biz evimiz için eşya alırken şunuda annemlere alalım onlarınki eskimiş bozuk. e be adam sen yeni evleniyosun önce bi kendi evini düzde yani. Hatta ben üstüme başıma bişey aldığımda şunu da X'e (kızkardeşi) alalım der. yani düşün bana telefon alırken bile bi tane de kardeşine alıyor abartmıyorum cidden. ya valla ihtiyaçları olsa gücüme gitmeyecek. ha birde ben daha çalışmaya başlamadım birde çalışsam ve benim maaşımıda onlara verecek vallaha pıçaklarımm.
Pic ak la ma dostumyok canm evlilik danışmanı bile değişteremez onları. Benim eşim bayılıyor ailesi için bişeyler almaya. Biz evimiz için eşya alırken şunuda annemlere alalım onlarınki eskimiş bozuk. e be adam sen yeni evleniyosun önce bi kendi evini düzde yani. Hatta ben üstüme başıma bişey aldığımda şunu da X'e (kızkardeşi) alalım der. yani düşün bana telefon alırken bile bi tane de kardeşine alıyor abartmıyorum cidden. ya valla ihtiyaçları olsa gücüme gitmeyecek. ha birde ben daha çalışmaya başlamadım birde çalışsam ve benim maaşımıda onlara verecek vallaha pıçaklarımm.
aynen canım tartışmak çözüm değil gerçekten. Bu sefer sizin huzurunuz bozuluyor ve dediğin gibi daha çok bağlanıyor ailesine.Tıpkı anlattıklarını uygulamaya çalışacağım. Bazen canıma tak ediyo ama kavgayla gürültüyle çözüm bulamadım. Hatta tartıştıkça o ailesine daha çok bağlandı. İlk adım ev konusunda ikna etmek galiba. Yorumun için çok sağol cnm
sevdiğine bende inanıyorum ama canım biz evlendil evleneli ailesi hakkında çok tartıştık. bende akıllı davranamadım galiba. ilk aklıma geleni söyledim. Şimdi düşününce doğru söylüyosun ailesi hakkında konuşmamam gerek. Çözüm olsaydı şimdiye çözerdim. Yavaş yavaş ikna etmeye başlayacağım inşallah :) beni çok rahatlattınYa teşekkür e gerek yok inan ki akıllı ol yeter. Eşinin seni sevdiğini düşünüyorum öyle hissettim. Seni seven bi erkeğe damardan girersen biraz da akıllı olursan herseyi yaptırabilirsin .
Birinci kural : asla ailesi hakkında esinlenerek tartışma. Ailesini esin seçme di. Bunu unutma.
Ikinci kural : asla ve asla ailesini eleştirme
Sen ailesi hakkında konuştukça o ailesi olacak gıcık insanlar kiymeti biner koruma ihtiyacı duyar daha da bağlanır. Sakın ha. Çok sinirlendim mi bi arkadaşına anlat buraya yaz. Çözüm ararı z ama esine asla belli dahi etme.
Ve dediğim gibi. Ben eşime söyle damardan girmiştim işte 3 günlük dünya Allah korusun başımıza bi iş gelse napalım bi evimiz bile yok . Eve ayşe yle ahmet girmiş biz de eve mi gir şek ki. Vs vs sen çoğaltma örnekleri. Arazi iyi tutmaya bak. Ancak tatlı dille yapabilirsin. Hayır derse üstüne gitme. Yavaş yavaş damardan vereceksin.
aynen öle dostum. bizde yakında ev almaya düşünüyoruz hatta ben o ''yakında' süre zarfını mümkün olduğunca öne almaya çalışayım. o zman da devam ederse bu durum bu sefer kendimi pıçaklarım ahanda buraya yazıyorumPic ak la ma dostum
Sen o çok akıllı Koçani ii bi borca şok.
Yani sürekli duvara TOS la ma nin mantığı var mı öyle düşün. Eşine ailesi hakkinda konuştun mu evet konuştun. Peki çözüm oldu mu bu yolsevdiğine bende inanıyorum ama canım biz evlendil evleneli ailesi hakkında çok tartıştık. bende akıllı davranamadım galiba. ilk aklıma geleni söyledim. Şimdi düşününce doğru söylüyosun ailesi hakkında konuşmamam gerek. Çözüm olsaydı şimdiye çözerdim. Yavaş yavaş ikna etmeye başlayacağım inşallah :) beni çok rahatlattın
borç kabarık olunca bişey yapamazlar umarımmmmaynen öle dostum. bizde yakında ev almaya düşünüyoruz hatta ben o ''yakında' süre zarfını mümkün olduğunca öne almaya çalışayım. o zman da devam ederse bu durum bu sefer kendimi pıçaklarım ahanda buraya yazıyorum
tamam sen işi çözmüşsün tavsiyeler bombaaYa teşekkür e gerek yok inan ki akıllı ol yeter. Eşinin seni sevdiğini düşünüyorum öyle hissettim. Seni seven bi erkeğe damardan girersen biraz da akıllı olursan herseyi yaptırabilirsin .
Birinci kural : asla ailesi hakkında esinlenerek tartışma. Ailesini esin seçme di. Bunu unutma.
Ikinci kural : asla ve asla ailesini eleştirme
Sen ailesi hakkında konuştukça o ailesi olacak gıcık insanlar kiymeti biner koruma ihtiyacı duyar daha da bağlanır. Sakın ha. Çok sinirlendim mi bi arkadaşına anlat buraya yaz. Çözüm ararı z ama esine asla belli dahi etme.
Ve dediğim gibi. Ben eşime söyle damardan girmiştim işte 3 günlük dünya Allah korusun başımıza bi iş gelse napalım bi evimiz bile yok . Eve ayşe yle ahmet girmiş biz de eve mi gir şek ki. Vs vs sen çoğaltma örnekleri. Arazi iyi tutmaya bak. Ancak tatlı dille yapabilirsin. Hayır derse üstüne gitme. Yavaş yavaş damardan vereceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?