- 16 Nisan 2016
- 480
- 414
- 103
Aynen dediğiniz gibi ikiside çalışıyor ne kopardık o kar mantığındalar benim anladığım kadarıyla.benim ailem kızım paranı çar çur etme biriktir derken bunlar böyle yapıyor.İyiymiş valla, siz sabahın köründe kalkın, gidin çalışın, eve gelin ev işi yapın, yemek vb. uğraşın, ama eşinizin ailesi kenara altın koyduğu hâlde sizden para istesin dursun. Böyle ailelerin mantığı şudur: Nasıl olsa ikisi de çalışıyor, yaparlar, öderler, sıkışmazlar, o kadar para kazanıyorlar, verseler ne olur... Oldu canım, o kızcağız da bunun için çalışıyor bütün gün, kocamın ailesi rahat etsin diye! Kocana fikrini açıkça söyle bence. Sen de lüks içinde yaşamıyorsun gibi görünüyor zaten.
en son gittiğimizde annem benim için tereyağ peynir bilmem bi sürü şey almış köyden.dönüşte kaynanaya gittik annemin koyduklarını görünce yine ne topladın diyor öyle zoruma gitti ki senden bişe beklemiyorum istemiyorum birde annemin yaptığına laf ediyor.çok doluyum bu konuda.kocam fikrimi çok ii biliyor ama ben böyle kızınca eminim gizliden göndermeye devam etcek