eşimin ailesi !! rica etsem bakar mısınız ?

Bu kanun hükmünün şartları ne?

şartı mesela annen baban veya çocuğun sen bakmadığın para göndermediğin zaman yoksulluğa düşecek bu yoksulluk kelimesinin içini doldurmak hakimin takdir yetkisinde
kardeşler açısından ise yardım edecek kişi refah içinde olmak zorunda durumu çok iyi olmak zorunda

Bu kanun ortalara düşerse çok yuvalar yıkılır...

Biz bu mesajı silelim bence, arkadan okuyan erkeklere kulp olacak bi daha da kimseye bişey diyemeyecek kadınlar

Arkadaşlar şşşt aramızda

mesela sen yardım etmezsen yoksul duruma düşecekse anne baba ve çocuklara yardım etmekle yükümlüsün
bu yoksulluk kavramını hakim belirler
kardeşler söz konusu ise yardım edecek kişi refah içinde olmalı maddi durumu çok iyi olmalı
baba zaten biliyordur ablalardan çıkarı olmayacağını ya da onlar belki çalışmıyorsa ondan dolayı direkt oğluna dava açmıştır.

Tam pisliğin tekiymis adam bunu araştırıp oğlunu zor duruma düşürmek ne
Eli ayağı sağlam çalışmıyor hala haytalik pesinde karısına çocuğuna bakmıyor kendi zikkimalanacak diye oğlu ve karısı sıkıntı çekiyor

E bu durumda en refah içinde yaşayan kişi dükkanı olan abla değil mi, ucu çok açık ben olsam karşı dava açarım, oğlumun geliri 6 bin der dava açarsın ama o gelirin içinde gelinin de hakkı var ve kp alt ya da üst soyumuz olmuyo,6 binden gelini çık atıyorum gelir 3 bin kaldı,oda anca bana yetiyo diyip iyi bir avukatla pekala siyrılabilir, gösterir giderlerini

Millet çocuğuna nafaka zor veriyo verenler komik rakamlar veriyo çalışmayan baba mı alacak ben delirirdim heralde

inşallah benim kaynana öğrenmez bunu allahım kriiiizz peki çocuk babalıktan Red davası açsa soybağını kesse yine de vermek zorunda mı? Anneyi/babayı reddetse kardeşi/abisi bu yoksulluk nafakası davasını açabilir mi? Rabbim sen koru

yok canım ben diyeceğimi eşime dedim şimdi açtım alışveriş sitesini alışveriş yapıyorum. eşime de söyledim tmm dedi. hayır deme şansı yok zaten böyle bi durumda... kredi kartının eki bende var. alıcam şimdi ne alacaksam en mantıklı yol bu olduğunu düşünüyorum

Mesela bu adam bi yerden emekli değil mi,neden çalışmadı çocuklarına bakmadı diye pekala mahkemeye savunma yapılabilir,motor alıp kaza yapmış sorumsuz hareketleri var vs vs diye uzar gider böyle bir savunmayla eşin mahkeme falan kaybetmez bence ama babamla davalık mi olayım diyodur

orasını bilmiyorum canım. işte insan ana baba oluyor ama adam olamıyor ne yapacaksın.. Allah daha beterinden saklasın

evet işte eşim yanaşmaz buna. bunu ona desem ne kadar katı kalplisin diyebilir bana. diyorum ya bazen kendisine de söylüyorum. çok iyi niyetlisin çok canın yanar daha diyorum. ben gibi ol biraz diyorum

altsoy ya da üstsoy olunca yardım edecek kişinin maddi durumunun çok iyi olması gerekmiyor önemli olan yardım isteyen kişinin durumunun kötü olması
kardeş söz konusu olsaydı dediğin gibi yapılabilirdi

Doğru yoldasınız bunu unutmayın erkeklere çok vicdan yaramıyor biraz harcayacaksinki kıymetin olsun yoksa bu benim.icin harcamiyor yemiyor giymiyor diye kimse kimseye madalya takmıyor üstelik çalışıyorsunuz bence maaşınızın kontrolünü alın elinize ne bu böyle çalış didin adam babasına yedirsin

altsoy ya da üstsoy olunca yardım edecek kişinin maddi durumunun çok iyi olması gerekmiyor önemli olan yardım isteyen kişinin durumunun kötü olması
kardeş söz konusu olsaydı dediğin gibi yapılabilirdi
anaamm daha çok başımız ağrıycak desene

doğru canım hakısın. hem bu durumda kavga da etmiycez şidmiye kadar etmediğimiz gibi. para bulursa göndersin, ama ben de istediğimi alırım. bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…