eşimin ailesi !! rica etsem bakar mısınız ?

ben de afedersin kendimi yırtıyorum. ay başı gelsin halıları yıkatmaya verelim diye 20 gündür erteliyorum. peehh .. boşuna ertelemişim adam babasına yolladı, ben kalakaldım

Çok düşünceli olma boşver. Kocan artık ayrı bi sorumluluk sahibi. Ailesi bilincinde değilde kendisi olsun. Çocuğunuzda olucak sanırım. Tamam artık çok çok zorda kalmadıkları sürece o kadar yardımcı olmamalı. Sen söyle artık eksiklerini hemen. Halılar yıkamaya gidicek de sonra hemen bi eksik bul şu alıncak bu alıncak de eve borçlandır eşini.

bence bilmediğiniz bir şey var, hiçbir mahkeme evlat babasına para göndermedi diye onu suçlu çıkarmaz. anlamsız geldi.

eşiniz de biraz uğraşmak istemiyor belli
parayı ödemek işine geliyor sizin maaşa güveniyor
Bence de parayi vermek istiyor esine de bahane olarak bu durumu veriyor olavilir yani babasina vermek istemiyorsa bile ailesine vermek istiyor ugrassa evine zamaninda bakmadigindan ailesiyle ilgilenmediginden kendisine ayri ev actigindan dunya kadar şey bulunur

Ayy resmen saç bas yolduran bir karar bu doğurup sokaga atan analar çocuğunun üstünde sigara söndüren babalar biraz durumunu düzelten çocuklarını bir de böyle uzsunler

Ama yaşlılar icin olan maaşı da alıyormuş devlettenm gene de bakmak zorunda mıymış bence o kural bu kp ye uymuyor.

Aynisini sende ona yap ailene para gonder nasilms anlasin hatta ailen istemiosa git ne eksigi varsa al

Artık kendinizden kismayin, elinizde varsa ihtiyaçlarınızı kesinlikle ertelemeyin. En azından ben yiyemeden başkaları yedi demezsiniz. Varsa paranız size var, yoksa da size yok.

Valla canm ben senin yerinde olsam artık kendimi kısıtlamam belki sen harcama yaparsan eşinde ailesine durumu usulüyle anlatır

Mahkemenin öngördüğü miktar neyse sadece annesine göndersin.Ama bunu banka üzerinden ispatli şekilde yapsın. Babası tekrar mahkemeye verirse de ben hangi birine bakayım. Adam olsun da çalışsın diyebilir en azından yani hukukçu değilim ama bu şekilde sıyrılabilir sanırım.Tabi boşanmamışlarsa bu şartı sağlamış olduğunu düşünüyorum. İhtiyaç sahibi olmadığı halde sömürmeye çalışanlar ve asalak gibi yaşamaya alışmış tipler dışında anne baba eğer muhtaçsa evlat bi zahmet yardım etsin zaten. Bunun yasal zorunluluk olduğunu bilmiyordum ama böyle olması güzelmiş.

Kocani borca sok istediklerini al.
Ben cozumu boyle boyle buluyorum.
Cebinde para kalmiyor ailesine yedircek.
Araba alirken pahalisini aldirdim.
Telefon alirkende pahalisini aldirdim.
Hep borc bunlar odicek.
Simdi 5 tas istiyorum mesela taksitle falan nasil alirsa alacak.
Boyle boyle ye parasini bosversene elalem yicene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…