eşimin ailesi !! rica etsem bakar mısınız ?

Kp çapkınlık peşinde. Oğlunun parasıyla gününü gün ediyor. Motor falan. Çok kötü bir durum sizin için. Babası olduğu için eşin ister istemez kıramayıp para gönderiyor. Böyle baba olmaz olsun. İnsan evladını böyle zor durumda bırakmamalı. Bir şey deseniz kötü olacaksınız, demeseniz, giden parayı bırak bu şekilde kullanılmak asap bozucu. Allah size peygamber sabrı versin.

eşim annesini terk edip gönderdiği paralarla motor aldığından dolayı kızıyor, para göndermiycem diyor 1-2 ay göndermeyince mahkemeye veriyor
Nasıl yani mahkemeye veriyor. O keyif yapacak diye oğlunun para yollamak zorunluluğu mu var. Yuh bu nasıl baba. Çocuğunu mahkemeye veriyor. Tam bir kaşık suda boğmalık.

sağol canım ben de internetten eksiklerimi aldım az önce napayım

evet ben de sinir oluyorum ablasının dükkanları var ama hep piyangodan biz çıkıyoruz sinir bozucu

Sen istediğini alırsın da canım bu seferde vay maddi sıkıntı bilmem ne der surat asılır cinsel isteksizlik vs sen uğraşacan gene
o konuya değinerek hiç bişey yapmadım az önce de yapmadım. dedim şu şu eksiğim vardı onları alıcam tmm dedi ben de aldım. o konuyu gündeme getirsem ben kötü olucam. böyle olunca tartışma da olmıcak

Yemeyenin malını yerler işte... Hiç tutumlu olcam diye uğraşma canının istediği her şeyi al.

Hatta Yargıtay bir kararında bu konu ile şöyle der:
“Yardım nafakası, zarurete düşen hısmın yaşamını sürdürebilmesi için zorunlu yardım isteğidir. Yardım nafakası isteyenin kusuru ile yardıma muhtaç duruma düşmüş olması, yükümlüyü borcundan kurtarmamaktadır. Aile bağlarının herhangi bir nedenle zayıflamış olması da yükümlülüğü ortadan kaldıran bir neden olarak düzenlenmemiştir. Yardım nafakasının koşulları objektiftir ve bu koşulların gerçekleşmesi halinde nafaka borcu doğmaktadır. Davacı 70 yaşlarında, nafaka yükümlüsü oğul refah içerisindedir. Aile bağları babanın kusuru ile zayıflamıştır. Ne var ki, Medeni Kanun’un 2. maddesindeki dürüstlük kuralı, bu koşullarda davalı oğlun nafaka yükümlülüğünü ortadan kaldıran bir neden olarak kabul edilmemelidir. Oğlun, yardıma muhtaç duruma gelmiş olan babasına karşı asgari yaşama giderlerini karşılama borcu, dürüstlük kuralı gereği ortadan kaldırılamaz. Aksini gerektirir. Zira, altsoyun (oğlun) üstsoya(babaya) karşı yardım yükümlülüğü ile üstsoyun altsoya karşı olan yardım yükümlülüğünün ahlaki, geleneksel ve toplumsal nedenleri farklıdır.”

pff ciddi mi?
ilk defa duydum bunu..

Yani bu durumda yapılacak en mantıklı şey gelirleri ayırmak çocuk olunca zaten masrafta artacak mahkemeye de verse oralı olmayın
evet iyi bi rest çekmeli artık babasına . yarınbi gün bebek olacak, biz burda lojmanda kalıyoruz, burdan gidince kendi evimize geçicez. eşya alıncak, falan filan. azıcık vicdan varsa istemez dicem de o da yok. o zmn eşim de üstünden atsın kaç yıldır ben veriyorum şimdi de ablam versin diye

ne güzel yazmışın. şimdi hamileyim iyice salmaya başladım. halsizlik bulantılar filan ama az önce daha alışveriş yaptım. bebişim doğarsa o zaman bak neler yapıyorum bebişime kendime kocama.. o zman kendi evimize de geçicez bulsun para da göreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…