- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi ayakkabikutusu
Siz çalışıyor musunuz
evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz çalışıyor musunuz
Bir de bunların içinde yaşanan onca şeyden benim sadece son para mevzusunu paylaşmış olmam. Kaynanamın yüzünden düşük yaptığımda kahkahalarla baklava dağıtmasından kaynımın üstüme yürümesinden kayınpederimin hakaretlerinden bahsetmemiş olmam ve kendi paramı kazanabilecek olmam her şeye rağmen sineye çekmeye çalışmam bu da yetmezmiş gibi eşimi de sakinleştirmem benim hatam sanrım
Çok istiyorsanız siz ailenize bakın o zaman 20 30 yılın hakkını ödeyin. Ihtiyaç sahibi olsa elbette veririm fakat kiracı olan benim küçük bebeği ve birsürü masrafı olanda benim kaynanam gülün evleri var kalkıp deseydi o zaman oğlumsun gelinimsin kiraya çıkma bizim evde otur. Ayrıca tarlaları var her sene o kadar çok para alıyor ki 2 sene çok rahat geçinebilir kalkipta ben her ay onlara para veremem canım. Ihtiyaç sahibi olsa amenna fakat bu şartlar altında benden lütfen bu konu hakkında olumlu bir yorum beklemeyingayet başarı hikayesi gibi anlatmışsınız gülücüklerle okuyan herkes de anlayacaktır. hatta altta da yazmışsınız inşallah sende de işe yarar yoksa ömür boyu sömürürler diye. sömüren de anne baba ha değil mi, anne baba 20-30 yıl bakar gıkları çıkmaz, evlat refaha eriştiği anda benim hayatım benim param benim ailem der. ne güzel memleketmiş.
Suz değil eşinizi geçer.Eşimin ailesi sürekli para istiyor o da napayım annem heves etmiş diyip gönderiyolar. Kaç kez oldu. Hem de 1 liralık şeye 2 lira diyip istiyolar. Bende yeni evliyim bir sürü şeye heves ediyorum ama kimseyi darlamıyorum. Sürekli acıtasyon yapıp para koparıyolar. Bizim de ihtiyacımız var diyince size ne lazım olcak diyorlar. Para için tartışmak istemediğimden susmaya çalışıyorum ama şu an acil ihtiyaçalrımız olmasına rağmen allem edip kallem edip aldılar yine. Eşim de isteyerek vermiyo durumdan rahaysız ama çok anlayışsızlar. Bu durumun önüne nasıl geçebilirim böyle bi durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?
Ağzına sağlık canım yazcaklarimi yazmışsınNe kadar gereksiz bir duyar kasılmış :)
Anne baba evladından ihtiyaç duyduğu zaman ister seve seve verilir. Anne baba bir şey istemezken özel bir gerekçe olmaksızın sırf mutlu olsunlar diye jest yapılır. Ama ihtiyaçları yokken neden sürekli para verilsin ki? Her evin bir düzeni var.
Çalışmayan kadın diye bir şey yoktur. Kadın ev hanımıysa dahi o evin işlerini yaparak bir mesai harcamaktadır bu nedenle eve gelen gelir üzerinde söz sahibidir.
Ben çok merak ettim, işlerini kaybedip evde oturmaya bir süre mecbur olan hanımefendiler kendi ihtiyaçlarını karşılayamazken,ihtiyacı olmadığı halde para isteyerek kendilerini zor durumda bırakan kayınvalide ve kayınbabasına aldığı kültürle kaç ay sükunetini koruyabilir? İçten içe dahi olsa kızmaz mı?
Sınanmadığı durumlar üzerine konuşmak çok kolay :)
Annelik, babalık hakkı ödenemeyecek bir hak ama çocuk yapan her anne baba zaten onu bakıp büyütmek, bunu da karşılıksız yapmak durumundadır.
Hep beraber hastanedeydik hastaneye istemişti tatlııyı. Tesadüf değildi yani.Başınız sağolsun ve çok geçmiş olsun. Bu tarz kritik noktalarda yaşanan şeyler asla unutulmuyor ve bir kez yüz göz olunduktan sonra asla bir şey olmamışçasına yeni bir sayfa açılamıyor. Konudan uzaklaşacağız belki ama denk mi geldi baklava dağıtması? Çünkü ben kimsenin torununu kaybettiği için böyle bir şey yapacak kadar kötü olduğunu düşünmek istemiyorum. Hiç bir gerekçeyle kayınbabanız hakaret edemez, kaynınız da üzerinize yürüyemez. Siz de bir annenin evladısınız. E hal böyleyken; yani ilişkiniz güllük gülistanlık değilken para vermek istememeniz (ihyiyaçları olması durumu hariç) normal tabii. Bir de sizden alıp sizin üzerinize yürüyen kaynınıza veriyorlarmış. Gerçekten sinir bozucu. Eşinizi sakinleştirin kırıcı olmasın tabii ama "boşver ver sen" diyip sonra içinize de atmayın. Umarım çözersiniz bu durumu. Ben olsam "yok" der ve açıklama yapmam. Birine hayır dedikten sonra ne açıklama yapacağımız bizde baskı oluşturur. Oysa ki hayır hayırdır. Açıklama yapmaya lüzum yoktur. Böyle düşünerek rahatlatın kendinizi.
Kv kpin aylik geliri yok mu ..? Emekli maasi falan ..? Insanda biraz utanma olur ya bunlar evlatlarini para kaynagi olarak görüyor herhaldeEşimin ailesi sürekli para istiyor o da napayım annem heves etmiş diyip gönderiyolar. Kaç kez oldu. Hem de 1 liralık şeye 2 lira diyip istiyolar. Bende yeni evliyim bir sürü şeye heves ediyorum ama kimseyi darlamıyorum. Sürekli acıtasyon yapıp para koparıyolar. Bizim de ihtiyacımız var diyince size ne lazım olcak diyorlar. Para için tartışmak istemediğimden susmaya çalışıyorum ama şu an acil ihtiyaçalrımız olmasına rağmen allem edip kallem edip aldılar yine. Eşim de isteyerek vermiyo durumdan rahaysız ama çok anlayışsızlar. Bu durumun önüne nasıl geçebilirim böyle bi durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?
inşallah çözülür hallolur, tabi ki bazı insanlar gömleğiyle bile kavga edecek kadar geçimsiz ancak bu hayat da eşimin muhasebesini tutacağım kadar uzun gelmiyor bana. hayat kısa ve boş, cidden insanlar bunun farkına varmalıEki Görüntüle 2285454
aileye verilen yardımlardan varlık felsefesine bağladım![]()
O zaman paraları var ki yükseltmişler diyecekler. Ne olursa olsun inanmıyorlar işte...Aynısının tıpkısı valahi yaa. Her evin bi yiyeni oluyo o da bi türlü biz olamıyoruz. Bi de bizden alıp öbür çocuğuna vermesi var tabi. Neresinden tutsak elimizde kalıyo. Arabanın modelini yükselticez belki o zaman inanırlar borcumız olduğuna
Her fırsatta. Yakın olsak arabasının benzinini bile koydururMeblag onemli. Mesele ne kadar istiyolar. 200 300 gibi mi? Ya da ne sıklıkla istiyorlar?bir de bir ailenin yeni evlenmis cocugundan surekli para istemek bana cok mide bulandirici geliyor. Boyle aileye asla saygi duymam. Gidip gelmek bile istemem.