Eşimin Ailesi Tarafından Önemsenmemek...

Nasıl yani? Eltiniz uğraşmak istese doğurup size mi verecekti?

KV ve görümce kendilerince öyle düşünmüşler. Benim bu konuşmadan çok çok sonra haberim oldu. Kaldı ki asla böyle birşeyi kabul etmezdim. Zaten çoktan evlat edinme başvurumuzu yapıp sıraya girdik.

KV ve görümce kendilerince öyle düşünmüşler. Benim bu konuşmadan çok çok sonra haberim oldu. Kaldı ki asla böyle birşeyi kabul etmezdim. Zaten çoktan evlat edinme başvurumuzu yapıp sıraya girdik.
Kimsesiz bir çocuğa 'elalemin p.çi'
diyen bir kv'deden çok da incelik ve
nezaket hatta insanlık beklememek lazım,
ne dersiniz?
Ne kadar duyarsız ve cahilce bir yaklaşım.
Çocuk masumiyetinden habersiz ve vicdansız,merhametsiz insanlara,
eğer ailemizden birileriyse mecburen;
merhaba,iyi akşamlar,
yeter de artar bile.
Samimi olmaya gerek yok.

Senin fikrini alıp sormadan plan yapıyorlarsa kendi başına parti versinler ben olsam gitmezdim kendine geçerli sebep bul gitme. Her gel dediklerinde gidersen böyle davranırlar çok yanlış bir durum...

Sizin önemsenmemekten çok daha büyük sorunlarınız var. Banlanmamak adına bişey yazmak istemiyorum.
Boşverin önemsemesinler sizi. Hatta konuşmasınlar.
Bu zihniyetteki insanlar! Evlat edindiğiniz çocuğu da üzebilir.

burda güzel bir davet var, eşine süpriz yapılıyor belliki...bunda art niyet arıyacak ne var...izinmi alacaklar gelin hanımdan...
Kv adayi oldugunuzdan galiba sizin yorumlariniz beni çok çekiyor özellikle takip ediyorum çoguna da katiliyorum. Gelin hanimdan izin mi alinacak demissiniz. Gelin hanim kv nin oglunun eşi oluyor zira bu sebepten bir kutlama plani yapilacaksa bu eltiyle degil gelinle yapilir. Eltim niye konu sahibin eşinin dogum gününu planliyor yahu , kendi eşinin dogum gününü konu sahibi planlasa hoşuna gider miydi ? Plani yapip haber veriyorlar ve uygun mu degil mi sormuyorlar kendilerinin müsaitligine göre ayarlamişlar. Kv olsun görümce olsun elti olsun eşle ilgili bir durumu gelinle planlamasi gerekir . Konu sahini esinin ailesince yok sayilmiş zaten bundan sebep duruma dertleniyor.

Geçerli sebep bulmanıza gerek yok,var zaten.eşimin doğum gününü 3 hafta önceden değil,gününde kutlayacağız.siz isterseniz kutlayın ben katılmayacağım.ve ayrıca eltimle değil benimle plan yapmalısınız.eltimle planı onun eşi için yaparsınız...demek çok mu zor?neden çekiniyorsunuz Allah aşkına...bir söz var s..çan geçiyor diye.susana saygı duymuyorlar.

Yapilan plan güzel olsa da sizden habersiz yapilmasi hoş olmamiş gerçekten. Sizin yerinizde olsam plana ayak uydururdum . Lakin tekrarlanmamasi icin kv ve eltiye bir dahaki planlarina sizi de ortak etmeleri gerektigini söylemelisiniz.

O şekilde söyleyen görümceydi ama eminim kv de aynı şekilde düşünüyor.

Kaldı ki bir yemek daveti varsa eltimin değil ev sahibi olan kv arayıp haber vermesi gerekir diye düşünüyorum.
O da var tabiki. Birlikte yaşasalar neyse derim ama kayınvaldenin araması lazım. Ne o yemeğe giderim ne de doğum gününü onlarla kutlarım. Her zaman bu şekilde miydi?

Plan yapmama fırsat kalmıyor ki ama. Daha 3 hafta var doğum gününe. Geçen yıl da kesin hatırlamıyorum ama 2 ya da 3 hafta önce kutladılar yine.
Ya arkadasım ben mesela boyle seylerde gıtmek ve gelmelerını ıstemıyorsam o gun haberlesırız o gun gelsın konusuruz dıye dıye ertelıyorum ve kendı bıldıgımı okuyorum. Sen bence planını yap evde falan değil imkanın varsa guzel bır yer ayarla 1 2 gün kalıncak şekılde esınde hayır dıyemesın ödemesini de yapki sonra aman iptal et gıbı bahane suremesın. Ve başbaşa olun. Böyle şeyleri senin düşünüp ayarlaman onlara haber vermen sızde toplanmanız lazım onların dusunmesı degıl . Ama senınde agzın laf yapmıyor bence ben sakayla karısık derdım yanı rahatsız oldugumu en basıtı tamam eltıcım senın esının dogum gununde de organıze ısı bende derdım bakalım nasılmıs anlardı

Kaldı ki bir yemek daveti varsa eltimin değil ev sahibi olan kv arayıp haber vermesi gerekir diye düşünüyorum.
O da var tabiki. Birlikte yaşasalar neyse derim ama kayınvaldenin araması lazım. Ne o yemeğe giderim ne de doğum gününü onlarla kutlarım. Her zaman bu şekilde miydi?

O kadar haklisin ki.Cocuga diyecekleri laf simdiden belli.Yetim biri boyle bir sey duysa ne kadar uzulur! Cok can acitir bunlar.Allah evlatlarimizi anasiz babasiz birakmasin.Anasiz babasiz evlatlarimizi da boyle insanlarin eline dusurmesin.

O kadar haklisin ki.Cocuga diyecekleri laf simdiden belli.Yetim biri boyle bir sey duysa ne kadar uzulur! Cok can acitir bunlar.Allah evlatlarimizi anasiz babasiz birakmasin.Anasiz babasiz evlatlarimizi da boyle insanlarin eline dusurmesin.

Çocuk konusunda çok hassasız. Ne ben ne eşim asla izin vermeyiz onu üzmelerine. O gün de gereken cevabı eşim verdi. Hele bebek geldikten sonra tekrarlanırsa bu davranış beni önemsemeseler de eşimi kaybedeceklerini çok iyi bilirler.

ben esimin dogumgununu baskalari ile kutlamam, yalnizken veya ailecek (cekirdek aile) kutlarim,
denk gelirse esimin ailesi ile kendi ailem ile ayrica da kutlayabilirim tabi,
o yuzden birileri boyle bir plan yapsa hic uzulmem, aksine sevinirim, ne guzel iki kez kutlanacak diye,
zira kendiminki zaten bellidir ve bize ozeldir.

bence hiiic uzulmeyin, siz kendi planiniza gore esinizin dogumgununu istediginiz gibi kutlayin,
ha benim surprizim bozulacak diyorsaniz, siz onlardan da once kutlayin ozel bir surpriziniz olacaksa, olmayacaksa da yapin yani, guzel seyler bunlar :)

diger anlattiginiz meselelerden dolayi cok dolmussunuz ve su an patliyorsunuz anliyorum,
yeri geldiginde cevabinizi verin ki boyle gereksiz zamanlarda sismeyin bos yere,
o cocukla ilgili soyledigi laflardan turu zaten gorusmeseniz sonuna kadar haklisiniz.

Benim de böyle emrivaki yapan bir arkadaşım var arar beni, bilerek açmam ardından da mesaj atar bir saate sendeyim haberin olsun diye üç beş gün önceden haber vermek yok planın var mı diye sormak yok. Bir yaptı müsait değilim dışarıdayım keşke önceden söyleseydin dedim, iki yaptı arkadaşlarım var evde kırk defa söylemem mi gerekiyor haber ve le bir sor diye dedim, üç oldu bu sefer ne telefonunu açtım ne de mesajına geri döndüm bir hafta o yazana kadar da konuşmadık.
Diyeceğim o ki gitmeyin böyle bir saygısızlık şekli yok, müsait degilizi anlamıyorlarsa anlamasınlar oturup yesin kv biricik eltisiyle kocana yapılan pastayı. Bir iki öğrenecekler sizi de adam yerine koyup sormayı ona göre de plan yapmayı. Siz fazla yumuşaksınız sanırım karı koca öyle mi? Benim eşim yumuşaktır ama benden dolayı herkes sınırını çizgisini bilir eşime kalsa herkes saf yerine koyup kullanacak bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…