- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi cesursincap
-
Nasıl yani? Eltiniz uğraşmak istese doğurup size mi verecekti?elalemin p...ini alamazsın, eltine söyledik size de doğursun diye ama ben uğraşamam dedi"
Nasıl yani? Eltiniz uğraşmak istese doğurup size mi verecekti?
Kimsesiz bir çocuğa 'elalemin p.çi'KV ve görümce kendilerince öyle düşünmüşler. Benim bu konuşmadan çok çok sonra haberim oldu. Kaldı ki asla böyle birşeyi kabul etmezdim. Zaten çoktan evlat edinme başvurumuzu yapıp sıraya girdik.
Sizin önemsenmemekten çok daha büyük sorunlarınız var. Banlanmamak adına bişey yazmak istemiyorum.KV ve görümce kendilerince öyle düşünmüşler. Benim bu konuşmadan çok çok sonra haberim oldu. Kaldı ki asla böyle birşeyi kabul etmezdim. Zaten çoktan evlat edinme başvurumuzu yapıp sıraya girdik.
Tam sürpriz...arada 1 ay olunca adam hiç suphelenmeden gidecek annesine yemeğe..de sürpriz olunca ne oluyodu onu bilemedimBidahakine 2 ay önceden kutla bari bu ne ya 3 hafta önce doğum günümü olur..
Kv adayi oldugunuzdan galiba sizin yorumlariniz beni çok çekiyor özellikle takip ediyorum çoguna da katiliyorum. Gelin hanimdan izin mi alinacak demissiniz. Gelin hanim kv nin oglunun eşi oluyor zira bu sebepten bir kutlama plani yapilacaksa bu eltiyle degil gelinle yapilir. Eltim niye konu sahibin eşinin dogum gününu planliyor yahu , kendi eşinin dogum gününü konu sahibi planlasa hoşuna gider miydi ? Plani yapip haber veriyorlar ve uygun mu degil mi sormuyorlar kendilerinin müsaitligine göre ayarlamişlar. Kv olsun görümce olsun elti olsun eşle ilgili bir durumu gelinle planlamasi gerekir . Konu sahini esinin ailesince yok sayilmiş zaten bundan sebep duruma dertleniyor.burda güzel bir davet var, eşine süpriz yapılıyor belliki...bunda art niyet arıyacak ne var...izinmi alacaklar gelin hanımdan...
Yapilan plan güzel olsa da sizden habersiz yapilmasi hoş olmamiş gerçekten. Sizin yerinizde olsam plana ayak uydururdum . Lakin tekrarlanmamasi icin kv ve eltiye bir dahaki planlarina sizi de ortak etmeleri gerektigini söylemelisiniz.Bu durumla ilgili geçmiş konularım var. Hala değişen birşey yok. Sadece hamile olduğum için kv haftada 2 kez arıyor artık bebeği sormak için. Öğle arası ailenin gözbebeği olan eltim aradı. Haftasonu kv hepimizi yemeğe çağırıyormuş ve orada hep birlikteyken eşimin 3 hafta sonra olan doğumgününü kutlamayı düşünüyorlarmış. Geçen haftasonu eltim müsait olmadığı için bu haftasonuna ertelenmiş. Canımı sıkan durum şu ki hep ailenin diğer fertlerine uymamız bekleniyor. Sırf bu durum canımı sıktığı için bu haftasonu müsait değiliz dedim ama henüz geçerli bir neden de bulamadım. Eltim ısrar ediyor bu haftasonu olsun diye. Ben eşimin doğumgünü olan hafta kutlarız dedim ama pek memnun olmadı. Şimdi biliyorum ki bu haftasonu için ısrarlar devam edecek, onları ikna etmem beklenecek. Her zaman aynı şey. Hep onlar çok meşgul de biz boş gezenin boş kalfasıyız gibi bütün planlar yapılıp en son bize haber veriliyor. Bu durumdan çok rahatsızım. Siz olsanız ne yapardınız eşinizin hatrı için bir kez daha onlara mı uyardınız yoksa kendi bildiğiniz de inat mı ederdiniz?
Tam da öyle.izin alacaklar gelin hanımdan.burda güzel bir davet var, eşine süpriz yapılıyor belliki...bunda art niyet arıyacak ne var...izinmi alacaklar gelin hanımdan...
Tam sürpriz...arada 1 ay olunca adam hiç suphelenmeden gidecek annesine yemeğe..de sürpriz olunca ne oluyodu onu bilemedim
Kimsesiz bir çocuğa 'elalemin p.çi'
diyen bir kv'deden çok da incelik ve
nezaket hatta insanlık beklememek lazım,
ne dersiniz?
Ne kadar duyarsız ve cahilce bir yaklaşım.
Çocuk masumiyetinden habersiz ve vicdansız,merhametsiz insanlara,
eğer ailemizden birileriyse mecburen;
merhaba,iyi akşamlar,
yeter de artar bile.
Samimi olmaya gerek yok.
O da var tabiki. Birlikte yaşasalar neyse derim ama kayınvaldenin araması lazım. Ne o yemeğe giderim ne de doğum gününü onlarla kutlarım. Her zaman bu şekilde miydi?Kaldı ki bir yemek daveti varsa eltimin değil ev sahibi olan kv arayıp haber vermesi gerekir diye düşünüyorum.
Ya arkadasım ben mesela boyle seylerde gıtmek ve gelmelerını ıstemıyorsam o gun haberlesırız o gun gelsın konusuruz dıye dıye ertelıyorum ve kendı bıldıgımı okuyorum. Sen bence planını yap evde falan değil imkanın varsa guzel bır yer ayarla 1 2 gün kalıncak şekılde esınde hayır dıyemesın ödemesini de yapki sonra aman iptal et gıbı bahane suremesın. Ve başbaşa olun. Böyle şeyleri senin düşünüp ayarlaman onlara haber vermen sızde toplanmanız lazım onların dusunmesı degıl . Ama senınde agzın laf yapmıyor bence ben sakayla karısık derdım yanı rahatsız oldugumu en basıtı tamam eltıcım senın esının dogum gununde de organıze ısı bende derdım bakalım nasılmıs anlardıPlan yapmama fırsat kalmıyor ki ama. Daha 3 hafta var doğum gününe. Geçen yıl da kesin hatırlamıyorum ama 2 ya da 3 hafta önce kutladılar yine.
O da var tabiki. Birlikte yaşasalar neyse derim ama kayınvaldenin araması lazım. Ne o yemeğe giderim ne de doğum gününü onlarla kutlarım. Her zaman bu şekilde miydi?Kaldı ki bir yemek daveti varsa eltimin değil ev sahibi olan kv arayıp haber vermesi gerekir diye düşünüyorum.
Sizin önemsenmemekten çok daha büyük sorunlarınız var. Banlanmamak adına bişey yazmak istemiyorum.
Boşverin önemsemesinler sizi. Hatta konuşmasınlar.
Bu zihniyetteki insanlar! Evlat edindiğiniz çocuğu da üzebilir.
O kadar haklisin ki.Cocuga diyecekleri laf simdiden belli.Yetim biri boyle bir sey duysa ne kadar uzulur! Cok can acitir bunlar.Allah evlatlarimizi anasiz babasiz birakmasin.Anasiz babasiz evlatlarimizi da boyle insanlarin eline dusurmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?