Bastan diger geline bu kadar sey yapacaklarini nerden bilsinBaştan kabul etmeyecektiniz şuan yapacak bişi yok
Aynen öyle ben bizde bu yok dediklerinde doğrudur yoktur deyip istemedim. Bana yokmuş şimdi anladım.Bastan diger geline bu kadar sey yapacaklarini nerden bilsin
Başkası onu ilgilendirmez ki başka gelin bile olmasa kendi söz çiçeğini yapmayı kabul etmicekti durumunuz olunca evleniriz dicekti bu kadar sorunsa. sonra herkesin içinde kalıyo böyle şeylerBastan diger geline bu kadar sey yapacaklarini nerden bilsin
Eşimle ünivesitede tanıştık ailesiyle istemeye gelmeden hemen önce. Fakat ikinci gelinleri akraba3 yıl önceki maddi durumları şimdiki gibi mıydı?
3 yıl önceki ruh halleri aynı mıydı? ( kimi aileler bilmiyor ne alınıp verilecek)
istenen gelin miydiniz?
O gelin bence istemesini bilmiş belki kaynınızda demiştir ailesine bu olacak şu olacak.Siz eşinizle sessiz kalmışsınız çok,siz istemeyincede onların işine gelmiş.Siz eşinize dicektiniz ne gerekiyosa o da ailesine ileticekti bu yapılacak vs diyeMerhaba kızlar, yaklaşık 3 buçuk yıllık evliyim. Şuanda kaynim nişanlı 1 yıl sonra düğünü var. Sorunum şu ki bana yapılmayan hersey yeni gelinlerine yapılıyor. Biz eşimle yaptık herseyimizi esyalarimizı birlikte aldık dugunumuzu ikimiz yaptık. Nisanda erkek tarafının takması gereken bilezigi dahi ortak aldık. Onların takacaği bilezigi kendim aldım. Söz çiçeğini bile kendim aldım. Neden derseniz karşımda ne alalım ne yapalım diyen kimse yoktu ben de kendim aldım. Nisan kıyafetini eşimle aldık gibi. Şimdi kız istemede bile bilezik yaptılar tektaş aldılar. Gelinin kıyafetini onlar aldı. Oturacaklari evi baştan sona yaptırıyorlar. Şimdiden mobilyalarıni halılarıni almışlar. Bana 5 bilezik göndermiş eşimle kayınvalidem Seti sorduğumda bizde set kolye yok dediler suan o da yapılmış yeni gelinlerine. Evet çok kırıldım üzüldüm suan nefret duygusuyla doluyum. Kaldiramıyorum bu ayrımı. Nasıl davranmalıyım. Bu haksizliga uğramış, asagilanmis hissini nasıl aşabilirim önerilerinizi bekliyorum.
Benim kayınvalide de çok ayrımcılık yapıyor. Ayrımcılık yaptığını da kabul etmiyor. Başa çıkılmıyor. Elti de bu yapılan dururmu normal görüyor. Bu ve başka sebeplerden elti ile görüşmüyorum. Kayınvalide ile de çok mesafeliyim. Hiç arayıp sormam. Senede 3-4 defa bir araya gelirim.Merhaba kızlar, yaklaşık 3 buçuk yıllık evliyim. Şuanda kaynim nişanlı 1 yıl sonra düğünü var. Sorunum şu ki bana yapılmayan hersey yeni gelinlerine yapılıyor. Biz eşimle yaptık herseyimizi esyalarimizı birlikte aldık dugunumuzu ikimiz yaptık. Nisanda erkek tarafının takması gereken bilezigi dahi ortak aldık. Onların takacaği bilezigi kendim aldım. Söz çiçeğini bile kendim aldım. Neden derseniz karşımda ne alalım ne yapalım diyen kimse yoktu ben de kendim aldım. Nisan kıyafetini eşimle aldık gibi. Şimdi kız istemede bile bilezik yaptılar tektaş aldılar. Gelinin kıyafetini onlar aldı. Oturacaklari evi baştan sona yaptırıyorlar. Şimdiden mobilyalarıni halılarıni almışlar. Bana 5 bilezik göndermiş eşimle kayınvalidem Seti sorduğumda bizde set kolye yok dediler suan o da yapılmış yeni gelinlerine. Evet çok kırıldım üzüldüm suan nefret duygusuyla doluyum. Kaldiramıyorum bu ayrımı. Nasıl davranmalıyım. Bu haksizliga uğramış, asagilanmis hissini nasıl aşabilirim önerilerinizi bekliyorum.
Sadece maddi değil manevi olarak da yapılanlar var. Ailemi hiç arayıp sormadilar ki usuldur kız tarafı aranır bişey yapılmasa daYahu neden aşağılanıyorsunuz ki.
Ben de evlenirken 5 kuruş almadım. Size gene 5 bilezik gelmiş.
Eltime her şey yapıldı. Helal olsun.
Benim sağlığım huzurum yerindeyse sorun yok.
Siz de takmayın.
Hayır mesafeli davranıyorum doğal olarak fakat kötü bir söz dahi olmadı aramızda. Tabi kalbini bilemem kimseninistenmeye gelin miydiniz?
kv ile aranız nasıldır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?