Esimin ailesi tarafindan yapilan ayrim

Fırsat bence bu senşn için uzaklaş onlardan dile de getir onların ne hali varsa görsün sendr bir yabancı misafir gibi davran artık

Öyle yapmaya çalışıyorum. Sürekli arayıp düğün salonu tuttuk mobilyayı aldık Vs. Sağolsunlar daha fazla üzerime geliyorlar
Ararsalar Açma telefonu.. bir bahane bul konuyu açmak isterlerse değiştir :) dinleme oralı olma.. kıskanılcak bir durum yok aslında.. Keşke Eşimle çok mutlu olsaydım yuvam dağılmasaydı da eltilerime altın yağdırsalardı.. keşke eşim beni sevseydi sırtımdan hancerlemeseydi...

Manevi değerı ne yapmalıyım? Nasılsın nasıl gidiyor bile sorulmayinca şimdi sanırım diğerlerine de takildim

Neden nişanda çiçeğe kadar sen aldın?
Söyleseydin sevgiline şu alınacak bunu biz alıcaz bunu siz falan diye.
Bunları yapamayan düğünü nasıl yapacak diye düşünmeliydin.
Olan olmuş artık
Mümkün olduğunca mesafeli ol koşuşturma el gibi git tebrik et takını tak dön
Yapılacak başka birşey yok çünkü
Ses çıkarsan bak bak çekemedi diyecekler kalkıp da bi set de sana takmayacaklar o yüzden gerek yok

üzüldüm haklısın değmez insanlar mutsuz ol diye yüzünü baka baka neler yapıyor neler söylüyor

O AN eşimde yoktu ben aldım o da yapayalnız kaldı

Zamanında istememişsiniz, üstlenmişsiniz şimdi yeni geline yapılınca mı dank etti? Ne yapabilirsiniz bu saatten sonra? Ancak söylenirsiniz, huzursuzluk çıkarırsınız kendi kendinizin huzurunu bozarsınız. Başka bir işe yaramaz.

Aynen durumu yaşadım gün geldi keser döndü sap döndü
Sen şimdi beklemede kal yeni geline herşeyi yapmışlar beklenti büyük olacak yeni gelinde beklentileri karşılamazsa hakkında atıp tutacaklar biz herşeyi yaptık el üstünde tuttuk bize yaptığına bak diyecekler ozaman sizde yeri geldiğinde taşı yerine koyarsınız
Bakın o zaman değeriniz ne kadarda artacak

belkide siz istemediğiniz için zamanında oralı olmadılar şimdiki gelin herşeyi çataçat istedi ve aldılar..artık sizin zamanınızın üzerinden geçmiş olan olmuş gereksiz şeylerle ne kendinizi üzün nede eşinizle aranızda bunu sorun yapın boşverin...

Senin ki yine iyimiş benim düğünümde kv em 4 bilezik yaparım diğerinede aynısını yaptım dedi kabul ettim 2 bilziği eşim yaptı 1 ini kv yaptı düğünde 2 bilezik parası topladı gitti ayrıca eşimede düğünden önce demişki düğünden sonra yengene bi bilezik yapıcam güya benim bileziğim kalınmış. Benim eşimde saf ne var bunda diyo benim eşim bana bilezik alacak kv eltiye alacak benim eşim bana ev alsa demekki o da eltinin ev eksiğini tamamlıcak birde düğün yapmışlar gibi düğünde takılanları alacakmış haspam alacaklarını almışsın zaten 3 5 kişi hediye taktı gözü onlarda kaldı düğünden beri görüşmüyorum kendileriyle aklın varsa sende öyle yap

sabir diyorum bekleyeceğiz hayat ne gösterecek

İçinde kalacağına kv nizle konusun bence.Anne madem yapılacakları edilecekleri biliyordunuz bizi eşimle düğün sırasına neden yalnız bıraktınız diyin,çok büyük vebale girdiniz,neden evlat ayrımcılığı yapıyorsunuz deyin?Böyle içinize atarak hasta olursunuz,biraz da onlar sıkıntı yapsınlar.

Evet tek kelime etmedim onlara Son zamanlarda fazla taktım kafama. Çok sıkıntı çekince ne bileyim üzüldum isté. Takmamam gerektiğini biliyorum da kalbim öyle demiyor

Aman boşverin :)) böyle yapanların acısı öyle bir çıkıyor ki... size de keyifle izlemek düşüyor bizimkiler de yıllar evvel hiç bir şey yapmadılari üç beş birşeyler o kadar. Sonradan öğrendim ki eltiye düğüne varana kadar yapılmış. Ama ne oldu, eltinin yuvasına kadar karışmaya hak gördüler, her şeyde sözleri geçiyordu. Benim evime ise anca merhaba merhaba yapabildiler. Canım isterse eve davet ettim, canım istemedi "müsait değilim"i çektim... ooooh mis gibi hem de!

Ayrıca kendinizi değersiz hissetmeyin, o yapılanlar bir gün yaşlanınca çöreklenebilecekleri bir yuva arama çabaları biraz da. Daha iyi, yuvanızı kurtarmışsınız bu sayede.

Evet birgün küçük gelinim ve küçük oğlum bize bakar düşüncesi. Eşim dedikı onlar bakmaz biz bakarız. İnan içimden Bakarız demek gelmiyor. Allah muhtaç etmesin kimseyi hickimseye

İki Çocuğunuz arasında eşit davranmiyorsaniz evet gün gelir sorarlar neden diye

Eşin sorar da sana noluyor ki? Bu kadar önemliyse evlenmeseydin. Eltime ne yapildi ne takildi bilmeden evlendim 5 yildir da bilmiyorum. Umurumda da değil.
Kp, kvden herhangi bir altin, eşya talebimiz olmadi, hiçbirseyimi eşimin ailesi satin almadi. Bu para mevzularini bu kadar içinde buyutup sinirlenecek ne var anlam veremiyorum ben. Eşimin ailesi bana deger verse nolur vermese nolur yeter ki çeneleri kapali dursun, haddini bilsin herkes, sevgisi hiç lazim degil.☺

Eşimin çektiği sıkıntı ikimizi de etkiliyor. Ben eşim yalnız kaldı diye istemedim sustum, o kadar kaliteli olmasa da olur şu da olmayiversin dedim. Ailesi şimdi olduğu gibi o zaman da çocuklarının arkasında dursaydı maddi demiyorum sadece manevi olarak da bu kadar uzulmezdik. AiLenin sana destek vermesi o kadar

Evet birgün küçük gelinim ve küçük oğlum bize bakar düşüncesi. Eşim dedikı onlar bakmaz biz bakarız. İnan içimden Bakarız demek gelmiyor. Allah muhtaç etmesin kimseyi hickimseye

Ooo eşiniz ondan hiççç emin olmasın benimki de yıllar evvel öyleydi, "biz bakarız, onlar başımızın tacı" diye ama öyle olaylar yaşadık ve gerçek yüzlerini gördü ki, şimdi diyor destek olurum ama eve almam (örneğin kvalide ve kpedere tatil ayarlamıştık bir keresinde İzmir'de lüks bir otelde başbaşa bir hafta, sürpriz yapmıştık aklımızca, her şey ödenmiş vs. Neyse onlar da hediyeyi beğenmeyip keşke güneyde bir yerler olsaydı, İzmir çok güzel değilmiş dediler ve gitmemek, değiştirmek için mırın kırın yaptılar. Allahtan otelle konuştuk da o dönem, taa genel müdüre ulaştık, detaylı anlatınca anlayış gösterip paramızı iade ettiler)

O yüzden o kadar emin olmasın, hayat çok şey öğretiyor insana Ayrıca da size böyle davranmış birilerine de bakmak zorunda değilsiniz tabii ki.

Ayrica yaşanacak olanları ve yaşananlara vereceğimiz tepkileri ne yazik ki çoğu zaman bilemiyoruz.

:) fazla dusunemeyeceksin insanları haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…