Esimin ailesi tarafindan yapilan ayrim

Ya başta kabul etmeyecektiniz, o kadar. Şimdi ona şunu yaptılar bana bunu yaptılar muhabbeti hiç hoş değil. Ne yapacaksınız ''ona da almayacaksınız mı diyeceksiniz? Ya da benimkileri de verin o zaman mı ?

Allah aşkına eşinizle mutlu iseniz, gidin evinize oturun mutluluğunuzu yaşayın yaaa ...

Yahu neden aşağılanıyorsunuz ki.
Ben de evlenirken 5 kuruş almadım. Size gene 5 bilezik gelmiş.
Eltime her şey yapıldı. Helal olsun.
Benim sağlığım huzurum yerindeyse sorun yok.

Siz de takmayın.
Maddi durum aynı iken iki çocuğun iki gelinin arasında maddi ve maddi bir tarafà manevi ayrım yapılıyorsa beni değersizlestirmek istediklerini hissediyorum

Evet sorunda buydu onların yapmayınca sormayinca sürekli üstlendik eşimle

En başından bu durumu kabul etmeyecektin.. 5 bilezik göndermiş kendilerinin farkındalar. bence boşuna sinir oluyorsun hatalarını telafi etmeye calısıyorlar. eşin ile mutlumusun ona bak..
düğünden önce 5 bilezik göndermişler. Yani ne yapalım yada ne adettir dememek için eşimle 5 bilezik gönderildi

Maddi durum aynı iken iki çocuğun iki gelinin arasında maddi ve maddi bir tarafà manevi ayrım yapılıyorsa beni değersizlestirmek istediklerini hissediyorum

Diyelim ki her şeyi yaptılar ama huzurunuz ve sağlığınız yok.
O zaman nasıl hissedersiniz kendinizi.
Valla sağlık ve huzur gibisi yok. Bir abla olarak tavsiyem budur. Belki de anneniz yaşındayım. Benden gençlere tavsiye sakın böyle ufak tefek şeyleri kafaya takmayın. Yarının ne getireceği belli olmaz. Gün gelir bu gününüzü ararsınız.

Elinizdeki huzuru, sağlığı korumaya bakın.

Eşimle ünivesitede tanıştık ailesiyle istemeye gelmeden hemen önce. Fakat ikinci gelinleri akraba
Hep aynı hikaye işte, siz severek evlendiniz, eşiniz istedi, diğer gelinlerini ise kendileri istedi ve akraba. Onlarda tüm âdetleri üzerine getirecekler.

Diğer gelinden beklentileri de farklı olacak muhtemelen. Uzun vadede siz daha rahat edersiniz. Evet şuan can sıkıcı ama yapılacak birşey yok.

Zamanında aileniz esinizin ailesiyle korunacaktı yapılacak edilecekleri. Erkek tarafının yapacağı şeyleri boşuna üstlenmişsiniz, sormuyorlarsa da siz söyleyecektiniz. Ama geçen geçmiş, çok takilmamaya çalışın.

3 yıl önceki maddi durumları şimdiki gibi mıydı?
3 yıl önceki ruh halleri aynı mıydı? ( kimi aileler bilmiyor ne alınıp verilecek)
istenen gelin miydiniz?
Maddi durumlari aynıydı. Ruh halleri de öyle. Daha önce bir kızlarını evlendirmisler. Ne alınıp ne yapılacagını biliyorlar. Sadece ben akraba değildim. Kızı akraba ile evli şimdiki gelini de akraba

saĺla gitsin

Doğru bunun da farkindayim ama o kadar sıkıntı çektik ki sanırım bu durum üzdü yıprattı beni. Bazılarınin önüne sunuluyor tümfırsatlar

düğünden önce 5 bilezik göndermişler. Yani ne yapalım yada ne adettir dememek için eşimle 5 bilezik gönderildi
5 Bilezik almıssın Sevinmelisin Ben Bilezik falan görmedim mesela ? Kafana takma Rabbim o kadar büyük ki... Sizin hakkınızı İlahi adalet olarak alacak Sabırlı ol ve seyret :)

Ben bunu anlamiyorum. Madem herseye raziydin, niye simdi yan çiziyorsun? Sen raziydin diye, diger gelindemi öyle olmak zorunda? Belli ki senin esin daha sessiz, kaynin böyle seylerde üste çikmayi biliyor. Bide akrabaymis, kayin aile hava atmak istiyor.

Benim pek umrumda olmazda diger eltiye neler yapiliyor diye. Önemli olan esim ile huzurum. Yeter ki bana ve evliligime karismasinlar, çoçugumu sevsinler, bulustugumuzda saygilili olalim karsilikli. Kayin aileden tek beklentim budur.

Sende kendini nefret ile doldurma. Onlari gördügünde normal, saygili karsila. Esin ile bu konuda tartisma. Huzurunu bozma. En azindan ilerde basina kakacaklari birsey yok.

5 Bilezik almıssın Sevinmelisin Ben Bilezik falan görmedim mesela ? Kafana takma Rabbim o kadar büyük ki... Sizin hakkınızı İlahi adalet olarak alacak Sabırlı ol ve seyret :)
Rabbim büyük haklısin kimseyi kimseyé muhtaç etmesi

Rabbim büyük haklısin kimseyi kimseyé muhtaç etmesi
Ayaklarının üzerinde sağlam dur minnet eyleme.. Rabbimin Cezası kuvvetlidir.. Senin Onlardan Alacağın en güzel intikamın eşinle sırt sırta vererek mutlu olmak...

Ailem de şunu yapın bunu alın diyecek insanlar değil. Öyle olunca da yapayalnız kalıyorsun

yalnız değilsin
Biz de evlenirken kayınvalidem- kayınpederim hiçbir
şey yapmadılar. İstenmeyen gelin değildim, maddi durumları da vardı ama yapmadılar.
Bunlar sorun değil, önemli olan mutluluk. Sen eşinle mutluysan sorun yok.

Ayaklarının üzerinde sağlam dur minnet eyleme.. Rabbimin Cezası kuvvetlidir.. Senin Onlardan Alacağın en güzel intikamın eşinle sırt sırta vererek mutlu olmak...
Öyle yapmaya çalışıyorum. Sürekli arayıp düğün salonu tuttuk mobilyayı aldık Vs. Sağolsunlar daha fazla üzerime geliyorlar

Hayır sorun yapmamaları değil bize yapmazken suan yapmaları. Ben cocugumun birine ne yapıyorsam digerine de onu yapmalıyım diyé düşünüyorum

İki Çocuğunuz arasında eşit davranmiyorsaniz evet gün gelir sorarlar neden diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…