Herkese iyi aksamlar.
Arkadaslar, benim derdim esimin tum ailesiyle ilgili.
Esim universitede Istanbulu kazanarak kasabasindan gelmis ve neredeyse tum ailenin icinde bunu yapabilen tek kisi, mezun olup is hayati derken 15 yildir is hayatinda ve cok iyi yerlere gelmis. Biz tanistigimizda, maasi cok iyi olmasina ragmen hicbir seyi yoktu cunku o kadar sene icinde sadece ailesini mutlu etmis, ustelik sadece anne baba diil kuzenler amcalar herkes sikisan ondan medet umar olmus. Benim maasim onunkinden biraz fazlaydi ve ben hicbir seyi olmamasini sorun etmedim cunku benim bir evim vardi kendime ait orda otururuz beraber biriktirir herseyi yapariz diye dusundum.
1 sene oldu evleneli. Ama hicbir sey degismedi. Herkes herseyi talep etmeye devam etti. Ve hatta esim su an bekar hayatindan daha az para harciyor cunku kira masrafi bitti.
Bugunde ogrendim ki, bir kuzeni istanbula tasinacakmis memleketten ama burda alacagi ucret asgari ucret, ve esim de onlara destek olma sozu vermis her ay. Cunku kuzeni evli ve cocugu var. Mesela tasinma parasini bile esim veriyor hatta evi o bulmus kaporasini O vermis..
Bana artik cok garip gelmeye basladi bu durumlar. Lutfen disardab sizlerin goruslerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler.