Eşimin ailesi ve aynı apartmanda oturma Sorunları -1 :((

onlardaki anneyse sizinki bostan korkuluğu değil yaaa elbette isterse gelip kızına torununa bakacak..
buna engel olmaya hiç kimsenin hakkı yok olamazda zaten:ssz: (böyle düşün)

Eşinle aranda sıkıntı olmadıktan sonra 3. şahısları ilgilendirmez elbette gelecek hatta inadına gelmeliler.

Ama neden konuşmuyorlar ben ona şaşırdım dünürler çok kötü bir durum olsa gerek, arada kalmak.

İzin almam gerektiğini ben şahsen düşünmüyorum canım . Kim düşünebilir ki bunu annem o benim yanımda olmak ister Kayınvalideme öyle bişeyi kesinlikle sormam 2 senedir bıktım artık kısıtlamalarından bişi sormak istemiyorum onlara :17:

hah şöyleee izin almak zorunda değilsin zaten. Eğer kayınvalide annen geldiğinde sorun çıkarmaya kalkarsa öncelikle sakince anneciğim sen de anne oldun bilirsin böyle bir durumda insan ancak öz annesinin elinde rahat eder. sen de iyi bakarsın bana ama o öz annem dersin. alttan alırsın biraz. İnşallah anlar.

yanlış bunun neresinde anlayamadım...
bende olsam tabiki kendi annemin kalmasını isterim bu sizin en doğal hakkınız..
tamda yardıma en çok ihtiyaç duyacağınız bi dönem olacak...
insanın annesine nazı geçer hiç olmazsa daha rahat eder...

doğru söylüyosun arkadaşım annem yanımda olsun yeter bana ...

hah şöyleee izin almak zorunda değilsin zaten. Eğer kayınvalide annen geldiğinde sorun çıkarmaya kalkarsa öncelikle sakince anneciğim sen de anne oldun bilirsin böyle bir durumda insan ancak öz annesinin elinde rahat eder. sen de iyi bakarsın bana ama o öz annem dersin. alttan alırsın biraz. İnşallah anlar.

ayyy arkadaşım tam 1 sene tatlı dilli davrandım alttan aldım anne değil anneciğim dedim yaranamadım . Demek ki farklı olmak gerekiyomuş . Anlamadı bu zamana kadar anlamazzz.

Eşinle aranda sıkıntı olmadıktan sonra 3. şahısları ilgilendirmez elbette gelecek hatta inadına gelmeliler.

Ama neden konuşmuyorlar ben ona şaşırdım dünürler çok kötü bir durum olsa gerek, arada kalmak.

Canım konuşmama sebeplerini açıklıyım sana ;

- Ben eşimle tanıştığımda açıktım.
- Üniversitede okuyodum.
- Boş zamanlarımda çalışıp para kazanıyodum . Geleceğim için.
- Ailem benim üstümü titriyodu.
Ama ne oldu hepsi uçtu gitti Ben ailelerine uygun olmadığım için Aile arasında sorunlar çıktı . Kendi ailemin beni sahiplenmelerini yediremediler. Çareyi benim ailemle düşman olmakla buldular . Buda beni yedi bitirdi. Böyle işte .

Meraba kızlar ,

Hamile kaldığımdan beri kafama takılan bi sorudan dolayı fikirlerinize ihtiyacım var. Kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorum.Kayınvalidem haricinde onun eltisi benim eltim ve akrabaları aynı apartmanda. Aynı apartmanda oturma sorunlarının % 90 ını yaşıyorum. Kendi iş yerimizde çalışıyorum . Nasip olursa doğumdan sonra çalışmıycam. Doğumumda yanımda annemin kalmasını istiyorum.Sizce yanlış mı düşünüyorum ? Annem doğumdan sonra 1-2 hafta yanımda durmak istiyo . Bu arada Eşimin ailesi benim ailemle görüşmüyo . Annemin yanımda kalması yanlış mı kayınvalidem varken. Yorum yaparsanız sevinirim . Şimdiden Teşekkür ederim .:16:

Seni büyüten hayata daha sıkı tutunmanı sağlayan senin hiçbir zaman kötülüğü düşünmeyen ve her zaman yanında olan Annen :) senin en mutlu gününde yanında olup sana yardım etmek istemez mii..Bende hamileyim ve anneme çoook bağlı bir insanımdır.Annemin koynunda yatıp uyumak gibisi yoktur.İster kayınvadem kötü düşünsün ister düşünmesin bu hayata bir kere geldik.Bende kayınvademle aynı apartmanda oturuyoruz.Ve ne olursa olsun anne desemde benim annem gibi hiç bir zaman beni düşünmedi ve sarılmadı.Yapmasıda imkansız !! Hayat kısaa ve yaşamaya değer.Kulaktan dolma bilgilerle sakın canını sıkma.Tabiki karşındaki kişileri üzmeden hareket et.Yeterki aranızdaki saygı sevgi gitmesin ..

Son düzenleme:
ayyy arkadaşım tam 1 sene tatlı dilli davrandım alttan aldım anne değil anneciğim dedim yaranamadım . Demek ki farklı olmak gerekiyomuş . Anlamadı bu zamana kadar anlamazzz.

sen önce alttan al daha da devam ederse üslubunu sertleştirirsin. Böylece hiç olmazsa sana saygısız demeye hakkı olmaz. eşine şikayet ederse de ben alttan aldım, anlamadı. Sonuçta onun da benim annemi üzmeye hakkı yok dersin.

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim . tam 6 aydır bu soruların cevaplarını arıyodum sizden Allah razı olsun ne diyim. Sizle konuşunca içim bi rahatladı .. Ohhh :16:

sen önce alttan al daha da devam ederse üslubunu sertleştirirsin. Böylece hiç olmazsa sana saygısız demeye hakkı olmaz. eşine şikayet ederse de ben alttan aldım, anlamadı. Sonuçta onun da benim annemi üzmeye hakkı yok dersin.

Tamam canım o şekilde yaparımmm

Öncelikle Allah sabır versin diyorum
Aynı bina çok zor olmalı
Ben bazen misaifirliğe bile gidince öyle aşiretçe yaşayan bir binaya, zor dayanıyorum
Hem de hamilesiniz
İşinizde yine aile şirketinde

Neyse soruya gelirsek, annen olursa daha rahat edersin.. Bu senin en doğal hakkın, kimse de annen kadar güzel bakmaz zaten..

Canım bende hamileyim ana gibi yar olmaz annenin ilk doğumunda yanında olup sana sahip çıkması kadar güzel birşey varmı lohusalık zaten en hassas dönem benşm rahmetli ananemde anneme koşardı :(( benim annemde çalışıyor geceleri kalmaya gelecek bana ama o kadar yoruluyorkı gunduz kadın tutayım sana dıyor bende istemıyorum bilmiyorum ne yaparım.

Seni büyüten hayata daha sıkı tutunmanı sağlayan senin hiçbir zaman kötülüğü düşünmeyen ve her zaman yanında olan Annen :) senin en mutlu gününde yanında olup sana yardım etmek istemez mii..Bende hamileyim ve anneme çoook bağlı bir insanımdır.Annemin koynunda yatıp uyumak gibisi yoktur.İster kayınvadem kötü düşünsün ister düşünmesin bu hayata bir kere geldik.Bende kayınvademle aynı apartmanda oturuyoruz.Ve ne olursa olsun anne desemde benim annem gibi hiç bir zaman beni düşünmedi ve sarılmadı.Yapmasıda imkansız !! Hayat kısaa ve yaşamaya değer.Kulaktan dolma bilgilerle sakın canını sıkma.Tabiki karşındaki kişileri üzmeden hareket et.Yeterki aranızdaki saygı sevgi gitmesin ..

Senin doğumun yaklaşmış canım senin yanında annen mi kalıcak acaba ?

Canım bende hamileyim ana gibi yar olmaz annenin ilk doğumunda yanında olup sana sahip çıkması kadar güzel birşey varmı lohusalık zaten en hassas dönem benşm rahmetli ananemde anneme koşardı :(( benim annemde çalışıyor geceleri kalmaya gelecek bana ama o kadar yoruluyorkı gunduz kadın tutayım sana dıyor bende istemıyorum bilmiyorum ne yaparım.

Anne yüreği baksana dayanamıyo kadın ... Bizde anne olcaz Ahh. Gözlerim doldu .

şimdi bana kv düşmanı diyenler çıkacak ama gerçekten kendi annen gibi olmuyor. ben de aynı binada oturuyorum ve beni düşünür sandığım kayınvalidem bana kocaman ağır beşiği kaldırtmaya kalktı. o günden sonra doğrusu yaptığı hiçbir şey bana samimi gelmiyor. kendisine çok kırık ve soğuğum. Artık eskisi kadar yanına da uğramıyorum. mesafe koydum. hatta haftsaonu erken kalkıp kendisiyle mevlide gidemedim diye bana laf sokmaya geldi bugün. oralı bile olmadım. dedim ya samimi bulmuyorum kendisini.

Senin doğumun yaklaşmış canım senin yanında annen mi kalıcak acaba ?

Tabiki mis kokulum annem kalcak.Hamileliğim başından beri eşimin ailesine ve kendi aileme diyorum.Annem gelip kalcak diye.Annemlerde 2 haftada 1 gün kaldım mı sorun yokmuş gibi gözükselerde hareketlerinden belli ediyorlar.Ama ben hiç birini takmıyorum.Hayatımı yaşıyorum oğlumla ve eşimle :)

şimdi bana kv düşmanı diyenler çıkacak ama gerçekten kendi annen gibi olmuyor. ben de aynı binada oturuyorum ve beni düşünür sandığım kayınvalidem bana kocaman ağır beşiği kaldırtmaya kalktı. o günden sonra doğrusu yaptığı hiçbir şey bana samimi gelmiyor. kendisine çok kırık ve soğuğum. Artık eskisi kadar yanına da uğramıyorum. mesafe koydum. hatta haftsaonu erken kalkıp kendisiyle mevlide gidemedim diye bana laf sokmaya geldi bugün. oralı bile olmadım. dedim ya samimi bulmuyorum kendisini.

Düşmanlıkla alakası yok canım öyle deme yaşayan bilir bak bende buraya böyle yazıyorum ama 2 yıldır kv yle hiç bi şekilde kavga etmedim tartışmadım. Hiç bişeyi belli etmedim. İçime attığımdan böyle oldum.Zoruma giden çok şey var ama napıyımm :(((

Back
X