Eşimin ailesi ve aynı apartmanda oturma Sorunları -1 :((

şimdi bana kv düşmanı diyenler çıkacak ama gerçekten kendi annen gibi olmuyor. ben de aynı binada oturuyorum ve beni düşünür sandığım kayınvalidem bana kocaman ağır beşiği kaldırtmaya kalktı. o günden sonra doğrusu yaptığı hiçbir şey bana samimi gelmiyor. kendisine çok kırık ve soğuğum. Artık eskisi kadar yanına da uğramıyorum. mesafe koydum. hatta haftsaonu erken kalkıp kendisiyle mevlide gidemedim diye bana laf sokmaya geldi bugün. oralı bile olmadım. dedim ya samimi bulmuyorum kendisini.

Acaba bizdemi çok duygusallık sorunu oldu.Yada banamı öyle geliyor canım ? Sende benim gibi düşünüyomusun ? Acaba bizim için neler düşüyorlar bu kvdeler :)

Düşmanlıkla alakası yok canım öyle deme yaşayan bilir bak bende buraya böyle yazıyorum ama 2 yıldır kv yle hiç bi şekilde kavga etmedim tartışmadım. Hiç bişeyi belli etmedim. İçime attığımdan böyle oldum.Zoruma giden çok şey var ama napıyımm :(((

aynen ben de senin gibiyim. hatta ilk geldiğimde beni kendi kızları gibi gördüklerini sanıp çok safça davrandım ama sonra gördüm ki kazın ayağı öyle değilmiş.

bu senin en büyük hakkın canım neden ne yalnışı söylermisin
bi insan o haldeyken zorluktayken en cok kimin yanında iyi hisseder kendini anne tabiyki.
Biz bu konuyu kendı kayınvalıdemle konusmustuk daha dogrusu kendısı bana aynen şöyle demişti
kızım ınsan o durumda en cok cekınmeden utanmadan annsıne acılır eder rahat eder demişti..
bence annen gelmeli ve sana bakmalı sen nekadar istersen bu istediğin kadarda olabilir.
aralarındakı problemı yanstmayacaklar ve senın ve bebegın ıcın uzerlerıne dusenı yapacaklar bu senın en dogal hakkın.

aynen ben de senin gibiyim. hatta ilk geldiğimde beni kendi kızları gibi gördüklerini sanıp çok safça davrandım ama sonra gördüm ki kazın ayağı öyle değilmiş.

aynene bende öyle yaptım ama dış kapının dış mandalıymışım haberim yokmuşş.

Acaba bizdemi çok duygusallık sorunu oldu.Yada banamı öyle geliyor canım ? Sende benim gibi düşünüyomusun ? Acaba bizim için neler düşüyorlar bu kvdeler :)

sanırım ben başlarda çok duygusal davrandım. kendi ailemin de olmaması sebebiyle ailem oldu diye birden kendilerine sarıldım ama daha sonra öyle olmadığını acı br şekilde gördüm :(

neler düşündüklerini bir bilsem ben de.

aynene bende öyle yaptım ama dış kapının dış mandalıymışım haberim yokmuşş.

öyle. onlar için el kızından başka bir şey değiliz.

onlar bizim herşeyimize karışır ama biz bir şey söylesek kıyametler kopar. ama şimdi hiçbişeyime karşltırtmıyorum. gözlerim açıldı ama biraz geç.

Annen kadar kimse düşünemez seni
Eşin bile
Kaldı ki eşinin annesi yok bilmem yengesi bakarmış peh..

Geç onları sen, senin tırnağın acısa annen hisseder ve hemen elinden geleni yapar..
Çağır tabi..

sanırım ben başlarda çok duygusal davrandım. kendi ailemin de olmaması sebebiyle ailem oldu diye birden kendilerine sarıldım ama daha sonra öyle olmadığını acı br şekilde gördüm :(

neler düşündüklerini bir bilsem ben de.

Bende bir bilseeem :) Hiç olmazsa kime nasıl davranacağımı iyi bilirim.O zaman kendi dediğini oku yavaş yavaş bi şekilde pat diye söyledin mi ettin mi zorlarına gidiyor.Sırf eşimden dolayı bazı şeylerin cevabını veriyorum.Yoksa bana kalsaa sorduğu soruların cevaplarını bile vermem

Bende bir bilseeem :) Hiç olmazsa kime nasıl davranacağımı iyi bilirim.O zaman kendi dediğini oku yavaş yavaş bi şekilde pat diye söyledin mi ettin mi zorlarına gidiyor.Sırf eşimden dolayı bazı şeylerin cevabını veriyorum.Yoksa bana kalsaa sorduğu soruların cevaplarını bile vermem

bak şimdiye kadar kendilerine hiç saygısızlık yapmadım. hatta küçük görümcem beni çok kırdı çok kötü davrandı ama ben gene de bir şey demedim. kendileri benim herşeyime ama herşeyime karıştılar, söz sahibi oldular eyvallah dedim hem de kv görümceler ve kayın dahil hepsi bir şey söyledi benimle ilgili konularda. ama ben sadece görümcenin bir işi ile ilgili sadece fikir beyan etmek istedim ama beni kötü şekilde susuturdular hep. o yüzden artık soğuğum kırığım.

bak şimdiye kadar kendilerine hiç saygısızlık yapmadım. hatta küçük görümcem beni çok kırdı çok kötü davrandı ama ben gene de bir şey demedim. kendileri benim herşeyime ama herşeyime karıştılar, söz sahibi oldular eyvallah dedim hem de kv görümceler ve kayın dahil hepsi bir şey söyledi benimle ilgili konularda. ama ben sadece görümcenin bir işi ile ilgili sadece fikir beyan etmek istedim ama beni kötü şekilde susuturdular hep. o yüzden artık soğuğum kırığım.

Boşveeer canım hiç olmazsa arkanda iş yapmamışlar sende kimin ne olduğunu görmüş oldun.Ona göre davranırsın.Bende çok sıkıntılı şeyler geçirdim.Düşün bir pc(leptop) alcam.eşime neler dedi nelerrr :) Yook evlatlıktan red ederim söylendi söylendi.Sanki onun parasını yiyorum.Kendim zaten çalışıyorum.Allahıma şükürler olsun kimseye muhtaç değilim muhtaçta bırakmasııın.Biraz bencillik var biliyomusun

O yüzden ne kadar samimiyet o kadar kötü..Sınırı koymak lazım.

Teşekkür ederim değerli yorum için cnm ,

Söz geçirmek diil aslında ama nası diyim sana bişi olsa annesi- babası şunu şöyle yap sana hakkımı helal etmem diyolar her olayda eşim biraz ondan bu şekilde sanırım . ne kadar saçma değil mi ?

Evet çatlasın patlasın , zaten hastaneye gelmez biliyroum benim ailem var diye hastaneye gelmediği için bende annemle birlikte dönerim evime bi bahanem olur :16:

psikoljik baskı yapıyorlar işte,ve bu şekilde sözlerini geçirmeye çalışıyorlar.:19:
bence haksız olan bir anne-babanın
ne bedduası kabul olur, ne de hakkını helal edip etmemesı.

ohh mis gibi anneciğin gelsin:) heralde gelecek, senı doğuran o:) kırk yılda bır gelmiş yani
aağaç kovuğundan çıkmadın ya sende :)

Boşveeer canım hiç olmazsa arkanda iş yapmamışlar sende kimin ne olduğunu görmüş oldun.Ona göre davranırsın.Bende çok sıkıntılı şeyler geçirdim.Düşün bir pc(leptop) alcam.eşime neler dedi nelerrr :) Yook evlatlıktan red ederim söylendi söylendi.Sanki onun parasını yiyorum.Kendim zaten çalışıyorum.Allahıma şükürler olsun kimseye muhtaç değilim muhtaçta bırakmasııın.Biraz bencillik var biliyomusun

O yüzden ne kadar samimiyet o kadar kötü..Sınırı koymak lazım.

Ne ayip yahu sana alinan pcden onlara ne ki

Ben de taki tasarim kursuna gitmek istedim o kursun malzemesi pahali olur gideceksen igneoyasina git diye engellemeye kalktilar Beni. AMA Ben gene istedigim Kursa gittim. Sanki alacagim boncugun parasini bunlardan alacagim Allah muhtac etmesin. Halbuki kucuk kizinin ev kirasi benim evimin kirasiyla odenir o hic goze gozukmez. Neyse...

bir kürtaj bir doğumum oldu ikisindede kayınvalidem baktı çünkü beraber oturuyoruza nnemi çağırma gibi bişansım yoktu ama senın var tabiki çağır gelsin ama kayınvalidemde sağolsun ii baktı bana şimdihakkını yiyemem Allah razı olsun ondan..

annen kalmalı tabiki bunun mevzusunu kvalidenle yapmanın lüzumu bile yok. sormak falan ne gereği var o senin annen ona nazlanacaksın şunu bunu isteyeceksin.mesela kv den istesen adı şımarıklık olur bizde doğum yaptık böyle nazlanmadık olur yaptıklarının adı... hayırlı doğumlar canım şimdiden... :nazar: :49:

ayyy arkadaşım tam 1 sene tatlı dilli davrandım alttan aldım anne değil anneciğim dedim yaranamadım . Demek ki farklı olmak gerekiyomuş . Anlamadı bu zamana kadar anlamazzz.

al benden bi tane daha bende anne demem annecim derim etraftaki herkes görümcelerim akrabaları falan ne tatlı dilli ne cana yakın gelinin var derler ama o gene bir havalarda kırk yılda bir kızım der. arar napıyooon diye konuşur eşime veririm sonra teli ona yavrum kuzum der :) dünyada oysa bir tatlı dil bir güler yüz yetmez mi neden kalp yapmayı tercih etmezler anlamıyorum

al benden bi tane daha bende anne demem annecim derim etraftaki herkes görümcelerim akrabaları falan ne tatlı dilli ne cana yakın gelinin var derler ama o gene bir havalarda kırk yılda bir kızım der. arar napıyooon diye konuşur eşime veririm sonra teli ona yavrum kuzum der :) dünyada oysa bir tatlı dil bir güler yüz yetmez mi neden kalp yapmayı tercih etmezler anlamıyorum

olmuyor canım yaa kesinlikle başkasının annesinden anne olmuyor insana.

Meraba kızlar ,

Hamile kaldığımdan beri kafama takılan bi sorudan dolayı fikirlerinize ihtiyacım var. Kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorum.Kayınvalidem haricinde onun eltisi benim eltim ve akrabaları aynı apartmanda. Aynı apartmanda oturma sorunlarının % 90 ını yaşıyorum. Kendi iş yerimizde çalışıyorum . Nasip olursa doğumdan sonra çalışmıycam. Doğumumda yanımda annemin kalmasını istiyorum.Sizce yanlış mı düşünüyorum ? Annem doğumdan sonra 1-2 hafta yanımda durmak istiyo . Bu arada Eşimin ailesi benim ailemle görüşmüyo . Annemin yanımda kalması yanlış mı kayınvalidem varken. Yorum yaparsanız sevinirim . Şimdiden Teşekkür ederim .:16:

Kendınden ödun verme tabıkı annen kalacak yanında kım ne düşünürse düşünsun

annen kalmalı tabiki bunun mevzusunu kvalidenle yapmanın lüzumu bile yok. sormak falan ne gereği var o senin annen ona nazlanacaksın şunu bunu isteyeceksin.mesela kv den istesen adı şımarıklık olur bizde doğum yaptık böyle nazlanmadık olur yaptıklarının adı... hayırlı doğumlar canım şimdiden... :nazar: :49:

teşekkür ederim canım :) sanada hayırlı doğumlar...

kesinlikle bence de annen kalmalı.benim annemde doğumdan sonra 2 ay kaldı.ailemle farklı şehirlerde yaşıyoruz.Allah razı olsun annecim her türlü kahrımızı çekti.Kayınvalidem de sağolsun yapar ama anneme söylediğim kadar rahat söyleyemezdim isteklerimi.Hiç kasma kendini doğumdan sonra moral çok önemli.iyi bak kendine ve bebişine..

kesinlikle bence de annen kalmalı.benim annemde doğumdan sonra 2 ay kaldı.ailemle farklı şehirlerde yaşıyoruz.Allah razı olsun annecim her türlü kahrımızı çekti.Kayınvalidem de sağolsun yapar ama anneme söylediğim kadar rahat söyleyemezdim isteklerimi.Hiç kasma kendini doğumdan sonra moral çok önemli.iyi bak kendine ve bebişine..

Teşekkür ederim hayatım sende kendine iyi bak :16:

Back
X