Eşimin ailesi ve aynı apartmanda oturma Sorunları -1 :((

Bence annen baksın. O var diye gelmeyeceklerse de kendileri bilir.

şöylede yapabilirsin annen hemen gelmesin şöyle 1 hafta sonra falan gelsinsende bak bakalımsana bakıyorlarmı ilgileniyorlarmı baktın ilgilenmiyorlar eşininde gözüne soka soka anneni çağırırsın eşinde onların ne mal olduğunu yaşayarak öğrenir...:52::52::52:

Meraba kızlar ,

Hamile kaldığımdan beri kafama takılan bi sorudan dolayı fikirlerinize ihtiyacım var. Kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorum.Kayınvalidem haricinde onun eltisi benim eltim ve akrabaları aynı apartmanda. Aynı apartmanda oturma sorunlarının % 90 ını yaşıyorum. Kendi iş yerimizde çalışıyorum . Nasip olursa doğumdan sonra çalışmıycam. Doğumumda yanımda annemin kalmasını istiyorum.Sizce yanlış mı düşünüyorum ? Annem doğumdan sonra 1-2 hafta yanımda durmak istiyo . Bu arada Eşimin ailesi benim ailemle görüşmüyo . Annemin yanımda kalması yanlış mı kayınvalidem varken. Yorum yaparsanız sevinirim . Şimdiden Teşekkür ederim .:16:

tabiki yanlış değil. annen sonuçta yanında istemen en doğal hakkın neden diye soran olursa ki bunu soran olurmu blemiycem. annen olması yeterli bir neden bence. sakın anneni çağıramazlık yapma bu sefer doğum yaptıda anası bi gelip bakmadı bile bize güvendi derler. tabi sorunlar olabilir annende sende sabırlı olmalısınız bu dönemde.

Meraba kızlar ,

Hamile kaldığımdan beri kafama takılan bi sorudan dolayı fikirlerinize ihtiyacım var. Kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorum.Kayınvalidem haricinde onun eltisi benim eltim ve akrabaları aynı apartmanda. Aynı apartmanda oturma sorunlarının % 90 ını yaşıyorum. Kendi iş yerimizde çalışıyorum . Nasip olursa doğumdan sonra çalışmıycam. Doğumumda yanımda annemin kalmasını istiyorum.Sizce yanlış mı düşünüyorum ? Annem doğumdan sonra 1-2 hafta yanımda durmak istiyo . Bu arada Eşimin ailesi benim ailemle görüşmüyo . Annemin yanımda kalması yanlış mı kayınvalidem varken. Yorum yaparsanız sevinirim . Şimdiden Teşekkür ederim .:16:

hayır tabi ki en dogal hakkıınız. hiç anneyle kayınvalide bir olur mu? afedersiniz ama anneniz altınızı değiştirecek belki kayınvalideden çekinir insan. bunu kayınvalidenin düşünmesi lazım. yarın öbür gün gündeme bile getirir bunu Allah korusun doğum yaptın anan degil ben baktım diye. olmz olamz diye bişey yok şu dünyada. küsler diye çocuk olunca görmeye de gelmicek anneniz??

Meraba kızlar ,

canım öncelikler merhaba hamilesin ve ailene tabikide ihtiyacın var. eşinin ailesi senin ailenle görüşmüyor diye yanına gelip kalamicakmı öle şeymi olurmuş hiç.
kayınvalinden ilgilenir tabiki ama kendi annen kadar o an kımseye ıhtıyacın olucagını dusunmuyorum.

senin bu soruyu sorman bile, seni ne kadar bastırdıklarının göstergesi aslında...
kimse kimseye annesinden iyi bakamaz... ister bebek olsun, ister genç, ister yaşlı... herkesin kendi annesi...
doğum yaptığında,annene en çok ihtiyaç duyduğun döneme gireceksin... gelmeli de, kalmalı da bence...

bu konuda çok kötü anım var eşin anlayışlıdır umarım benimki annemle anlaşamadığı için annemi evde istememişti ailesini de işe karıştırdı kavga kıyamet kopmuştu daha yeni doğum yapmışım hatırlamak bile istemiyorum:50:
eğer eşin anlayışlı biriyse kimseyi düşünme anneni yanına çağır:31:

şimdiii bu konu çok hassas bir konu benim annem bir komşumuzun gelininin çatlaklarından tutunda doğumuna kadar sağda solda anlattığına şahit olunca canım annem kendince içine oturmuş iki elim kanda olsa kimselere bırakmam seni dedi doğumuma 2 hafta kala geldi(ki ertesi sabah doğuma gittik) oğlum 30 günlük oluncada mecburen döndü
ben yattım annem hem misafir ağırladı,hem evi çekip çevirdi,hem bebeğime hem bana baktı Allah ondan binlerce kez razı olsun kv ile aynı apartmandayız sağ olsun oda sorun çıkarmadı arada tek tük laf soktumu tabikiiii ama oğlunun ve benim olmadığım zamanlarda :47:
işin özü lohusalığımda annemden bile utandığım zamanlar oldu değil ki kv asla yapamazdım lohusalık çok zor bir dönem Allah yardımcınız olsun

Meraba kızlar ,

Ben de 2 ay sonra doğum yapıcam ve kesinlikle kendi annemin yanımda olmasını istiyorum, neden mi kimse insanın kendi yakını gibi değildir kayınvalidenden rahatlıkla birşeyler isteyemezsin, naz yapamazsın, o yüzden anlayışlı olmak zorundalar, senin annen benim annem meselesi değil bu.

Back
X