- Konu Sahibi ozlemvetatlicadi
-
esinin dusuncesizligini hangi anlatilandan cikardiniz acaba? bende esimin aileme surat yapmasini istemem, burada size muhtac olan insanlara surat yapan kisi dusuncesiz degil mi sizcede?Ne kadar düşüncesiz eşin varmış.
Evin müsait olmadığını bile bile nasıl ailesinin kalmasına müsade ediyor ki?
Çocuk işini bir daha düşünün bence.
Eğer gerçekten haklı cikarsan, öyle davranmaya kalkışırlarsa baştan mesafe koyman gerekecek.merhaba arkadaşlar ;7 yıldır evliyiz , çocuğumuz olmadı , tüp bebek aşamalarımız oldu ama olumsuz, yeniden denemek için biraz toparlanmayı bekliyoruz. Eşimin ailesi 7 yıldır bizden 1 saat uzaklıkta bi şehirde yaşıyordu ve bizim bulunduğumuz şehirde yakınlarımıza taşınıyorlar , ev satın aldılar ev sıfır olunca içinde kombi falan hiç bir şey yok ve bizde kalıyorlar ev işlerine koşturdukları için , eşimin erkek kardeşi de bu süreçte bizde kalıyor evimiz 1+1 ve ben çalışıyorum , işe git gel yemek çay sofra topla kaldır yataklar falan derken eşimle hiç yalnız kalamaz olduk ve nedense bundan sadece ben rahatsızım. kayınpederde beni mutsuz görmüş olacak ki , eve bi taşınam hergün bizde yersiniz akşam yemeğini yataarsınız bizde kalırsınız demez mi ? Sanırım çıldırdım. sanırım sabrım taştı. eşimde suratım düşer düşmez bana kötü davranıyor, sonra bir dahada aramız düzelmiyor. Sürekli gelecek kötü günlerimiz olduğunu düşünüp kendimi yiyip bitiriyorum. Zırt pırt bize gelip sürekli bizi çağıracaklar evliliğimin bittiğini düşünmeye başladım. Belki kuruntu hepsi bilmiyorum ama eşimden destek de göremediğimden atlatamıyorum.Üzgün ve mutsuzum , ne yapmalıyım.
1+1 evin içinde eş ailesiyle beraber yaşamak kolay mı?esinin dusuncesizligini hangi anlatilandan cikardiniz acaba? bende esimin aileme surat yapmasini istemem, burada size muhtac olan insanlara surat yapan kisi dusuncesiz degil mi sizcede?
insanlar her gun yol gidip gelmesin diye bi sureligine kaliyorlar, ustelik anladigim kadariyla gun boyu evde yoklar zaten kosturmalar var. kisa sureli bi rahatsizligi abartmak bence gereksiz.1+1 evin içinde eş ailesiyle beraber yaşamak kolay mı?
Sonrasında da eş ailesiyle beraber yeme/içme planları kimin hoşuna gider ki?
Artı Allahım muhtaç etmesin de burada muhtaçlık bir durum yok ki bana göre.
Sakın kendini üzme. Eşini harcayan adam adam değildir. Kölemisin. 1+1 eve bu kadar insan gelir mi? Düşünür insan küçücük ev. İnsanın ne özeli kalır ne geneli.merhaba arkadaşlar ;7 yıldır evliyiz , çocuğumuz olmadı , tüp bebek aşamalarımız oldu ama olumsuz, yeniden denemek için biraz toparlanmayı bekliyoruz. Eşimin ailesi 7 yıldır bizden 1 saat uzaklıkta bi şehirde yaşıyordu ve bizim bulunduğumuz şehirde yakınlarımıza taşınıyorlar , ev satın aldılar ev sıfır olunca içinde kombi falan hiç bir şey yok ve bizde kalıyorlar ev işlerine koşturdukları için , eşimin erkek kardeşi de bu süreçte bizde kalıyor evimiz 1+1 ve ben çalışıyorum , işe git gel yemek çay sofra topla kaldır yataklar falan derken eşimle hiç yalnız kalamaz olduk ve nedense bundan sadece ben rahatsızım. kayınpederde beni mutsuz görmüş olacak ki , eve bi taşınam hergün bizde yersiniz akşam yemeğini yataarsınız bizde kalırsınız demez mi ? Sanırım çıldırdım. sanırım sabrım taştı. eşimde suratım düşer düşmez bana kötü davranıyor, sonra bir dahada aramız düzelmiyor. Sürekli gelecek kötü günlerimiz olduğunu düşünüp kendimi yiyip bitiriyorum. Zırt pırt bize gelip sürekli bizi çağıracaklar evliliğimin bittiğini düşünmeye başladım. Belki kuruntu hepsi bilmiyorum ama eşimden destek de göremediğimden atlatamıyorum.Üzgün ve mutsuzum , ne yapmalıyım.
zor durumda kalmışlar evinize gelmisler ne yapsinlar.belki de kayinperderiniz utandi hergun kaldigi icin ondan o sekilde konuştu.gidip gelmeler baslamadan kendinizi uzmeyin baslarsa da mesafenizi koyarsiniz.merhaba arkadaşlar ;7 yıldır evliyiz , çocuğumuz olmadı , tüp bebek aşamalarımız oldu ama olumsuz, yeniden denemek için biraz toparlanmayı bekliyoruz. Eşimin ailesi 7 yıldır bizden 1 saat uzaklıkta bi şehirde yaşıyordu ve bizim bulunduğumuz şehirde yakınlarımıza taşınıyorlar , ev satın aldılar ev sıfır olunca içinde kombi falan hiç bir şey yok ve bizde kalıyorlar ev işlerine koşturdukları için , eşimin erkek kardeşi de bu süreçte bizde kalıyor evimiz 1+1 ve ben çalışıyorum , işe git gel yemek çay sofra topla kaldır yataklar falan derken eşimle hiç yalnız kalamaz olduk ve nedense bundan sadece ben rahatsızım. kayınpederde beni mutsuz görmüş olacak ki , eve bi taşınam hergün bizde yersiniz akşam yemeğini yataarsınız bizde kalırsınız demez mi ? Sanırım çıldırdım. sanırım sabrım taştı. eşimde suratım düşer düşmez bana kötü davranıyor, sonra bir dahada aramız düzelmiyor. Sürekli gelecek kötü günlerimiz olduğunu düşünüp kendimi yiyip bitiriyorum. Zırt pırt bize gelip sürekli bizi çağıracaklar evliliğimin bittiğini düşünmeye başladım. Belki kuruntu hepsi bilmiyorum ama eşimden destek de göremediğimden atlatamıyorum.Üzgün ve mutsuzum , ne yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?