• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesi ve ben

ozlemvetatlicadi

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
267
58
318
40
Eskişehir
merhaba arkadaşlar ;7 yıldır evliyiz , çocuğumuz olmadı , tüp bebek aşamalarımız oldu ama olumsuz, yeniden denemek için biraz toparlanmayı bekliyoruz. Eşimin ailesi 7 yıldır bizden 1 saat uzaklıkta bi şehirde yaşıyordu ve bizim bulunduğumuz şehirde yakınlarımıza taşınıyorlar , ev satın aldılar ev sıfır olunca içinde kombi falan hiç bir şey yok ve bizde kalıyorlar ev işlerine koşturdukları için , eşimin erkek kardeşi de bu süreçte bizde kalıyor evimiz 1+1 ve ben çalışıyorum , işe git gel yemek çay sofra topla kaldır yataklar falan derken eşimle hiç yalnız kalamaz olduk ve nedense bundan sadece ben rahatsızım. kayınpederde beni mutsuz görmüş olacak ki , eve bi taşınam hergün bizde yersiniz akşam yemeğini yataarsınız bizde kalırsınız demez mi ? Sanırım çıldırdım. sanırım sabrım taştı. eşimde suratım düşer düşmez bana kötü davranıyor, sonra bir dahada aramız düzelmiyor. Sürekli gelecek kötü günlerimiz olduğunu düşünüp kendimi yiyip bitiriyorum. Zırt pırt bize gelip sürekli bizi çağıracaklar evliliğimin bittiğini düşünmeye başladım. Belki kuruntu hepsi bilmiyorum ama eşimden destek de göremediğimden atlatamıyorum.Üzgün ve mutsuzum , ne yapmalıyım.

Ne kadar düşüncesiz eşin varmış.
Evin müsait olmadığını bile bile nasıl ailesinin kalmasına müsade ediyor ki?
Çocuk işini bir daha düşünün bence.

cok mizmizlanmissiniz, gercekten okurken yuzumu burusturdum.

Allah en sagliklisiyla en hayirlisiyla en kisa donemde insallah dogal yollarla evlatlar nasip etsin size, ama lutfen kalbiniz dogru olsun.
Insanlar keyfinden kalmiyor, kalsinlar, biraz sikinti cekin, incileriniz mi dokulur hanimefendi. Bide surat yapiyosunuz insanlara, nekadar ayip! Allah kimseyi evladina bile muhtac ettirmesin dedirtiyosunuz insana.

Ne kadar düşüncesiz eşin varmış.
Evin müsait olmadığını bile bile nasıl ailesinin kalmasına müsade ediyor ki?
Çocuk işini bir daha düşünün bence.
esinin dusuncesizligini hangi anlatilandan cikardiniz acaba? bende esimin aileme surat yapmasini istemem, burada size muhtac olan insanlara surat yapan kisi dusuncesiz degil mi sizcede?

merhaba arkadaşlar ;7 yıldır evliyiz , çocuğumuz olmadı , tüp bebek aşamalarımız oldu ama olumsuz, yeniden denemek için biraz toparlanmayı bekliyoruz. Eşimin ailesi 7 yıldır bizden 1 saat uzaklıkta bi şehirde yaşıyordu ve bizim bulunduğumuz şehirde yakınlarımıza taşınıyorlar , ev satın aldılar ev sıfır olunca içinde kombi falan hiç bir şey yok ve bizde kalıyorlar ev işlerine koşturdukları için , eşimin erkek kardeşi de bu süreçte bizde kalıyor evimiz 1+1 ve ben çalışıyorum , işe git gel yemek çay sofra topla kaldır yataklar falan derken eşimle hiç yalnız kalamaz olduk ve nedense bundan sadece ben rahatsızım. kayınpederde beni mutsuz görmüş olacak ki , eve bi taşınam hergün bizde yersiniz akşam yemeğini yataarsınız bizde kalırsınız demez mi ? Sanırım çıldırdım. sanırım sabrım taştı. eşimde suratım düşer düşmez bana kötü davranıyor, sonra bir dahada aramız düzelmiyor. Sürekli gelecek kötü günlerimiz olduğunu düşünüp kendimi yiyip bitiriyorum. Zırt pırt bize gelip sürekli bizi çağıracaklar evliliğimin bittiğini düşünmeye başladım. Belki kuruntu hepsi bilmiyorum ama eşimden destek de göremediğimden atlatamıyorum.Üzgün ve mutsuzum , ne yapmalıyım.
Eğer gerçekten haklı cikarsan, öyle davranmaya kalkışırlarsa baştan mesafe koyman gerekecek.
Eşinle de bunu konusacaksin.
Eğer eşinden hep beraber olmalıyız yoksa ayrılalım gibi bir teklif gelirse seve seve kabul et bence

esinin dusuncesizligini hangi anlatilandan cikardiniz acaba? bende esimin aileme surat yapmasini istemem, burada size muhtac olan insanlara surat yapan kisi dusuncesiz degil mi sizcede?
1+1 evin içinde eş ailesiyle beraber yaşamak kolay mı?
Sonrasında da eş ailesiyle beraber yeme/içme planları kimin hoşuna gider ki?
Artı Allahım muhtaç etmesin de burada muhtaçlık bir durum yok ki bana göre.

7 yıldır gelmemiş değiller, 7 yıldır nerdeyse her hafta sonu beraber olduk, illa ki ya onlar geliyordu ya biz gidiyorduk, her hafta sonu buluşuyorduk cumartesinden gidip kalıyorduk 1 gece pazar gece dönüyorduk. yada tam tersi onlar gelip kalıp dönüyordu. Şimdi dibime gelip , bu odada sizin kalırsınız burdan işe gidersiniz diyolar, ben ağzımı açıp daha tek kelime bile etmedim, ama eşimin de etmemesi ağrıma gidiyor. Çünkü ben evime çok düşkünüm , başka bi yerde kalmayı sevmiyorum , buna rağmen yıllarca ses etmedim, şimdi yakınımıza geldiler tamam güzel sevindim , en azından kalmayız yatıp kalkma işi olmaz dedim , gideriz haftada 1 -2 kez kalkar geliriz evimize kalmak dedi mi bunalıyorum , sıkılıyorum . Annemin evinde kalmadım daha 1 gece evleneli. ne gerek var 10 dk kendi evimize gidebilecekken. Bilmiyorum belki de ben yanlış düşünüyorum, eşime çok bağlıyım, ve onu da kıskanıyorum , ailesi geldiğinde benim her hareketime laf buluyo, en ufak bi yüzüm düştüğünde kötü kötü bakıyor, sürekli görüşünce her gün gülümseyerek gezememki kendi evimde, hastayım gripim ama yinede yemek hizmet işleri bende. Lütfen sizde yargılarken güzel cümlerler kurarsanız sizden destek değil , yardım bekliyorum, belki hatalıyımdır, ama güzel dille anlatabilirsiniz

1+1 evin içinde eş ailesiyle beraber yaşamak kolay mı?
Sonrasında da eş ailesiyle beraber yeme/içme planları kimin hoşuna gider ki?
Artı Allahım muhtaç etmesin de burada muhtaçlık bir durum yok ki bana göre.
insanlar her gun yol gidip gelmesin diye bi sureligine kaliyorlar, ustelik anladigim kadariyla gun boyu evde yoklar zaten kosturmalar var. kisa sureli bi rahatsizligi abartmak bence gereksiz.

7 senede doyamadinmi kocana :S idare et sabret biraz. Yapılıyormuş evleri iste. Benim eşim surat yapsa bende kizarim bozulurum. Adam gelin dedi diye gitmek zorunda değilsin. Benim 7 yıldır bi düzenim var çalışan insanım falan der geçistirirsin. Eşini ailenden kiskanmanda hoş degil

İyi de burası sizin kalırsınız deyince gülerek eski alışkanlıkla diyorsunuz herhalde Evimiz zaten 10 dakika evimizde kalırız deseydiniz

Ben bir şey demem eşim desin diye beklerseniz çok üzülürsünüz zira eşiniz bile istemediğinizi anlamamıştır ki

Merhaba:

İnsanlar derdini güzel bir dil ile konuşarak anlatabilir, siz sorunlarınız eşinize anlatsanız, üzmeden, kırmadan suçlamadan çünkü bunları duyduğunda senin enerjinin düşüyor olması sebebi ile sağlıklı iletişim kuramıyorsunuz. Birşeyleri başarmak için iyi analiz edip, iyi yorumlamak ve anlatmak bunun karşılığını verecektir. Allah yardımcın olsun

Sakın kendini üzme. Eşini harcayan adam adam değildir. Kölemisin. 1+1 eve bu kadar insan gelir mi? Düşünür insan küçücük ev. İnsanın ne özeli kalır ne geneli.
Valla eğer taşındıktan sonra hergün esin gitmeye başlar, senide harcarsa sürmez bu evlilik.

zor durumda kalmışlar evinize gelmisler ne yapsinlar.belki de kayinperderiniz utandi hergun kaldigi icin ondan o sekilde konuştu.gidip gelmeler baslamadan kendinizi uzmeyin baslarsa da mesafenizi koyarsiniz.

Kaç Kişiler ? Daha kaç gün sürecek miş? Asla kalmayın bi kere den bişey olmaz demeyin asla evlerinde kalmayın , eşine de kalmak istemiyorum deme , sabah işe gidecem , Yorgun’um , ya da haftasonu erkenden kahvaltıya geliriz vs vs de , ikna etmeye çalışma evimiz var vs diye anlatmaya çalışma boşver

Her sey esinde biter oncelikle 1+1 evde bu kalabalik izni nasil verildi o ilk hataniz tamam ev alinsin ama tamamen tamamlanmadan nereye bu acele ? Hadi onuda gectim annem bir haftadir bende ben yokken evimi toplayip yardimci oluyir sag olsun calisan sen birde sofra kur topla yatak kur topla vs sana mi dusuyor kusura bakma ama esinde minicik korluk var sanki benim kv kp on dk mesafede hic cat kapim zirt pirt rahatsizligim yok onunda olamaz .s yok yok ornekleri gordukce bin sukur diyorum yani yerim olsa musaitlik olsa can minnet ama dip dibe ayrica cocuk yoksa yok bizimde yok cocuk olmayinca o is olmuyir mu :KK70:

Back
X