• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin ailesi ve ben...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Utopyalar

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2021
13
3
6
38
Merhabalar,

Ben 1.5 yil once evlendim ve esimle beraber, ailelerimizden uzakta bir sehirde yasiyoruz. Evlilik basinda cok sorunlar yasadik, ama cok sukur yavas yavas atlatiyoruz. Tek sorunum esimin annesi, bana karsi samimi olmadigini hissediyorum.

Bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorum. Bana dugunde bilezik taktilar ve dugunden sonra altinlari kayinvalidemin evinde biraktim. Dugunden 4 ay sonra esimin babasi telefonda bir sohbet sirasinda, altinlarla ne yapacaksiniz diye sordu (o zamanlar altinin degeri yukselmisti). Ben seslenmedim, ama cok garip geldi bana. Aradan bir kac hafta sonra kayinvalidem aradi, benim sevdigim bir tarz evin cok uygun fiyata satista oldugunu, istersek alabilecegimi soyledi. Tabi ki benim altinlarla...

Bu arada bilgi olarak veriyorum, ben yurtdisinda kirada yasiyorum, kendimize ait evimiz yok. Ve onlarin teklif ettigi ev ise Turkiyede bir tatil evi. Acikcasi bana hic mantikli gelmedi. Bu konunun uzerinden aylar gecmesine ragmen, esim tekrar konuyu acip, alsaydik simdi cok kar ederdik dedi ve ben cok sinirlendim. Ben fikrimi acik soyleyincede, ailesinin beni dusundugunu soyledi.

Lutfen soyleyin bana, ben art niyetlimi dusunuyorum? Sizce hatalimiyim?

Kasa kiralamak çok daha akılcı bı yöntem olabilir mi? Bı çılgınlık yapıp kasa kiralayın derim.

O altınlar sizin. Başından boşanma geçen iki tanıdığım var. Biri uyanıklık edip yanına aldı altınları öyle kurtardı. Diğerinin sonsuza dek ex kvali dede kaldı.

Fikir sorulan avukatlar şu konuda uyardılar: erkek tarafı altınlar bızde değil diyip kestirip atıyormuş. Tabi bu en kötü senaryo. Amma ne gerek var

Bence gayet mantıklı bir öneride bulunmuşlar. Boş boş duracağına değerlendirip evi alsaydınız keşke. Öneride bulunmuşlar istemiyorsanız kabul etmezseniz öyle de olmuş. Ben neye çok sinirlendiğinizi bile anlamadım

Altınlar onlarda olduğu için üzerine yorum yapılıp, fikir sunulması çok absürt gelmedi bana. Sonuçta bize verin dememiş sizin için öneride bulunmuslar. Sonrasında ısrar da etmemişler. Neyin sinirini yaşıyorsunuz anlamadım.

Eee ama sizi zorlamamislar sonuç olarak. Altınları alıp bankaya kasaya koysaymissiniz daha iyi olurmuş
Evet haklisiniz.. Ama sonucta ben altinlar geline hediye diye dusunuyorum. Bu teklifin onlarin sunmasi cok garip geldi. Ozellikle ilk kayinbabam sorunca, bizde hayir diyince, bir kac hafta sonra kayinvalidemin boyle fikirle gelmesi beni dusundurdu. Gelin isterse, sozunu acar diye dusunuyorum, ama belki yanlis dusunuyor olabilirim.

Altınlar onlarda olduğu için üzerine yorum yapılıp, fikir sunulması çok absürt gelmedi bana. Sonuçta bize verin dememiş sizin için öneride bulunmuslar. Sonrasında ısrar da etmemişler. Neyin sinirini yaşıyorsunuz anlamadım.
Yok, bu yuzden fikir soruyorum :) Aceba benmi yanlis dusunuyorum diye.

Altınlarınizin onlarda olmasi saçma ama eşinizin ailesi sizin düşmanınız değil ki.
iyiliğinizi düşünmüşler, fikirlerini belirtmişler.
Durduk yere düşmanlık beslemek yerine, kendi anne babanizmis gibi dusunebilirsiniz, onlar da evlatlarinin iyiliğini düşünüyor sonuçta.

yazlık ev daha çok kendi işlerine mi gelecek kullanırlar mi alsanız?
Yazlik dediysem, aslidna yazlik bir sehir degil. Bizim icin yazlik olacak, cunku yazin Turkiye ziyaretinde 1 2 hafta kullanacagiz alsaydik :) Kendilerin evleri var, kullanacaklarini sanmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X