Esimin ailesi ve görümcem 😞

denizaski01

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
41
-35
16
Slm kizlar.. Ben 22 yasinda‘yim almanyada kaliyorum esimle.ikimizde dogma büyüme burasi o yüzden belki yazida hatalarim olabilir..simdiden özür dilerim..
Esimle(29) üc ay önce evlendik.. biz severek evlendik. Ikimizde hemseriyiz Ama. Cok uzun bir tanismamiz olamdi. Bir ay konusmadan Sonra hemen söz kesildi.
Esimin ailesiyle hic anlasamiyorum.
Sorun cok onlardami degilmi/ yoksa bendemi bilmiyorum. Ben esimi cok kiskaniyorum. Gercekten o bunu biliyor hic kötü algilamaz.
Esimin ailesin cok cimri ve herseyi gelinlere cok görür durumlari iyi olmasina ragmen.
Kayinvalidemin evi var Burda Duplex alt katta kendisi üst katta esimin abisi esiyle birlikte kaliyorlar. Onlar ev alip cikicakmis esimde evlenknce üst katta gececeklermis.tabi Bunlar Ben daha yokken konusulmus seyler. Esim zamaninda evet öyle yaparuz demis kabul etmis. Benimle tanisinca anlatti bana bunu bende kabul etmedim ev üstüne gitmem benim ayri evim olmasini istiyorum dedim. Ben ayri eve gectim esimle hem annemden hemde Kayinvalidemden bir saat uzakliginda. Esimin aileSi cok herseye karistigi icin fazla anlasmiyorum. Ben kendi kararlarimi kendim vermek istiyorum. Ve bu yüzden uzak kaliyorum. Ben önceden hep arardim Ama onlar bir kere aramadi. Bana deger vermediler. Bende hic bir lafin altinda kalan biri degilim o yüzden durmadan tartisma cikiyo.
Asil konuya geleyim
1 ay önce görümcem esimi aradi ve yalan söyledi . Esimi yanina cagirdi cabuk gel Ben kanser oldum dedi. Bizde o sabah yeni esimle tatilden gelmistik. Nesye hic birsey yemeden apar tpoar cikip yanina gittik ve ben cok Sinirliydim. Cünkü kanser olmadi ve degil! Sadece ilgi istedigi icin aradi esimi cagirdi Ben de orda suratimi astim sinirledim dahada:
Neyse evimize gelmek üzereyken esim cok sinirliydi bagirip cagirdi. Bende hep onlarin yüzünden dedim. Odahada sinirlendi ve bende onun ablasina yazdim hep aramizi bozuyorsunuz bizden uzak kalin dedim o bana Ama ich cok sert cikisti bilmem senin gotn kalkmis biz sana cok yüz verdik falan dedi.

Bende bunun üstüne cok kötü tartistim onunla.
1 ay oldu simdi bunlar olali hic komusmadim ondan beri ve . kendisi simdi amelihat olucak kolundan.

Esim yarin yanina gidecek bana gel falan demedi. Ama gelmemi kesin istiyordur simdi.
Bana sordu böyle:sana yarin araba lazimmi bende hayir dedim. Iyi ozaman ben yarin ablama gideceyim dedi.
Sende annenlere git istersen dedi. Gerek yok dedim Ben evde kalirim dedim.

Sizce Ben simdi esimle birlikte gitmelimiyim yoksa gitmesem ve esimi yanliz göndersem onlar anlasa bana sözlerinin gecmedigini?

Bence gitmelisin eşinle ne olursa olsun onlar senin ailen git yine canını sıkarlarsa bu defa da susma haksız olduklarını düşündüğünde hakkını ara ama eşini yalnız bırakma hem onunla gittiğin için eşinde mutlu olur ve belki de kayınvalidenlerin de hoşuna gider yani en azından eşini ne kadar çok sevdiğini ona ve onunla beraber gelen her türlğ şeye değer verdiğini anlayıp sana kötü davranmaktan vazgwçerler 😉

Kesinlikle gitmelisiniz. Eşinizin yanında olun diğer konuları da çok takmayın hemen hemen hepimiz yaşıyoruz aynılarınızı. Önemli olan eşinizi yalnız bırakmamanız. Bu olgun tutumunuz onu daha cok size yakınlaştıracak emin olun. Sevgiler

Bence gitmelisin eşinle ne olursa olsun onlar senin ailen git yine canını sıkarlarsa bu defa da susma haksız olduklarını düşündüğünde hakkını ara ama eşini yalnız bırakma hem onunla gittiğin için eşinde mutlu olur ve belki de kayınvalidenlerin de hoşuna gider yani en azından eşini ne kadar çok sevdiğini ona ve onunla beraber gelen her türlğ şeye değer verdiğini anlayıp sana kötü davranmaktan vazgwçerler 😉
Bu yöntem ne zaman sizin dediğiniz gibi sonuçlandı? Bence hicbir zaman. Hiçbirşey düzelmeyecek.

Belki sana karşı tutumları değişmez ama eşinin yanında ol. Ben olsam giderdim muhattap olmadan geçmiş olsun dilekelrimi iletir muhabbet etmezdim.

Ne yaparsan yap eşinizin ailesiyle durum böyle başlamış böyle devam eder , oraya gidip gitmeme konusunda şunu söyleyebilirim senin ailenden birisi hasta olsa bişey olsa eşinin yanında olmasını istersin degilmi? Enazindan konuşmasa bile destek olarak orda olduğunu bilmek insana rahatlık verir.sen eşinin yanında ol istersen konuşma ama surat falanda yapma ...

Kadının kanser olmadığını nereden biliyorsunuz. Müneccim misiniz?
Tamam eşinizin ailesiyle anlaşamıyorsunuz ama kadın hastayım diyor siz aramızdan çekilin diyorsunuz.
Adam kardeşinin ameliyatına gidecek siz hala hinlik peşindesiniz.
Kıskanç olduğunuzu söylerken, eşinizi ailesinden de kıskandığınızı anlıyorum.

Sorun daha çok sizde gibime geldi.

Tek diyecegim kendin nasil mutlu oluyorsan oyle davran..kimseyi memnun etmeye calisma..ben olsam gitmem bu arada bana saygisizlik yapani kolay affetmiyorum

Slm kizlar.. Ben 22 yasinda‘yim almanyada kaliyorum esimle.ikimizde dogma büyüme burasi o yüzden belki yazida hatalarim olabilir..simdiden özür dilerim..
Esimle(29) üc ay önce evlendik.. biz severek evlendik. Ikimizde hemseriyiz Ama. Cok uzun bir tanismamiz olamdi. Bir ay konusmadan Sonra hemen söz kesildi.
Esimin ailesiyle hic anlasamiyorum.
Sorun cok onlardami degilmi/ yoksa bendemi bilmiyorum. Ben esimi cok kiskaniyorum. Gercekten o bunu biliyor hic kötü algilamaz.
Esimin ailesin cok cimri ve herseyi gelinlere cok görür durumlari iyi olmasina ragmen.
Kayinvalidemin evi var Burda Duplex alt katta kendisi üst katta esimin abisi esiyle birlikte kaliyorlar. Onlar ev alip cikicakmis esimde evlenknce üst katta gececeklermis.tabi Bunlar Ben daha yokken konusulmus seyler. Esim zamaninda evet öyle yaparuz demis kabul etmis. Benimle tanisinca anlatti bana bunu bende kabul etmedim ev üstüne gitmem benim ayri evim olmasini istiyorum dedim. Ben ayri eve gectim esimle hem annemden hemde Kayinvalidemden bir saat uzakliginda. Esimin aileSi cok herseye karistigi icin fazla anlasmiyorum. Ben kendi kararlarimi kendim vermek istiyorum. Ve bu yüzden uzak kaliyorum. Ben önceden hep arardim Ama onlar bir kere aramadi. Bana deger vermediler. Bende hic bir lafin altinda kalan biri degilim o yüzden durmadan tartisma cikiyo.
Asil konuya geleyim
1 ay önce görümcem esimi aradi ve yalan söyledi . Esimi yanina cagirdi cabuk gel Ben kanser oldum dedi. Bizde o sabah yeni esimle tatilden gelmistik. Nesye hic birsey yemeden apar tpoar cikip yanina gittik ve ben cok Sinirliydim. Cünkü kanser olmadi ve degil! Sadece ilgi istedigi icin aradi esimi cagirdi Ben de orda suratimi astim sinirledim dahada:
Neyse evimize gelmek üzereyken esim cok sinirliydi bagirip cagirdi. Bende hep onlarin yüzünden dedim. Odahada sinirlendi ve bende onun ablasina yazdim hep aramizi bozuyorsunuz bizden uzak kalin dedim o bana Ama ich cok sert cikisti bilmem senin gotn kalkmis biz sana cok yüz verdik falan dedi.

Bende bunun üstüne cok kötü tartistim onunla.
1 ay oldu simdi bunlar olali hic komusmadim ondan beri ve . kendisi simdi amelihat olucak kolundan.

Esim yarin yanina gidecek bana gel falan demedi. Ama gelmemi kesin istiyordur simdi.
Bana sordu böyle:sana yarin araba lazimmi bende hayir dedim. Iyi ozaman ben yarin ablama gideceyim dedi.
Sende annenlere git istersen dedi. Gerek yok dedim Ben evde kalirim dedim.

Sizce Ben simdi esimle birlikte gitmelimiyim yoksa gitmesem ve esimi yanliz göndersem onlar anlasa bana sözlerinin gecmedigini?
Valla öncesini bilmiyorum ama görümcem bana senin biyerlerini kaldrdk biz diyecek görümce demeyede bin şahit lazm zaten kanserim diye yalan söyleyen bi ruh hali sonuçta 😏😏 gitmezdm şahsen önce insan olsunlar yaaa biz değerde veririz el üstünde de tutariz herkes de kendi değerini belirler kusura bakanda buyursn baksn.😏

Bende esimin ailesiyle sorunlar yaşadım .Hala daha çok bayiomiyirum açıkçası ama siz biraz fena geldiniz. Hasta bir insan ,ilgi de istese kızmam ,kiskanmam ne yalan söyleyeyim hele öyle bir mesaj hiç atmam .
Kadın ameliyat olacağına göre kanser olmasa da önemli bir durum varki ameliyat edecekler .Bu durumda siz aramızdan çekil yazınca ,her türlü cevap gelir ...
Ev konusunda haklisiniz.Oyle dipdibe bende istemem ne annemle ne kv ile

Kadının kanser olmadığını nereden biliyorsunuz. Müneccim misiniz?
Tamam eşinizin ailesiyle anlaşamıyorsunuz ama kadın hastayım diyor siz aramızdan çekilin diyorsunuz.
Adam kardeşinin ameliyatına gidecek siz hala hinlik peşindesiniz.
Kıskanç olduğunuzu söylerken, eşinizi ailesinden de kıskandığınızı anlıyorum.

Sorun daha çok sizde gibime geldi.

Burda yani almanyada yilda bir meme kanserini önlemen icin bir kontrol yapiyorlar ve bunun icin Randevu veriyorlar mektup olarak eve geliyor kendisi bize dediki Ben kanserim bilmem ne
Bizde acil gittik sonra esim tabiki sordu nerden cikti bu diye o söyledi mektuptan Ama ben yanlis anlamissim? !

Tek bu olsa? Benim esim nezaman ablasina sorsaydi sevgili iken abla bu nasil diye hemen bana Mesaj atardi sana bunu alicak ? Evlenme teklifimi bile söyledi bana bugün yapicak diye cok aramiza giriyo

Siz oralarda hiç mi kendinizi geliştiremediniz? Hala eski zaman gelin görümce kavgaları tutturmuş gidiyorsunuz. Kadın belki bir şüpheden kanser sandı kendini kardeşinden teselli bekledi size ne? Çekememezliğin bu kadarı. İster yalan söyler ister doğru bu eşinizle kardeşi arasında siz niye kadına mesaj atıyorsunuz?

Ayrrica diger gelini türkiyeden getirdiler kiz almanca bilmiyo birsey bilmiyo ona ne zulum yaptilar. Ben kizi tanimadan onu bana karsi benide ona karsi doldurdu hem Kayinvalidem hem görümcem.
O kiz da tek basina kimseyle görüsmez etmez herkesse kötülediler diye !
Ah bu arada görümcemin ne kayinvalidesi ne de kayinbabasi ne görümceleri var.
Kendi bana ögüt vermesini bilir kendisi Ama kimseyi cekmez 😡

Siz oralarda hiç mi kendinizi geliştiremediniz? Hala eski zaman gelin görümce kavgaları tutturmuş gidiyorsunuz. Kadın belki bir şüpheden kanser sandı kendini kardeşinden teselli bekledi size ne? Çekememezliğin bu kadarı. İster yalan söyler ister doğru bu eşinizle kardeşi arasında siz niye kadına mesaj atıyorsunuz?
Evet atmim Ki benim hayatimi zindan mi etsin?
Benim esim artik benim sözüm ona gecer
Onun sözü Bundan sonra fis!

Ben Burda zaten görümcemi cekirtmek icin yazmadim! Ben sadece sizce esimle gitmelimiyim yoksa degil? Bunu bilmek istiyordum

Eşinizle gidin ama trip yapmayın ,bu arada kanserim diyen birinin yalan söyleyeceği aklımın ucundan geçmez, yalansa da yine üzülürüm demek ki psikolojisi kötü diye..
Kimse durduk yere böyle yalan söylemez, az insaf, empati..

Yapmayın Allah aşkına kanser olmayan biri neden kanserim desin ki bı grip falan olmak gibi birşey değil bunun yalanı mı olur? değilse zaten yalanı ortaya çıkar ailesi de böyle bir yalana izin vermez e yani oraya gidince şaka yaptım kanser değilim mi dedi de kanser değil diyorsunuz durup dururken denecek birşey değil bu hastalık ayrıca kolundan ameliyuat olacak demişsiniz belki de ubu hastalığıyla alakalıdır ne kadar önyargılırsınız elle tutulur hiçbir olay yok anlattığınız durumları iyiymiş falan sana birşey yapmak zorunda değiller sana eşin bakacak. Aramıyorlar diye mi sinirleniyorsunuz. Sizde vicdan merhamet kalmamış sizin kardeşiniz kanserim dese eşiniz inanmasa kolunda ameliyat olsa sizi göndermese ne hissedersiniz insaf!!

Back
X