- Konu Sahibi mutsuzperi
-
bu cevap banaysa,
merak etme ben sorgulama dönemleride geçirdim.
çok araştırdım.yabancı bi ülkede doğsam ne olurdu diye.
araştırıkça dinimdeki tüm güzellikleri gördüm.
çok şükür BOŞ bir müslüman değilim.
ve evet gururla söylüyorum,ben gene müslüman olurdum elhamdülillah!!!
o kadar boş ve gereksizsinki gene saldırışa geçtin.
neden sorulara cevap vermiyorsun?
neden düşünmüyorsun!!
evet düşünmüyorsun.
çünkü saplantılısın.''beni bilirim'' hastasısısın sen.
lütfen dinimizi kirletme
ve git o yerlere göklere sığdıramağın ülkelerin dinlerinden sana uyanı seç.
inan sen ve senin gibiler kirlilik yaratıyor.
bide anlamadığım ne biliyor musunuz,bunun gibiler yedikleri kaba tükürüyor adeta.
madem sevmiyorsun bu ülkeyi,git!
madem sevmiyorsun müslümanlığı git dinini değiştir!!
niye yapmıyorsun biliyor musun??
çünkü herkese:''siz geleneklere karşı çıkamadığınız,sorgulamadığınız için böylesiniz'' diyen sen,
evet sen'!! sende aynı düşüncedesin.
sen dinini değiştirirsen toplum ne der değil mi ama!!
hani o araştırmacı sorgulayıcı kimliğin?!
sen korkaksın,çünkü değerlerinin arkasında duramıyorsun!
ve çok cahilsin.
Allah senin gibilerden korusun.
Ben de kime attı ki bu taşı diyordum..
Ne yani bir iki kişi islami kuranı idrak edemedi diye milyonlarca muslumanda aynı mi sanıyorsunuz? İtalya başbakanı berlusconi 20 lık citirlarla alem yapıyor adam 70 yaşında. Kalkıp tüm italya böyle mi diye dusunelim o zaman. Recm dediginiz amerikada sucsuz birinin sorgulamasiz sokak ortasında polis tarafından supheliye benziyor diye oldurulmesinden daha adil emin olun. Artı bilmediğiniz din kurallarini elestirmeyin. İnsan bilmediginin düşmanıdır sonuçta.
sen italyada doğsan hristyan olacaktım burada doğdun müslüman oldun kendi seçimin değil yani geleneklerle alakalı bir şey. sanki oturdun bütün din kitaplarını okuyup karar vermişsin gibi ahkam kesme istersen.
Benim verdigim örneğe alakasız bir cevap vermiş. Ebis i kendi kurguladığı dünyada yalnız bırakmak lazım aslında.
alıntılamaya cesareti yok çünkü.
haksız olduğunu biliyor.
şu yazdığı cevaptan belli değil mi Allah aşkına.
o kadar şey söyledim,herkese yaptığı gibi saldırışa geçti.
gerçekten öğrenmeyi,araştırmayı seven insan böyle yapmaz.
her cevabı dikkatle okur,olabilirliğini sorgular.
ona diyorum ki madem beğenmiyorsun,doğrusunu sen yap örnek ol , niye cevap veremiyor?
çünkü haksız olduğnu bal gibi biliyor.
nefret ediyorum ben böyle insanlardan.
dedğinin arkasında yaptığıyla durmayan insanlardan nefret ediyorum.
bu kadın burda müslümanlığı kötülüyor ama kimliğinde müslüman yazıyor.
ikiyüzlülük bu.
madem yargılayacak güce sahip o zaman arkasında dursun da ona göre hareket etsin.
burda bi çok kişi bu yüzden sinirlendi.
ben isveçte yaşadım uzun süredir ama kimse gelip de popoma şaplak atmadı hanımefendi nereden uyduruyorsunuz böyle şeyleri ayrıca islam kadını koruyorsa neden müslüman ülkelerde kadınlar bu kadar geride bir zahmet açıklayın da aydınlanalım.gökyüzünün diğer yarısı isminde bir kitap var islam kadını koruyormu orada daha net görebilirsiniz.
Yok cevap banaydi herhalde
bu arkadaş bence yaşadığı ortamdan çok etkilenmiş asimile olmuş
Bence özendiği dini bile tam olarak bilmiyor ki…
Kızlar boşverin gitti zaten ebis..
Biz de bir günü daha tamamladık birlikte..ömrümüzden 1 gün daha gitti..
Şimdi çocuklarımıza gitme vakti.. herkese iyi ve huzurlu akşamlar..
Çok nostaljik bir kapanış oldu ama idare edin işte…
sen italyada doğsan hristyan olacaktım burada doğdun müslüman oldun kendi seçimin değil yani geleneklerle alakalı bir şey. sanki oturdun bütün din kitaplarını okuyup karar vermişsin gibi ahkam kesme istersen.
arkadan konuşmak da müslümanlık değilmi zannedersin 7 24 bilgisayar başında oturuyoruz sizin gibi işsiz güçsüz tipler değiliz kadınlar kendinize benzetmeyin beni.. ben alıntı kullanmam size özel bir şey değil hemen kendinizi hint kumaşı sanmayın diğer konularda da kullanmadım ayrıca yorumlarınız çok saçma.
dini çevrenizden öğrendiniz siz oturup incili kaçınız okudunuz desem tık çıkmaz. bir iki sayfa okuyan ben okudum diye ahkam keser hemen. önce diğer kitapları okuyun sonra ben müslümanım deyin yoksa komik oluyorsunuz dedikoduyla olmaz bu işler.
ben kuranı okudum ki eksiklerini söylüyorum ama siz bilmediğinz kitapların kurandan daha iyi olup olmadığını bilmiyorsunuz ben de onu anlatıyorum belki incil daha iyi bir din size göre ama okumadınız bilmiyorsunuz.
ben kuranı okudum ki eksiklerini söylüyorum ama siz bilmediğinz kitapların kurandan daha iyi olup olmadığını bilmiyorsunuz ben de onu anlatıyorum belki incil daha iyi bir din size göre ama okumadınız bilmiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?