Onlar gelince sadece onlarla sohbet edip onlara bie sey anlatıyor ben orda yokmusum gibi, ya da onlara harçlık verecekse o an ben ordaysam bana göre kaba bir uslupla ordan o an gitmemi söylüyor , bir aktivite yapıldığında hep beraberken ben olmadan kardesiyle ayrı o an cıkıp onunla sohbet etmeye gidiyor vs vsÖrnek verebilir misiniz ne gibi şeyler yapıyor ya da söylüyor?
Siz aynı evde yaşayacaktınız evlenince, o iş ne oldu?Onlar gelince sadece onlarla sohbet edip onlara bie sey anlatıyor ben orda yokmusum gibi, ya da onlara harçlık verecekse o an ben ordaysam bana göre kaba bir uslupla ordan o an gitmemi söylüyor , bir aktivite yapıldığında hep beraberken ben olmadan kardesiyle ayrı o an cıkıp onunla sohbet etmeye gidiyor vs vs
Sürekli güzel bir sekilde izah ettim ama yien yapıyor maalesef ben izah etmekten yorulup artık kendi içimde kendim çözmeye karar verdimDüşüncesiz, ne dediğini bilmeyen bir öküz ile evlisiniz. Konuştunuz mu peki bu konu hakkında? Konuşup çözemediyseniz eğer onun yaptığı şeyin aynısını siz de ona yapın da anlasın bu durum nasıl hissettiriyor.
Muhtemelen çünkü bir keresinde onlarla çok ilgilenemediğini düşünüp vicdan yapmıştı oysaki hep aynı binadayızKıskanmasınlar diye büyük ihtimalle tribünlere oynuyor. Veya lafı edilmiş ki öyle davranıyor. Eğer hep böyle davranmıyorsa tabi.
Sen ona güzellikle anlatınca anlamıyorsa ne ekersen onu biçersin
inanın bende bu ayrımın ben tarafından yapılmasına çok garip bakıyorum, ben eşiyim ve eş önceliktir diye düşünüyorumHer şeye boşan denmez evet ama bence tam da boşanmalık bir erkek çünkü daha kardeş-eş ayrımını beceremeyen adamdan ne eş olur ne baba.
Muhtemelen çünkü bir keresinde onlarla çok ilgilenemediğini düşünüp vicdan yapmıştı oysaki hep aynı binadayız
Evet bu sefer ailesiyle hicbir sey yapmak gelmiyor içimden. Evet hep örnekle anlatıyorum bir seyleri kaç kere güzellikle konustuk, haklısınız ben o noktadan bakmamıştım belki de bu söylendi ona çünkü bazen anormal davrandıgını düşünüyorum. çünkü sürekli onlara bi sarılma öpme alakasız anlarda ya da ilgi gösterme yapıyor ki zaten her güj görüyorAynı binada olunca çok çekersin. Ben de yakınım çok zorluklar oldu. Baştan sınırını çiz.Zamanla bir şekilde orta yol bulunuyor ama ilk başlar rezelet. Kocan illa anlayacak da bakalım ne zaman. Kardeş başka eş başka. Kardeşlerine iyi davransın ama size de iyi davransın. Anlayana kadar anlat. Ben seninle yaşıyorum duygularımı köreltiyorsun de. Ben senden ilgi bekliyorum beni başkalarının yanında küçük düşürme de. Karşılıklı saygılı davranalım de. Sen beni korursan beni ezdirmezsen ben ancak burada mutlu olabilirim de. Beni yok sayarsan insan yerine koymazsan beni soldurursun de. Anlat. Ama bence lafı edilmiş büyük ihtimalle aranızdaki çekim milletin dikkatini çekmiş şimdi öyle davranıyor. Sen böyle davrandıkça beni ailenden soğutuyorsun de. Ben sana ailemin yanında böyle davransam hoşuna gider mi de. Anlat kazmaya. Anlayana kadar.
E ama sana söylendi kabul etme birlikte oturmayı diye, o zaman daha nişanlıydınız. Şimdi de böyle şeyler olmaya başladı. Bunu da yazdı herkes. Değiştiremezsin ki çok zor. Adam en başında belli olduğu halde sana son dakika söyledi beraber yaşayacağınızı, orda bile insan yerine koymadı seni. Yine de evlenmişsiniz. Çocuk yapma bari.Muhtemelen çünkü bir keresinde onlarla çok ilgilenemediğini düşünüp vicdan yapmıştı oysaki hep aynı binadayız
Sürekli güzel bir sekilde izah ettim ama yien yapıyor maalesef ben izah etmekten yorulup artık kendi içimde kendim çözmeye karar verdim
Size değer vermeyen biriyle evlisiniz.Yeni evliyim , eşim kendi kızkardeşlerinin yanında ben yokmuşum gibi davranıyor ya da beni kıracak davranışlar sergiliyor veya düşünmeden hareketler ediyor. Çok kırılıyorum çoğu zaman izah ediyorum ama yine de çoğu zaman bunu yapıyor. Artık her şeye dikkat etmeye başladım istemsiz ve bu beni çok yormaya başladı. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?