bence esinizin hatrina gormezden gelin yaptiklarini biliyorm cok zor ama bence nefsinize yenik dusmeyin ben hep oyle derdim onlarla gorustugumde nefsime yenik dusmucem onlar utansin Allah biliyo derdim ki benim cocugum öluyodu kvm yuzunden kp evinden kovdu neler neler yinede esim icin sustum goz yumdum yuttum ama Allah herseyi biliyo o rahatlikta yasadim hep cok zor ama mutfakta oyalanabilirsiniz onlar varken hem esinizde onlar bisey derse benim karim bisey yapmadiki agirladi sizi diyebilir karsilarinda eger hakli olan sizseniz bırakın onlar utansin benim dusuncem tabiEvet sorun eşimin ailesi bize attığı büyük kazıklardan sonra büyük bir tartışma sonucu ben uzun süredir görüşmezken simdi evime gelmek istiyorlar oysa söylemediğim kalmadı yüzlerine ona rağmen bana geleceklermiş akşama eltimin peşine takılıp gelecekler attıkları kazıklar çok büyük katlanılır gibi değildi ben eşimin onları görmesine asla laf etmiyorum gidip görüyor annesi babası sonuçta ama ben sildim diyorum evime gelmeye kalkıyorlar ben bu durumda ne yapayım akşam olmasını istemiyorum eşim gözümün içine bakıyor kötü davranmiyim diye kötü davranmam iyide davranmam yuzlerinede bakmam diye tahmin ediyorum ama ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım sizce
bence esinizin hatrina gormezden gelin yaptiklarini biliyorm cok zor ama bence nefsinize yenik dusmeyin ben hep oyle derdim onlarla gorustugumde nefsime yenik dusmucem onlar utansin Allah biliyo derdim ki benim cocugum öluyodu kvm yuzunden kp evinden kovdu neler neler yinede esim icin sustum goz yumdum yuttum ama Allah herseyi biliyo o rahatlikta yasadim hep cok zor ama mutfakta oyalanabilirsiniz onlar varken hem esinizde onlar bisey derse benim karim bisey yapmadiki agirladi sizi diyebilir karsilarinda eger hakli olan sizseniz bırakın onlar utansin benim dusuncem tabi
onlar hic bi zmn kabul etmediki yaptiklarini karsimdaki kisi arsiz olunca hakli haksiz olurmus mecburdum yani kocam ya bu deveyi gutceksin yada bu diyardan gitceksin dedigi icin sineye cekmek zornda kaldimÇocuğunuz KV niz yüzünden öluyordu ve siz görüşmeye devam mi ediyorsunuz? Görüşmeyi kesmeniz için daha ne yapmaları lazımdı pardon?
Deve olan ailesini kendisi gutsun, o ev aynı zamanda sizinde eviniz.. O ne demekmiş öyle, ya ailemi çekersin ya kapi orda mi Terbiyesizonlar hic bi zmn kabul etmediki yaptiklarini karsimdaki kisi arsiz olunca hakli haksiz olurmus mecburdum yani kocam ya bu deveyi gutceksin yada bu diyardan gitceksin dedigi icin sineye cekmek zornda kaldim
Esin gorusuyormu ailesiyle?siz gorusmek istemiosanz acik acik deyin esinize gelmesinlerEvet sorun eşimin ailesi bize attığı büyük kazıklardan sonra büyük bir tartışma sonucu ben uzun süredir görüşmezken simdi evime gelmek istiyorlar oysa söylemediğim kalmadı yüzlerine ona rağmen bana geleceklermiş akşama eltimin peşine takılıp gelecekler attıkları kazıklar çok büyük katlanılır gibi değildi ben eşimin onları görmesine asla laf etmiyorum gidip görüyor annesi babası sonuçta ama ben sildim diyorum evime gelmeye kalkıyorlar ben bu durumda ne yapayım akşam olmasını istemiyorum eşim gözümün içine bakıyor kötü davranmiyim diye kötü davranmam iyide davranmam yuzlerinede bakmam diye tahmin ediyorum ama ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım sizce
aynen oyle yapti sonundada kapiya koydu hemde bahanelerle simdide bosanma davasi acmis 50 binde tazminat istemis piskolojisi bozulmus yani ben o deveyide guttum ama gormediler isteDeve olan ailesini kendisi gutsun, o ev aynı zamanda sizinde eviniz.. O ne demekmiş öyle, ya ailemi çekersin ya kapi orda mi Terbiyesiz
birde o ev hic benim olmadi en ufak biseyde cikip gitmesi gereken benmistim kendi eviymis ora sirf kendi calistigi icin oylede yapti kilidi flnda degistirdiaynen oyle yapti sonundada kapiya koydu hemde bahanelerle simdide bosanma davasi acmis 50 binde tazminat istemis piskolojisi bozulmus yani ben o deveyide guttum ama gormediler iste
Görüşüyor o arada gidip gelir ozleyince ben diyorum eşimde herkesede onlar zorla arayı yapmaya calisiyorlar sanırım duymazdan geliyorlarEsin gorusuyormu ailesiyle?siz gorusmek istemiosanz acik acik deyin esinize gelmesinler
Valla is esinzde bitiyo.bende kv gorusmuyorum.aynen sizdeki gbi gelmek istediler ben istemiyorum dedm esim engel oldu gelmelerineGörüşüyor o arada gidip gelir ozleyince ben diyorum eşimde herkesede onlar zorla arayı yapmaya calisiyorlar sanırım duymazdan geliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?