eşimin ailesi yatıya geldiği zaman...

durduk yere insanı strese sokuyolar ya. valla ben bile stres oldum okurken. eşin de söylese, sen de aynısıyla karşılık versen, karşındaki anlayışlı olmadıktan sonra pek işe yarar mı bilmem. bu kez de seni suçlu çıkarırlar.

Ben kisasa kisasa karsi biriyim ama dinsizin hakkindan da imansiz gelir. Teflonu at cope hem de aksam kalkin gidin Tefal magazasina (yada artik en kokos Turkiye;de hangi marka ise) tencere aldir kocana. Gorumcenin evine gidince cize cize corbayi karistir sende. Odasina cat kapi gir bi aynani alacaktim de mesela. AA bu ne canim lohusa halinle bu kadar eziyet? Ogullarinin evi, basinin ustunde yerin var ama bu sana destek degil kostek, insan bi ucundan tutar aman yepyeni bunlarin herseyi kiyamam der. Bu acayip davranislar eziklik hep, zamaninda kendisine yapilmis gecmisin ocunu cikariyor demek ki. Senin niye annecigin gelip kalmiyor haftalarca? Boyle hasta ruhlu kayinvalidelere tahammul edemiyorum ben of. :umursamaz:

[B[/B]
evet gerçekten ayıp ettiler,bebek gece uyumadığı için uykusuzluk bi taraftan,sabah erken kalkıyolar onlara kahvaltı hazırlıcam diye doğru düzgün uyuyamadım zaten bebeğim sabah 5buçukta uyanıyo sonra 11e kadar uyanık onlamı ilgileneyim misafirlerlemi bilemedim,bide ilgilenmeyince direk eşime şikayet ediyolar,biraz anlayış bekliyorum hepsinden ama şimdilik yok!! belki kendi kızları evlenince anlarlar bana yaptıkları sadece bunlar değil baştan sorunlu başladı evliliğim zaten..beni istemiyolardı oyüzden sevemedim ısınamadım hiçbirine,kendilerini sevdirmek içinde hiçbişey yapmadılar ,bari kendi evimde huzurum olsun dedim onada izin vermiyolar,kafalarına esince geliyolar,suratlar on karış,soğuk tavırlar,küçümsemeler falan,kendileri bilir artık bişey diyemiyorum :çok üzgünüm:

pes diyorum ya. bunlar resmen sana eziyet etmeye geliyolar. peki ne sıklıkta geliyolar?_ ve nerde oturuyolar

bu kızın adı esther valla. sizin eve onun gibi biri lazım. hakedene hakkını veriyor kız.

ya kiz nerde hakkini veriyo allahaskina tuylerim diken diken oldu.. hele olen cocugun mezarinin ustunde annesi gul yetistirmisti onlari hepsini kesmesi yokmu bilerek cocuk ayaklariyla offf timarhanelik yaptilar kadini

ay kızın sonradan büyüyüp koca kadın olcağı filmin başlarında hiç aklıma gelmemişti doğrususempatiksalakcinni

kadinligi batsin yaa zaten buyuktu yani yetiskindi ama nasil bir ruh hastasiysa cok guzel becerdi.. adamin karisin elbisesini giyip makyaj yapip adama yilismasi ne kadar urperticiydi..
valla ben sevdim tam benlikti filim.. bana boyle drama filmler gerek..
bu arada "kaynanam nasil kudurdu" romani vardi cok eski bir yazardan onu bulun gorunur yere koyun :)) dumur olsun cadi kaynanalariniz

cok meleksiniz sizler.. ben bir hata oldugu zaman hemen soyluyorum dusunmeden.. ama hep uzgun bir ifadeyle hafif kizginsi pat diye soylerim.. "aaa canim ya tencerenin dibini ciziyorsun" derim yada "oh oh kirin cizin valla esyalarimi her iki senede bir degistiririm bende oglunuz oder nasil olsa" diye simaririm.. hele surat asarlarsa bile anlamamazliga gelirim.. gorumcede yatili kaldim zit pit giriyorlardi odaya ben yatarken ustelik birde coluk cocuk onlari hepsini kovardim gorumcede ben ustumu giyerken girdi odaya kipkirmizi oldum diyor "giyin giyin" yataga oturarak.. gulerek dedim anneleri odaya kapiyi vurmadan daliyor cocuklar ne yapsin bosuna kizmisim onlara" dedim. kalkti gitti sonra cocuklarla gorumcem bana biraz tavirlilar bende cocuga dedim valla hic bosuna surat yapma odaya izinsiz girip beni korkutuyorsun asil ben sana kustum.. diyorum gulmeye basliyorlar.. zitlasmaktan cok hivciv sekilde direk soylemek daha iyi bence..

evet aslında böyle takır takır konuşabilmek lazım ama çoğu insan bunu yapamaz.

Yani hanimlar bi de soyle bir gercek var. Karsidaki kayinvalide hala bu cagda gelin cocuk dogurur, oglunun ayaklarini yikar, herkesin icinde gelinine kaba kaba konusarak govde gosterisi yaparim dangalakligina sahipse kizcagiz karnini catlatsa basarili olamaz. Burada butun vazife ese dusuyor. o iki hanimi idare edecek.

ama belli ki eşi de ailesinin istemediği biriyle evlenip onları üzdüğü için şimdi onlara bişey diyemiyor. aklınca gönüllerini yapıyor galiba.

ama belli ki eşi de ailesinin istemediği biriyle evlenip onları üzdüğü için şimdi onlara bişey diyemiyor. aklınca gönüllerini yapıyor galiba.

Hem karisini kirmak istemiyor, hem annesinin gonlu kalsin istemiyor. Ama ailesini karsisina almis, sevdigi kizla severek gonullu evlenmis, lohusa olan kendi evladinin annesi yoruluyr, bu durmda biraz elini tasin altina sokacak. Amasi cok ama erkekler bu gibi durumlarda olayi pek kavrayamiyor nelere takildigimizi pek goremiyor, ne guzel hep beraber bir aradayiz neden takiyorsun ki kafani herseye de diyebilir yani.
akannehir

Başkasının evinde bu kadar uzun süre kalıp nasıl rahar davranabiliyorlar hayret.
Siz kendi evinizde kurallarınızı koyun ve uygulayın.
Bir şey diyemediğinizden yönetimi ele geçirmişler.
Orası sizin evinizse her yanlışlarında uyarmak onları rahatsız etmek lazım.
öyle ev sahibini hiçe sayan insanlar misafir muamelesine de layık değiller.

[B[/B]
eşim çok arada kalıyo bunun farkındayım.beni kaybetmek istemiyo ailesi geldiğinde diken üstünde,sürekli gün içinde arar beni onlar burdayken napıyosunuz bi sorun varmı diye sorar..anneside bunun farkında olmasına rağmen inatla gıcıklık yapmaya devam ediyo..bugüne kadar eşimin hatrına onlara bişey demedim hep eşime patladım ama bundan sonra öyle olmiycak açık açık söyliycem rahatsız olduğum şeyleri yüzlerine.. alsanaalsanasmile

vallahi güzelim 15 gün çok allah sana peygamber sabrı vermiş ben 15 günde psikoloğluk olurum herhalde yemesi içmesi temizlik kalabalık gürültüsempatiksalakcinni

bende senin gibi ayrı şehirlerdeyim ve banada yatıya gelirler 10-15 gün gelsinler gelmesinler demem fakat ters zıt davranmalarına deli oluyorum.. şu eşyayı şuraya koysaydınız veya bunu neden aldınız ne gerek var demelerı insanı kızdırıyor... yeni evli olduğumuz zamanlarda bir gün bir uyandım ki mutfakta herşeyin yeri değişmiş dolapların içi dışı farklı herşey alt üst bütün düzenimi kendıne göre ayarlamış..
birde eğer benim kullanmadığım ve onun işine yarayan bir şey varsa hemen ister alır istersen verme surat yapar...

ne acayip insanlar var ya. resmen sabrınızı sınıyorlar. allaha şükür öyle karışanım yok. hoş annem yetiyor ya neyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…