banyodaki saç meselesini eşime söyledim ama ailesini uyarmadı sanırım,kendi saçımı temizlerken midem bulanıyo bide başka insanların saçlarını temizlemekten nefret ediyorum en büyük takıntım kıldır çünkü akannehir eşyalara gelince güzel bi dille söyliycem olmadı kayınvalidemin gözünün önünde çöpe atıp ogünün akşamındada eşime yeni tencere almamız gerektiğini söyliycem ozaman anlar inşallah..artık susmiycam söylicem ne hissediyosam,susdukça daha fazlasını yapıyolar..bide bende onlara gittiğimde görümcemin odasına kapıyı çalmadan gircem özel eşyalarını karıştırcam haketti oda!! kayınvalidemlerin odasına giremem ama belki kızına yaptığım zaman kızının ne kadar rahtsız olduğunu görür belki oda oğluyla gelinine yapmaz.. sempatiksalakcinni
banyodaki saç meselesini eşime söyledim ama ailesini uyarmadı sanırım,kendi saçımı temizlerken midem bulanıyo bide başka insanların saçlarını temizlemekten nefret ediyorum en büyük takıntım kıldır çünkü akannehir eşyalara gelince güzel bi dille söyliycem olmadı kayınvalidemin gözünün önünde çöpe atıp ogünün akşamındada eşime yeni tencere almamız gerektiğini söyliycem ozaman anlar inşallah..artık susmiycam söylicem ne hissediyosam,susdukça daha fazlasını yapıyolar..bide bende onlara gittiğimde görümcemin odasına kapıyı çalmadan gircem özel eşyalarını karıştırcam haketti oda!! kayınvalidemlerin odasına giremem ama belki kızına yaptığım zaman kızının ne kadar rahtsız olduğunu görür belki oda oğluyla gelinine yapmaz.. sempatiksalakcinni
sen yerden göğe kadar haklısın canım. daha yeni doğum yapmışsın. bebeeğim 1.5 aylıkken ben daha lohusalıktan yeni çıkmıştım. kendime gelememiştim. depresyonum uzun sürdü. gelen insanların bunu birazcık hesaba katmaları lazım. en azından akraba filan doldurmamaları lazım eve. çok ayıp.
[B[/B]
evet gerçekten ayıp ettiler,bebek gece uyumadığı için uykusuzluk bi taraftan,sabah erken kalkıyolar onlara kahvaltı hazırlıcam diye doğru düzgün uyuyamadım zaten bebeğim sabah 5buçukta uyanıyo sonra 11e kadar uyanık onlamı ilgileneyim misafirlerlemi bilemedim,bide ilgilenmeyince direk eşime şikayet ediyolar,biraz anlayış bekliyorum hepsinden ama şimdilik yok!! belki kendi kızları evlenince anlarlar bana yaptıkları sadece bunlar değil baştan sorunlu başladı evliliğim zaten..beni istemiyolardı oyüzden sevemedim ısınamadım hiçbirine,kendilerini sevdirmek içinde hiçbişey yapmadılar ,bari kendi evimde huzurum olsun dedim onada izin vermiyolar,kafalarına esince geliyolar,suratlar on karış,soğuk tavırlar,küçümsemeler falan,kendileri bilir artık bişey diyemiyorum :çok üzgünüm:
bu kızın adı esther valla. sizin eve onun gibi biri lazım. hakedene hakkını veriyor kız.
Ay once cocuk istismari mu bu diye sinirden cildirmistim sonlarina dogru, sonradan dugum cozulunce de ruhum daralmisti :1shok:
filmin adi "evdeki dusman"
filmin adi "evdeki dusman"
ay kızın sonradan büyüyüp koca kadın olcağı filmin başlarında hiç aklıma gelmemişti doğrususempatiksalakcinni
cok meleksiniz sizler.. ben bir hata oldugu zaman hemen soyluyorum dusunmeden.. ama hep uzgun bir ifadeyle hafif kizginsi pat diye soylerim.. "aaa canim ya tencerenin dibini ciziyorsun" derim yada "oh oh kirin cizin valla esyalarimi her iki senede bir degistiririm bende oglunuz oder nasil olsa" diye simaririm.. hele surat asarlarsa bile anlamamazliga gelirim.. gorumcede yatili kaldim zit pit giriyorlardi odaya ben yatarken ustelik birde coluk cocuk onlari hepsini kovardim gorumcede ben ustumu giyerken girdi odaya kipkirmizi oldum diyor "giyin giyin" yataga oturarak.. gulerek dedim anneleri odaya kapiyi vurmadan daliyor cocuklar ne yapsin bosuna kizmisim onlara" dedim. kalkti gitti sonra cocuklarla gorumcem bana biraz tavirlilar bende cocuga dedim valla hic bosuna surat yapma odaya izinsiz girip beni korkutuyorsun asil ben sana kustum.. diyorum gulmeye basliyorlar.. zitlasmaktan cok hivciv sekilde direk soylemek daha iyi bence..
Yani hanimlar bi de soyle bir gercek var. Karsidaki kayinvalide hala bu cagda gelin cocuk dogurur, oglunun ayaklarini yikar, herkesin icinde gelinine kaba kaba konusarak govde gosterisi yaparim dangalakligina sahipse kizcagiz karnini catlatsa basarili olamaz. Burada butun vazife ese dusuyor. o iki hanimi idare edecek.
ama belli ki eşi de ailesinin istemediği biriyle evlenip onları üzdüğü için şimdi onlara bişey diyemiyor. aklınca gönüllerini yapıyor galiba.
Hem karisini kirmak istemiyor, hem annesinin gonlu kalsin istemiyor. Ama ailesini karsisina almis, sevdigi kizla severek gonullu evlenmis, lohusa olan kendi evladinin annesi yoruluyr, bu durmda biraz elini tasin altina sokacak. Amasi cok ama erkekler bu gibi durumlarda olayi pek kavrayamiyor nelere takildigimizi pek goremiyor, ne guzel hep beraber bir aradayiz neden takiyorsun ki kafani herseye de diyebilir yani. akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?