sorunun ne olduğunu bilmediğim için,eşin için bir bayram kayınvalidenlere katlanmaman bana garip geliyor.sorunu anlatki ona göre yorum yapalım
kendince haklı olabilirsin ama açıp okursan seninle aynı durumda o kadar çok kişi varki.buraya açılan konuların 3/2 si aynı dert.üstelik ben olsam eşimi onların yanına tek göndermem
istersen gel beni dinle.zaten şimdide yeterince geriliyorsun.gidersen eminim ki eşinde sana karşı daha iyi olacak.gitmezsen bir şekilde eşini sana karşı doldurabilirler.hoş çocukmu dolmasın diyebilirsin ama erkekler bizim gibi olaylara bakamıyorlar.ister istemez ailelerine karşı farklı bir duygusallık besliyorlar.benim eşim kendi ailesine düşkün değildir,yerine göre herşeyi söyler onlara ama ben birgün ailesi hakkında bir şikayette bulundum,nasılsa kendiside kızıyor diye ama çok kızdı bana.onlar cahil sende mi cahilsin.dedibende artık ailesi hakkında hiç konuşmadım.biz ne kadar haklı olsakta senin ailen şöyle senin ailen böyle dedikçe ailelerini savunma ihtiyacı hissediyorlar ve sende dırdırcı oluyorsun.
Erkeğin ailesinde tuaf şeylere şait olursan şaka ile karışık tepkini ver bu tipler her ailede var sesiz kaldığından sanırım sana bunaltı gelmiş yeni evliyken ben sessiz kalamazdım 2 cümle ile onları mars ederdim ondan kimse benle uğraşmazdı
Canım evlilik fedakarlık sevmediğin şeylere katlanacaksın sırf eşin mutlu olsun diye bencillik yapma ve git zaten çocuk olunca gidemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?