sizin için değil bekar olanlara yazdım bence siz eşinizin mutlu olmasını isteyeceksiniz konu açmanız kendinisi sorgulamanız olgun bir tavır
seni heralde en iyi anlayan kişi benimdir.
1 yıllık evliyim. bu 2. ramazan bayramımız olacak. geçen yıl ilk bayramımızdı ramazan bayramı. ilk defa bir bayramda ailemi görmedim. eşim tatil 4 gün konyadan izmire gidemem ankaraya kendi ailemin yanına gideceğiz dedi. ben de 1 güün de olsa ailemi görmeye razıyım, yolda vakit geçse de bu bizim ilk bayramımız, onların ellerini öpmek benim de hakkım dedim. günlerce ağladım ama götürmedi. 4 gün dedi, işten de 2 gün izni vardı, 1 haftaya yakın eşimin ailesinde kaldık. kurban bayramında da , bayramdan 1 gün önce gidip, ilk günün akşamı yola çıktık, o bayrammda da kalmadık.
benm eşimin ailesi de birşeylere el atmaya gelince atmazlar ama karışmaya gelince her şeye karışırlar. benim eşim de inanılmaz derecede babacıdır. babası öl dese ölür. bazen bazı konularda onun kendi düşünceleri ve karakteri olmadığını düşünüyourm. bu beni gerçekten çok üzüyor. ve aynen senin de dediğin gibi canım bende onlar yüzünden, BAYRAMLARDAN NEFRET EDİYORUM. keşke hiç bayram olmasa, hiç izni olmasa eşimin. çok bunalıyorum ben de bu kopnudan yapacak bişey yok. arkamda duran bir babam olsaydı, eminim her şey çok daha farklı olurdu ama malesef...
seni heralde en iyi anlayan kişi benimdir.
1 yıllık evliyim. bu 2. ramazan bayramımız olacak. geçen yıl ilk bayramımızdı ramazan bayramı. ilk defa bir bayramda ailemi görmedim. eşim tatil 4 gün konyadan izmire gidemem ankaraya kendi ailemin yanına gideceğiz dedi. ben de 1 güün de olsa ailemi görmeye razıyım, yolda vakit geçse de bu bizim ilk bayramımız, onların ellerini öpmek benim de hakkım dedim. günlerce ağladım ama götürmedi. 4 gün dedi, işten de 2 gün izni vardı, 1 haftaya yakın eşimin ailesinde kaldık. kurban bayramında da , bayramdan 1 gün önce gidip, ilk günün akşamı yola çıktık, o bayrammda da kalmadık.
benm eşimin ailesi de birşeylere el atmaya gelince atmazlar ama karışmaya gelince her şeye karışırlar. benim eşim de inanılmaz derecede babacıdır. babası öl dese ölür. bazen bazı konularda onun kendi düşünceleri ve karakteri olmadığını düşünüyourm. bu beni gerçekten çok üzüyor.
ve aynen senin de dediğin gibi canım bende onlar yüzünden, BAYRAMLARDAN NEFRET EDİYORUM. keşke hiç bayram olmasa, hiç izni olmasa eşimin. çok bunalıyorum ben de bu kopnudan yapacak bişey yok. arkamda duran bir babam olsaydı, eminim her şey çok daha farklı olurdu ama malesef...
bu cümleyi sanki ben yazmısım.aynı şeyleri yaşıyoruz aynı şeyleri hissediyoruz
bu cümleyi sanki ben yazmısım.aynı şeyleri yaşıyoruz aynı şeyleri hissediyoruz
Eşinde senin gibi mutsuz yani bu konuda.
Eğer eşinde senin gibi düşünüyorsa senin yanında olsun ortak çözümler bulun.
Mesela gidin ama 1 hafta değilde 1 gün kutlayıp geri gelin.
allah sabır versincümlemize...
Ben eşime hakkımı helal etmiyorum etmicemde hep söylüyorum kendisine. Benim eşimde anneci bildiğin ana kuzusu. Diyorum madem bu kadarı kıymetli idiler madem kıyamıyordun kalsaydın annenin dizi dibinde niye yaktın başımı
diye. Senin yerin ayrı onların yeri ayrı diyor ama hikaye.
Hayatta kabul etmez. Eşime küfür bile etseler gitmekten vazgeçmez oraya eşimin bir karakteri varmı emin değilim artık. Ödü kopuyor ailesi kırılır diye.
amin...senide görünce karar verdim bu konyanın havası mı suyu mu nesi bilmiyorum yaramıyor kocalarımızasonra konyanın adı çıkıyor
kızlar banada bi akıl verin bende asla gitmek istemiyorum ne iftiralar ne laflar duydum annesinden görümcelerimden ama babasıyla hiç bir sorunumuz yok bana gelme bu eve falan dediler bende gitmiyorum onlarda bana gelmiyor eşim arada görmeye gidiyor babasını.şimdide ben gitmek istemiyorum içimden gelmiyor diyorum gel diyor 10 dakika dururuz diyor ama benim kaynanam çok inattır elini vermez bayramda eminim sanki o haklıda ben özür dilemişcesine ayağına geldim sanacağı için hemde o görümcelerimin burnunu kaldırmak istemiyorum ama bi yandanda babasına ayıp olucak onun sucu yok ama o eve adım atmam yemin ettim hemde o kaynanam görümcem haketmiyor gitmeyi sorunum ev ve diğerleri ama babası içinde basmam o eve baska yerde bulusalım tek babanla diyorum ben gidicem babama diyor simdi ben onlara gidersem yeminimi bozmuş olucam sonra oda benim evime gelmeye başlıcak ben geldim diye ama bi yandanda gitmediğim zaman eşin saygısız gelmedi bak elimizi öpmeye falan diye doldurucaklar eşimi kik tarafıda .o.lu değnek yanolur bi akıl verin
ben eşime öyle bir ah ettim ki bayramlarda, allah biliyor ya, çok üzüldüm, resmen hayatımda ilk defa içimin acıdığını hissettim. içimden öyle ah ettim ki: SEN BENİ NASIL HASRET BIRAKTIYSAN, SEN ÖYLE BİR HASRET KAL Kİ, İSTESEN DE YÜZLERİNİ GÖREME! isteyen kınasın, isteyen istediğini söylesin. yaşadığımı ben bilirim.
aşırı anneci babacı insanlara tahammül edilmez gerçekten.Allah kolaylık versin.Konyalıyım ben de
aman canım döner dolaşır sana gelir bu laflar :44:ben korkarım hassas cümle kurmaktan :44:
ben eşime öyle bir ah ettim ki bayramlarda, allah biliyor ya, çok üzüldüm, resmen hayatımda ilk defa içimin acıdığını hissettim. içimden öyle ah ettim ki: SEN BENİ NASIL HASRET BIRAKTIYSAN, SEN ÖYLE BİR HASRET KAL Kİ, İSTESEN DE YÜZLERİNİ GÖREME! isteyen kınasın, isteyen istediğini söylesin. yaşadığımı ben bilirim.
sende anlat bakim belki bir ders çıkarırız ,neler yaşadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?